NederlandReview

  Ervaringen Piet Zoomers

  Eén van de modewinkels die al jaren bestaat en nog steeds volop meedraait is Piet Zoomers. Een stoffige zaak met alleen degelijk? Of gaan zij nog altijd met hun tijd mee? Wat anderen die hier klant zijn of zijn geweest hiervan vinden lees je hier.

  Over Piet Zoomers

  Piet Zoomers is de naam van een modewinkelketen in het oosten van Nederland en ook de naam van de oprichter hiervan. In 1972 is alles begonnen, toen Piet Zoomers vanuit zijn boerderij in Wilp een handeltje in broeken begon. Dit handeltje groeide uit tot een grotere winkel en in de loop der tijd kwamen er meerdere dependances van Piet Zoomers in Oost Nederland. De toenmalige boerderij is in 2001 verbouwd tot ModeMall. Op 1 januari 2014 is Piet Zoomers teruggetreden als directeur-eigenaar van het modeconcern om opgevolgd te worden door zijn zoon Bas Zoomers en zijn zakenpartner Richard van Roon. De hoofdvestiging van de winkel staat in Wilp, andere vestigingen bevinden zich in Apeldoorn, Arnhem, Doetinchem, Enschede, Hengelo, 's-Hertogenbosch, Lochem, Oldenzaal en Zwolle. Op de website kun je ook dingen vinden als een Fashion Blog, de agenda van de live muziekoptredens in de winkel, wanneer er koopzondagen zijn, etc.


  Flashmob bij Piet Zoomers

  Diensten

  Bij Piet Zoomers kun je terecht voor kleding van de duurdere en meer luxe merken. Je vindt deze in de volgende subcategorieën:

  • Dames: o.a. Blazers & colberts, Blouses & tunieken, Broeken, Jassen & jacks, Jurken, Schoenen etc.
  • Heren: o.a. Broeken, Colberts & blazers, Dassen, Jeans, Overhemden & shirts, Pakken & kostuums etc.
  • Lifestyle: Boeken-entertainment, Tassen-accessoires, Koken-tafelen, Wonen-inrichting en Accessoires.
  • Merken: o.a. Calvin Klein Underwear, Cambio, Celeb Chabo Bags, Creenstone, Diesel, ESPRIT, Esprit Schoenen, Toms Shoes, Van Bommel, Van Gils, Vanguard, etc.

  Vaste Klantenprogramma en KiKa

  Piet Zoomers kent een vaste klantenprogramma. Je kunt bij hen voor € 5,- een CustomerCard aanschaffen. Dan wordt je Fashion Friend van Piet Zoomers met alle bijkomende voordelen. Bij besteding van elke € 20,- ontvang je één gratis bonuspunt. Deze heeft een waarde van één euro. Wanneer je minimaal vijftig bonuspunten hebt gespaard kun je deze inwisselen bij een volgende aankoop. Ook zijn er regelmatig leuke aanbiedingen of artikelen verkrijgbaar met de bonuspunten. Je kunt je bonuspunten bij Piet Zoomers ook aan KiKa doneren, zij verdubbelemn de waarde hiervan. Je kunt de CostumerCard online aanschaffen en gebruiken door deze te koppelen aan je account.

  Klachten

  Wanneer je een artikel wilt ruilen voor een andere maat of kleur hoef je niet opnieuw verzendkosten te betalen, ook betaal je geen kosten voor het terugsturen van het artikel. Geef binnen 14 dagen bij Piet Zoomers aan dat je het artikel wilt ruilen en wat je retour wilt ontvangen. Dit kan via het nummer (0571) 261755. Wanneer je niet tevreden bent met het artikel, kun je dit binnen 14 dagen retour sturen. De verzendkosten zijn dan voor eigen rekening. Je moet het artikel retour aanmelden via de webshop. Je ontvangt dan een e-mail met de instructies voor retourzending.

  Jouw Ervaring

  Heb jij een mening over deze modeketen naar aanleiding van je eigen ervaring? Vertel hier op NederlandReview wat jij vond van de kleding, de prijzen, het gemak van bestellen en of je al dan niet tevreden bent over deze winkel. Anderen doen hier hun voordeel mee!

  Lees direct reviews van echte klanten! Hoe beoordelen de klanten van Piet Zoomers deze modewinkel?

