NederlandReview

  Ervaringen Printwinkel

  Printers zijn vandaag de dag niet meer uit ons bestaan weg te denken. Even snel een document uitprinten, in zwart/wit of kleur. En dan blijken bijvoorbeeld je cartridges leeg te zijn. Een probleem dat we allemaal al eens tegen zijn gekomen. Printwinkel is een online leverancier van printer supplies van eigen merk en ieder origineel merk. Dit alles voor heel erg scherpe prijzen en door de hele Benelux. De ervaringen van mensen die al eerder iets bij Printwinkel hebben besteld, kun je lezen op NederlandReview!

  Over Printwinkel

  Printwinkel gaat alweer een tijdje mee. Sinds 2006 zijn ze in de Benelux bekend als top leverancier van allerlei printer supplies van eigen merk en originele merken. Zij leveren producten zoals toner en inktcartridges, maar ook labels en labelprinters. Niet alleen tegen heel erg scherpe prijzen maar ook van hoge kwaliteit. Printwinkel is een Nederlands bedrijf en is ISO gecertificeerd.

  Printwinkel bestelprocedure

  Diensten

  Printwinkel levert printer supplies van alle merken die je maar kunt bedenken. Een aantal van deze bekende merken zijn:

  Apple Brother Samsung Xerox Toshiba Etc.

  Alle producten van verschillende merken heeft Printwinkel in meerdere categorieën ondergebracht, namelijk: cartridges, toners, navulsets, faxrollen, inktlinten, labels, papier en 3D-printers. Betalen via deze site gaat veilig. Het betalen kan naast iDeal ook met PayPal, creditcard of op rekening gebeuren. Onder de rubriek FAQ vind je verscheidene tips en trucs voor cartridges, navulsets en meer en zijn er ook allerlei handleidingen te vinden. Tevens is het mogelijk hier drivers voor verschillende printers te downloaden. Je wordt dan direct naar de juiste pagina gebracht. Geplaatste bestellingen heb je binnen 1 dag na het plaatsen al in huis. Daarnaast is Printwinkel ook actief op social media, waar je ook tal van informatie kunt vinden. Zo zijn ze te vinden op Facebook, Twitter, Foursquare, Google+, LinkedIn, Pinterest en Youtube en ze hebben een WordPress weblog.

  Klachten

  Op de klantenservice pagina van Printwinkel staat een enorme waslijst aan onderwerpen. Je kunt op je gemak kijken waar je naar op zoek bent en je vindt direct alle informatie die je nodig hebt. Eigenlijk wordt alle informatie al aan je gegeven en er zijn ook meerdere probleemoplossingen die je allemaal uitgebreid door kunt nemen. Als je klachten hebt, dan kun je via de mail met hen in contact treden. Dit kan via info@printwinkel.nl. De klachtenservice is beschikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur.

  Deel je ervaringen over Printwinkel

  Misschien heb je al meerdere keren gebruik gemaakt van de diensten van Printwinkel en zou je daar meer over willen vertellen? Hoe snel is het leveren gegaan en hoe zijn de prijs/kwaliteitsverhoudingen? Of heb je andere ervaringen met Printwinkel? Door ze hier achter te laten help je andere bezoekers en potentiële klanten een heel eind op weg.

  Ooit al eens printer supplies bij Printwinkel gekocht? Hoe is je dat bevallen? Zijn er dingen die je echt goed vindt, of zijn er verbeterpunten nodig?

  Printwinkel
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Printwinkel

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Printwinkel een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Printwinkel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Printwinkel actief?

  Printwinkel is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby, feest & merch

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Printwinkel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.