NederlandReview

  Ervaringen Rad

  Wanneer je op zoek bent naar een uitbreiding van je kledingcollectie, dan is er van alles te koop op dit gebied. Een bedrijf dat zijn eigen streetwear ontwerpt met onder andere leuke teksten en plaatjes op de kledingstukken is Rad.co. Erg leuk als je daarvan houdt, en de prijs is ook erg vriendelijk. Wat andere klanten vinden van dit merk en de collectie die zij aanbieden lees je hier op NederlandReview.

  Over Rad

  Rad is een bedrijf dat in 2012 begon met het creëren van een online modemerk. Zij specialiseerden zich in samenwerking met creatieve artiesten uit de hele wereld in een eigen streetwear collectie. Zij vinden dat mode gedurfd, spontaan en leuk moet zijn. Het creatieve ontwerpteam maakt voortduren nieuwe collecties die zij op wekelijkse basis uitbrengen. Alle producten van Rad worden gemaakt in de eigen fabrieken in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en de VS. Op dit moment verzenden zij naar Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Oostenrijk, België en Nederland. De gehele site van Rad.co is in het Engels geschreven, maar dat zal voor de meesten van ons geen problemen opleveren.

  R.A.D Minecraft Modpack Ep. 1 Minecraft but it's all adventure

  Diensten

  Bij Rad.co vind je betaalbare en trendy mode voor hem en haar, met op de T-shirts en truien vaak een leuke, speelse opdruk. De kleding met opdruk vind je op het Graphic deel van de website. Houd je hier niet van, kijk dan op het Basic deel. Voor vrouwen zijn er veel soorten artikelen te vinden. Een aantal daarvan zijn: shorts, sweaters, caps, hoodies, jurkjes, leggings en nog heel veel meer. Voor mannen kun je in de webshop onder andere de volgende soorten artikelen vinden: shorts, T-shirts, longsleeves, sleeveless hoodies, sweatpants, etc.

  Betaling en verzending

  Een bestelling bij Rad.co kun je betalen met Visa, Mastercard of Paypal. Nadat je een bestelling en betaling hebt gedaan, kun je binnen 7 tot 10 (excl.weekeinden en feestdagen) werkdagen je product in huis verwachten. De zending kun je volgen met een Track en Trace code, want het bestelde wordt in Nederland door DHL geleverd. De verzendkosten zijn € 4,95.

  Klachten

  Wanneer je een product wilt ruilen kun je deze naar Rad terugsturen. Je ontvangt een terugbetaling van je bestelling als deze onbeschadigd is. Print eerst via je account het retourformulier uit, vul dit in en sluit het bij. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de klantenservice door het contactformulier in te vullen.

  Laat hier jouw mening over Rad achter!

  Heb jij al eens kleding besteld bij Rad? Vertel ons dan wat je van de kwaliteit, de snelheid van verzenden en de prijs vond. Zou jij anderen aanraden om ook hier te kopen of juist niet? En waarom dan niet? Laat anderen profiteren van jouw ervaringen!

  Vind je bij Rad nog echt leuke streetwear die anderen niet hebben voor een goede prijs? Of valt de kwaliteit en het draagcomfort tegen? Lees het hier!

  Rad
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  7
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Rad

  Uw beoordeling

  Leuke kleding, lange levertijd.

  Op zich een prima site, met leuke kleding. Er zijn echter wel een aantal punten waar ik niet zo heel tevreden over ben. In de eerste plaats is deze site niet in het Nederlands beschikbaar. Nou is dat niet direct een probleem, want ik spreek prima Frans, maar echt handig is het niet. De kleding die je bij Rad.co kunt bestellen is echter wel een stuk leuker dan die je bij andere winkels kunt kopen. Op dat punt is het bedrijf echt een aanrader. Hartstikke leuk, hippe kleren tegen een echt scherpe prijs. Kortom: ik zou het bedrijf zeker aanraden omdat het zulke leuke kleding heeft, maar niet vanwege het bestelgemak. Nu heb ik begrepen dat het bedrijf niet zo heel oud is, dus wellicht wordt een en ander in de toekomst nog verbeterd. Zeker de levertijd is erg lang. Persoonlijk vind ik 7 tot 10 werkdagen veel te lang. Dat moet echt sneller kunnen denk ik. Op deze punten zijn er nog veel dingen te verbeteren.

  Door: Jace Rebel28-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  FAQ

  Is Rad een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Rad. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Rad actief?

  Rad is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Rad gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.