NederlandReview

  Ervaringen PlantEnBestel.nl

  Ben jij iemand met groene vingers die bij deze plantenwebshop besteld heeft die zijn/haar mening wilt delen, of overweeg je deze groene wwwinkel, maar ben je op zoek naar ervaringen van eerdere klanten? In beide gevallen ben je op deze pagina aan het goede adres.

  Modderige lei

  Een tuin, balkon of dakterras omtoveren tot jouw eigen groene oase, is geweldig. Natuurlijk heb je bij een ‘gewone’ tuin meer mogelijkheden dan bij een balkon of dakterras, maar met potten en kuipplanten kom je ook al een heel eind. Kruiden? Knolgewas? Klimplant of druif tegen de muur van de buren op? Maar als je met een schone modderige lei zou mogen beginnen, waar kies je voor?

  Met de passie voor tuinieren kun je niet vroeg genoeg beginnen

  Van droom naar droomtuin

  Op het moment dat je gaat kijken wat er allemaal is qua beplanting voor in de tuin, krijg je wellicht wat last van overenthousiasme. Kwekerijen zorgen ervoor dat er een heel scala aan planten, struiken, heesters en bomen te krijgen zijn voor onze kleine privé-oase of stukje natuur.

  Bomen

  Een boom geeft veel leven en schaduw aan een tuin. Let er echter wel op dat de boom waar je voor kiest, over een paar jaar nog steeds bij je tuin past. Die paardenkastanje is bijvoorbeeld prachtig, maar als je in een rijtjeshuis woont, zijn de buren over een paar jaar niet blij met je. Wellicht dat dan een leiboom of een dakboom verstandiger is, zoals de Perzische toverhazelaar, Oosterse plataan of de witte moerbei. Of een perenboom, hazelaar of appelboom, dan heb je nog oogst ook!  Vijver

  Als het past, is een vijver mooie aanvulling voor een tuin. Hoewel een leek misschien niet verder komt met ‘riet’ (lisdodde), ‘alg’ of ‘kroos’, zijn er veel verschillende begroeiingen te krijgen voor in en om de vijver. Denk aan bijvoorbeeld bonte kalmoes, de dotterbloem, zegge, bonte lis, moerasspiraea, moerasvergeet-me-nietjes, watermunt, penningkruid, waterlelie, witte boterbloem, adderwortel, waterranonkel, thalia, moerasaronskelk, moerasvaren enzovoort. Je kunt het zo kleurig, woest of sereen maken als je zelf wilt.

  Plantenbestel

  Deze plantenwebshop is voorgekomen uit een hoveniersbedrijf. Het is daardoor mogelijk om de bestelling door hen te laten aanplanten via de aanplantservice. Als het je helemaal duizelt, is er ook mogelijk om samen met het bedrijf een beplantingsplan te maken. In beide gevallen zijn hier kosten aan verbonden.

  Ervaringen welkom

  Veel mensen die zich inlezen op een bedrijf voordat ze ermee in zee gaan, gaan op zoek naar reviews en beoordelingen. Daarom is het delen van jouw ervaring en mening zo belangrijk. Je helpt er een ander mee om een keuze te maken. Dus hoe beviel jouw aankoop bij deze plantenwebshop? Kwam de bestelling goed over? Heb je gebruik gemaakt van de aanplantservice of met de mogelijkheid om samen een beplantingsplan te maken? Wat vond je daar van?

  Kwamen de bestelde planten, bomen en struiken goed over volgens eerdere consumenten? Hoe is de kwaliteit ervaren en beoordeeld? Lees of deel het hier!

  PlantEnBestel.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (8)

  4.6
  25% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.6
  Service
  rating
  4
  Prijs
  rating
  5.8
  Leveren
  rating
  4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over PlantEnBestel.nl

  Uw beoordeling

  Agastache firebird 3x

  Even terug komen op mijn laatste bericht, heb verder nooit meer antwoord gehad op mijn mails, maar gisteren 4-6-21 kreeg ik wel ineens mijn geld teruggestort. Das weer een pluspunt.

  Door: Sebastiaan Steenvoorden05-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Agastache firebird 3x

  22 mei bestelling gedaan, netjes een bevestiging van de betaling ontvangen, maar na 1 week niks, toen gemaild (bellen lukte niet) ook geen antwoord gehad, en vandaag 2 Juni staat er op hun website dat ze geen nieuwe bestellingen meer aannemen. Nou dat stond er toen niet. Heb nu een mail gestuurd (want bellen kan niet omdat ze niet opnemen) dat ik mijn geld terug wil.

