NederlandReview

  Ervaringen Roxy

  Benieuwd naar deze webshop en de ervaringen van de consumenten voor jou? Hier lees je de reviews en beoordelingen van de dames voor jou. Maar zelf jouw mening delen kan natuurlijk ook! Schrijf gerust een recensie!

  Sportieve vrouwen
  Niet iedereen deelt eenzelfde levensstijl en dat is maar goed ook. Waar de een het liefst met een boek wegkruipt op de bank, trekt de ander er het liefst op uit de buitenlucht of de sportschool in. Of een sportieve outdoorvakantie, zoals hiking door de bergen, wandelen, snowboarden in de sneeuw en surfen over de golven van de zee. Sommige mensen hebben zo’n liefde voor hun sport, dat het bijna letterlijk door hun aderen stroomt en ze het lijken te ademen. Dat zie je vaak ook terug in de casual outfits. Er zitten hints in, het heeft iets actiefs, sportiefs, maar toch elegant en modieus. Gelukkig zijn er kledingwinkels en boutiques die in deze vraag voorzien.

  Kids doen gewoon mee
  Zo ouder, zo kind, dus als mama allerlei actieve hobby’s er op nahoudt, is de kans groot, dat de kinderen hier ook gezellig aan mee doen. Dan is het wel makkelijk als je bij een webwinkel terecht komt waar je voor zowel jezelf als je kroost kunt slagen. Kinderkleding, kinderschoenen en sportkleding in de kleine maten.


  Veel sportvrouwen denken praktisch tijdens het sporten, en stylish of fashionable na afloop, maar wel met een twist

  Roxy – Waves & Mountains
  Een van de webstores die zich hier bezig houdt met de vrouw en meiden met een actievere levensstijl is Roxy. Met name de sporten die aansluiten bij hun slogan “Make Waves, Move Mountains.” Denk daarbij aan zwemmen, surfen, snowboarden, fitness en hardlopen. Hun collecties beslaan zowel sportuitrustingen als vrijetijdskleding. Sportkleding is overigens een breed begrip, want naast snowboardjassen, verkopen ze ook bikini’s (met Mix & Match optie, dus zelf samenstellen is mogelijk), badpakken, wetsuits, neopreen tops en fitnesskleding. Daarnaast kun je hier ook terecht voor rokken, jurken, shirts, jassen, broeken, schoenen en accessoires, zoals hoeden, caps, horloges, handtassen, rugtassen, riemen, portemonnees en zonnebrillen.

  De collectie kinderkleding is opgedeeld in twee leeftijdsgroepen, namelijk 2 tot en met 7 jaar, en 8 tot en met 16. Daarna zijn de kleine meisjes groot genoeg voor de vrouwenlijn. De webshop is ingedeeld op zowel de kledingstukken, als via een lookbook.

  Recensies voor/door consumenten
  Het is fijn als iemand je helpt op het moment dat je met vragen zit. Maar zelf kun je natuurlijk ook antwoorden geven. Wellicht zal je de lezer nooit ontmoeten, maar weet dat deze in ieder geval geholpen werd door jou. Op het moment dat je namelijk je mening en ervaring verwerkt in een review, kunnen andere mensen zich een beeld vormen bij een bedrijf of merk dat ze nog niet kenden. Wie weet is jouw beoordeling wel doorslaggevend geweest!

  Roxy
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

  5,2
  50% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  6,4

  Service

  4,4

  Prijs

  5

  Leveren

  5,4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Slechte kwaliteit kleding en slechte service

  Jurkje gekocht, oogde erg leuk op de foto maar kwaliteit was dramatisch. Maat klopte ook niet, leek wel uit verhouding. Wilde nog iets afstemmen met de klantenservice maar waren telefonisch onbereikbaar (ondanks bellen tijdens openingstijden), en het mailformulier op de website bleef een foutmelding geven. Kortom; drama. Voor mij geen Roxy meer!

  Door: Anoniem22-02-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Excuses

  Dat voorbeeld van die 65 euro sloeg helemaal nergens op. Mijn eigen ervaring was het goede verhaal. Haha wat bezielde mij om een voorbeeld te plaatsen die niet eens klopt..

  Door: Megan Breinburg01-11-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5

  Domme fout vorige bericht

  Ik bedoelde met mijn vorige voorbeeld: 65 euro krijg je op je cadeaukaart. Niet 5 euro! Dus de 5 euro op je bank.

  Door: Megan Breinburg31-10-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  4

  Cadeaubon kopen online? Doe het niet!!!!

  Ik heb een cadeaubon gekocht van €100. Maar ik wilde voor €200 kleding bestellen. Ik stuur 1 trui terug van €65. En ik krijg het bedrag weer teruggestort op mijn cadeaukaart! Ik dacht ik maak mijn cadeaukaart op en leg er zelf geld bij. MAAR DAT KAN DUS NOOIT! Want het wordt altijd teruggestort op je cadeaukaart en niet op je bankrekening. Ookal is je cadeaukaart €65 en koop je voor €70 en je retourneert het, wordt er €5 op je cadeaukaart gestort... wat een klote service. Zo iets achterlijks heb ik nog nooit meegemaakt. En dan zegt ze: je kan naar Duitsland of Frankrijk in 1 van onze winkels wat kopen!! Niet te geloven. Ik ben hierdoor zo anders over Roxy gaan denken. En de retourneringskosten waren €12.

  Door: Megan Breinburg31-10-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Goede kwaliteit

  Leuke winkel met mooi assortiment

  Niet supergoedkoop, soms wacht ik op een aanbieding...


  Maar voor als ik ga sporten is dit wel goede kwaliteit en dat is toch belangrijk

  Door: J. van Gelderen26-05-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Roxy tas

  Al jaren plezier van mijn roze Roxy tas!!

  Door: Marianne21-04-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Schrijf zelf een review over Roxy

  Uw beoordeling