NederlandReview

  Ervaringen Shop4houders

  Een mobiele telefoon is een handig apparaat, maar je bent niet altijd in staat om hem vast te houden. In dat geval kan het handig zijn om een houder te hebben waar je hem in kan zetten. Maar waar vind je die houders? Één shop die zelfs focust op dit soort houders is Shop4houders. Maar wat zal de kwaliteit van deze houders zijn? Zal jouw mobiel of tablet werkelijk in één van hun universele houders passen? Zal hun selfie stick je helpen de mooiste selfies te maken? Zal het lang duren voor je handleiding is bezorgd door de bezorgservice van Shop4houders? En hoe vriendelijk is hun klantenservice? De enige mensen die deze vragen eerlijk kunnen beantwoorden zijn de mensen die al eens eerder een houder bij Shop4houders hebben gekocht. Lees hun reviews om erachter te komen of deze houder of selfie stick hen bevalt. Hun ervaringe, beoordelingen en meningen kunnen je helpen om te beslissen of Shop4houders jouw soort shop is of niet.

  Over Shop4houders

  Shop4houders is een winkel voor telefoonhouders, tablethouders en andere houders. Ze willen graag als eerste de nieuwste telefoonaccessoires aanbieden. In hun shop kun je telefoonhouders vinden voor mobiele telefoons van allerlei soorten merken. Natuurlijk zijn Apple iPhone en Samsung Galaxy vertegenwoordigd, maar ook Huawei, LG, Honor, Levono, Wiko, Motorola, HTC, Google, Nexus, BlackBerry, Acer, Alcatel, Nokia, HP, Asus, Meizu en vele andere merken. Deze merken, maar ook Dell en Microsoft, hebben vaak ook een tablet. Naast telefoonhouders voor een specifiek model telefoon heeft Shop4houders ook universele houders zoals Samdi houders, Selfie Sticks, vogel’s houders en andere universele houders. Je kan hun houders gebruiken in de auto, op de motor, op je bureau of zelfs op de fiets. Dus waar je ook naartoe gaat, je kan je mobiel zo plaatsen dat hij goed zichtbaar is. Sommige houders zijn nog niet zo makkelijk te begrijpen. Daarom hun je op de website van Shop4houders ook verschillende handleidingen vinden waarin je kunt lezen hoe jouw houder nou eigenlijk precies werkt.


  De montage van hun fietshouder.

  Diensten van Shop4houders

  De houders en andere producten van Shop4houders kunnen online besteld worden. Bezoek de website van Shop4houders, vindt de houder die bij jouw mobiel past en stop hem in je digitale winkelmandje. De bezorgservice van Shop4houders zal erop toezien dat de lader netjes bij je thuis wordt bezorgd. Shop4houders heeft ook een klantenservice om je te helpen wanneer je een klacht, probleem of vraag over hun producten of diensten hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Shop4houders

  Heb jij al een lader van Shop4houders? Dan ben jij één van de personen die ons meer kan vertellen over deze telefoonhouderwinkel. Hoe toegankelijk is hun website? Kon je de houder die je nodig had makkelijk vinden? Duurde het lang voor de bezorgservice van Shop4houders de selfie stick bij je afleverde? Ben je tevreden over de universele houder die je ontving? En hoe vriendelijk en hulpvaardig vindt jij hun klantenservice? Schrijf een review over Shop4houders en vertel ons over jouw ervaring met dit bedrijf. Op die manier weten potentiële klanten van Shop4houders wat hun te wachten kan staan.

  Hoe handig zijn de houders en selfie sticks van Shop4houders? Lees klanten reviews over hun houders voor mobiele telefoons en tablets.

  Shop4houders
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Shop4houders

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Shop4houders een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Shop4houders. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Shop4houders actief?

  Shop4houders is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Elektronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Shop4houders gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.