  Door: Sebastiaan Steenvoorden 02-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Diverse tuinplanten

  Overzichtelijke website, goede prijzen. Geleverde planten zien er prima uit. 1 soort plant niet leverbaar. Kreeg binnen 1 dag creditnota. Prima communucatie per mail. Ik herken niet het commentaar van de eerder geplaatste reviews. Tel.nr en adres staat vermeld in de algemene voorwaarden. Ik zal de volgende keer hier weer bestellen.

  Door: Pronk09-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Solanum jasminoides (C1,5)

  2 maand geleden besteld, kreeg ik een email helaas niet op voorraad in dit Siezen en dat was het.
  alle e-mails om mijn geld terug te hebben wordt niet beantwoord
  er is geen telefoon om contact te nemen en zij geven geen antwoord op de e-mails
  Niet aan te raden. ik zal reizen naar hun adres- en op Google lijkt niet echt een Winkel , mogelijk oplichterij

  Door: Ghedri10-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  stervende planten

  NOOIT MEER!

  Door: Joop20-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Kerst roos plantjes voor 23 euro

  Op de website prachtige foto’s van de bloemen. In verhouding tot de Intratuin extreem duurder en als je het gaat ophalen omdat Je de 9 euro verzendkosten niet wilt betalen dan kom je niemand tegen. Potjes met aarde en takjes staan voor de deur en je mag hopen dat het de bloemen zijn dat je besteld hebt. Want nu zijn het takjes en zand. Via de e-mail kreeg ik te horen dat “ De planten die u heeft besteld staan in tuinaarde en worden altijd in dit seizoen kort geknipt en zullen spoedig weer uitgroeien.”. Absurd en pure oplichterij. Helaas kun je ze geen 1 ster of 0 sterren geven.

  Door: Nooit meer echt oplichters 11-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  DIV planten

  Planten die je hier besteld, zijn niet soort echt. Had een Saponaria Max Frei besteld, wordt er de Offinciales geleverd, woekert door heel mijn tuin nu. Koop gewoon bij een gerenommeerde kweker

  Door: Harald De Rooij27-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Niet voor herhaling vatbaar helaas

  Specifiek op zoek naar een bepaald type/soort plant. Op de site gevonden; dus besteld. Daar nog wat extra planten bij.

  Geleverd zijn bij de speciaal gezochte planten een ander soort dan besteld, wat wordt ontkend.

  Wel een extra plant gekregen, wat een leuk gebaar is maar liever krijg ik wat ik bestel. De andere bestelde planten zijn prima.

  De planten zijn zonder vooraankondiging geleverd en aan de straat op de stoep gezet. Nu woon ik in de stad en mocht van geluk spreken dat ze er bij thuiskomst nog stonden... Al met al niet voor herhaling vatbaar.

  Door: Linda29-07-2018
  Herman17-03-2020

  Op 22 februari 66 verschillende soorten planten besteld voor bijna 250,= Alle planten zouden volgens de website leverbaar zijn. Na ruim 1 1/2 week wachten contact gezocht en de mededeling dat men net aan het inpakken was. De zending is gekomen via Post NL? . Echter 1 soort was er niet. Probeer sinds 5 maart al contact te krijgen. Geen reactie op telefoon, ook niet op ingesproken voicemail en ook niet op 3 mailtjes. Ik heb vandaag 17-3 nog een laatst poging gedaan. Als hier niet op wordt gereageerd dan maar een volgende juridische stap. Kwalijke zaak dat er niet wordt gereageerd, niet echt klantgericht. Normaal bestel ik bij Directplant, prima zaak. Het uitstapje naar Plantenbestel had te maken met het direct kunnen leveren. Achteraf moeten wachten op beschikbaarheid bij Directplant. Dus Plantenbestel, eens maar nooit meer.

  Ze zijn oplichters 11-06-2020

  Ik vind het absurd om 23 euro te betalen voor plantjes die ver te zoeken waren. Op de foto zag je nog een plant maar nu zie ik alleen een pot met zand en takjes. Het is absurd om 23 euro te hebben betaald voor aarde met takjes. Ze gebruiken de mooiste foto’s maar je krijgt gewoon aarde. Ze zijn niet te bereiken en je ziet de persoon achter dit bedrijf niet. Ga gerust naar plantenhal of andere tuincentra maar vermijd online te kopen bij deze oplichters. Ik ben niet tevreden en komen per e-mail want telefonisch bereik je ze niet met het verhaal dat de bloemen nu niet bloeien. En dan nog 9 euro aan verzendkosten vragen. Nou ik vind het bijzonder allemaal maar ik bestel nooit meer.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  7.5
  rating

  FAQ

  Is PlantEnBestel.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 8 ervaringen geplaatst over PlantEnBestel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.6 gekregen, waarbij 25% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is PlantEnBestel.nl actief?

  PlantEnBestel.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van PlantEnBestel.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.