NederlandReview

  Ervaringen PlantEnBestel.nl

  Ben jij iemand met groene vingers die bij deze plantenwebshop besteld heeft die zijn/haar mening wilt delen, of overweeg je deze groene wwwinkel, maar ben je op zoek naar ervaringen van eerdere klanten? In beide gevallen ben je op deze pagina aan het goede adres.

  Modderige lei

  Een tuin, balkon of dakterras omtoveren tot jouw eigen groene oase, is geweldig. Natuurlijk heb je bij een ‘gewone’ tuin meer mogelijkheden dan bij een balkon of dakterras, maar met potten en kuipplanten kom je ook al een heel eind. Kruiden? Knolgewas? Klimplant of druif tegen de muur van de buren op? Maar als je met een schone modderige lei zou mogen beginnen, waar kies je voor?

  Van droom naar droomtuin

  Op het moment dat je gaat kijken wat er allemaal is qua beplanting voor in de tuin, krijg je wellicht wat last van overenthousiasme. Kwekerijen zorgen ervoor dat er een heel scala aan planten, struiken, heesters en bomen te krijgen zijn voor onze kleine privé-oase of stukje natuur.

  Bomen

  Een boom geeft veel leven en schaduw aan een tuin. Let er echter wel op dat de boom waar je voor kiest, over een paar jaar nog steeds bij je tuin past. Die paardenkastanje is bijvoorbeeld prachtig, maar als je in een rijtjeshuis woont, zijn de buren over een paar jaar niet blij met je. Wellicht dat dan een leiboom of een dakboom verstandiger is, zoals de Perzische toverhazelaar, Oosterse plataan of de witte moerbei. Of een perenboom, hazelaar of appelboom, dan heb je nog oogst ook!


  Met de passie voor tuinieren kun je niet vroeg genoeg beginnen

  Vijver

  Als het past, is een vijver mooie aanvulling voor een tuin. Hoewel een leek misschien niet verder komt met ‘riet’ (lisdodde), ‘alg’ of ‘kroos’, zijn er veel verschillende begroeiingen te krijgen voor in en om de vijver. Denk aan bijvoorbeeld bonte kalmoes, de dotterbloem, zegge, bonte lis, moerasspiraea, moerasvergeet-me-nietjes, watermunt, penningkruid, waterlelie, witte boterbloem, adderwortel, waterranonkel, thalia, moerasaronskelk, moerasvaren enzovoort. Je kunt het zo kleurig, woest of sereen maken als je zelf wilt.

  Plantenbestel

  Deze plantenwebshop is voorgekomen uit een hoveniersbedrijf. Het is daardoor mogelijk om de bestelling door hen te laten aanplanten via de aanplantservice. Als het je helemaal duizelt, is er ook mogelijk om samen met het bedrijf een beplantingsplan te maken. In beide gevallen zijn hier kosten aan verbonden.

  Ervaringen welkom

  Veel mensen die zich inlezen op een bedrijf voordat ze ermee in zee gaan, gaan op zoek naar reviews en beoordelingen. Daarom is het delen van jouw ervaring en mening zo belangrijk. Je helpt er een ander mee om een keuze te maken. Dus hoe beviel jouw aankoop bij deze plantenwebshop? Kwam de bestelling goed over? Heb je gebruik gemaakt van de aanplantservice of met de mogelijkheid om samen een beplantingsplan te maken? Wat vond je daar van?

  Kwamen de bestelde planten, bomen en struiken goed over volgens eerdere consumenten? Hoe is de kwaliteit ervaren en beoordeeld? Lees of deel het hier!

  PlantEnBestel.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  7,6
  0% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  6

  Prijs

  8

  Leveren

  6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Niet voor herhaling vatbaar helaas

  Specifiek op zoek naar een bepaald type/soort plant. Op de site gevonden; dus besteld. Daar nog wat extra planten bij.

  Geleverd zijn bij de speciaal gezochte planten een ander soort dan besteld, wat wordt ontkend.

  Wel een extra plant gekregen, wat een leuk gebaar is maar liever krijg ik wat ik bestel. De andere bestelde planten zijn prima.

  De planten zijn zonder vooraankondiging geleverd en aan de straat op de stoep gezet. Nu woon ik in de stad en mocht van geluk spreken dat ze er bij thuiskomst nog stonden... Al met al niet voor herhaling vatbaar.

  Door: Linda29-07-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  7,5

  Schrijf zelf een review over PlantEnBestel.nl

  Uw beoordeling