  Piet Zoomers
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (20)

  2.6
  20% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2.8
  Service
  rating
  2.4
  Prijs
  rating
  3
  Leveren
  rating
  2.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Piet Zoomers

  Uw beoordeling

  Geen

  Ik kwam in Wilp om rustig een trui te kopen. Grote zaak iedereen masker het is 3 dec dus veilig...dacht ik. Bijna alle medewerkers dragen mondmasker behalve 1 die haar neusje er uitstak. (Jong meisje voelde zich wrs veilig ) Maar wat schetst mijn verbazing, bij de damesmode werd door verkoopster aangegeven dat maskers totaal onnodig waren want hier kon je afstand houden. Heeft ze wel eens van aerosolen gehoord..
  Ik ben vertrokken zonder aankoop toen ik meerdere dames zag lopen (klanten) met de maskers onder de kin zonder dat daar door de medewerkers van PZ iets van werd gezegd. Onveilige winkel dus ik weet niet als ze zo met klanten omgaan of ik hier nog wel wil komen. Heel jammer maar in deze precaire situatie verwacht je wel meer ondersteuning en verantwoording van de winkel zelf.

  Door: Buitenhuis03-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Kleding

  Ik heb kleding besteld bij Piet Zoomers. Helaas was het niet wat ik zocht en heb het retour gestuurd. Ik heb voor retournering 7.25 moeten betalen die zij mij niet terugbetalen, wat volgens de wet wel moet. Als antwoord geven zij, ja dat zijn onze regels, die kosten zijn dan voor de klant.

  Door: Jolanda07-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Kostuum

  Kostuum c.a. 1 jaar oud, c.a. 40-50 keer gedragen (1 x per week). Pantalon dermate versleten dat de gaten erin vallen. Kwaliteit: slecht, service: nog slechter.
  Reactie: pantalons kunnen niet los worden besteld, maar ze hebben wel kostuums in de aanbieding voor €99. Zeker dezelfde pakken met dezelfde waardeloze kwaliteit en service. Nee, dankuwel: nooit meer Piet Zoomers. Er zijn betere zaken met meer kwaliteit en vooral veel betere service.

  Door: Peter17-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Niets

  Voor de 2e keer zeer slecht geholpen, personeel zeer onpersoonlijk. Laatste keer dat ik de winkel in Den Bosch hebt bezocht.

  Door: Wim du Pon25-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Kleding

  2 kledingstukken besteld, 1 geleverd. Aan de telefoon konden ze niet helpen. Maat van geleverde kledingstuk klopte niet. Hoge retourkosten. Geen reactie op mijn garantie vraag. Slechte service.

  Door: Hilde Kooistra 24-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  truien

  Online geen prettige winkel!

  Slechte leveringsvoorwaarden en komen afspraken niet na!

  Advies: Niet online kopen!

  Door: Maarten Wiggers de Vries03-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Bonuspunten customer card

  Nergens staat duidelijk aangegeven dat de bonuspunten maar 2 jaar geldig zijn waardoor er bij mij recent 46 bonuspunten zijn komen te vervallen. Dit is 46 euro. Contact opgenomen met Piet Zoomers en zij geven aan dat dit in de algemene voorwaarden staat. Willen niks tegemoet komen of compenseren, totaal niet klantvriendelijk in de mail en schieten direct in de verdediging. Wat een flut bedrijf!!

  Door: Debbie28-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Korte broek en Jurk

  Oplichters, volksverlakkerij. Grote advertenties met 50% korting op alles, kom je binnen of op de website hebben we et over 10 of 20%.
  Argument bij de kassa, maar er hangt een kaartje aan, en we zullen het doorgeven. De praktijk, ze doen het gewoon weer, lak aan de klant.! Mensen u bent gewaarschuwd!

  Door: Leo 13-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Internet bestelling

  Van Internet bestelling van 28 april bleken meteen al 2 artikelen niet leverbaar te zijn, maar nu op 27 mei mijn geld nog niet terug gestort. Ook kun je in de winkel niet ruilen, dus ook hiervoor nog steeds geen geld retour ontvangen. Krijgt niet eens een fatsoenlijke retourbon mee, je mag er zelf een foto van maken. WAT een SLECHTE service!

  Door: Nicole27-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Niet goed opgelost

  Vlak voor de kerst een trui gekocht bij piet Zoomers in den Bosch. Bleken 6 halen in te zitten bij eerste dacht ik: niet goed opgelet bij het kopen kan gebeuren maar bij het treurige aanzicht van 5 anderen besloot ik toch terug te gaan.

  Bij binnenkomst werd de toon gezet door speciaal een medewerker er bij te halen die mijn klacht kwam opnemen (alsof ik een vervelende klant wat die de boel kwam flessen). Verder was de boodschap simpel eigen schuld dikke bult: ik was ergens blijven haken. Er werden allerlei scenarios geschetst waarbij dat gebeurd kon zijn. Allemaal niet van toepassing uiteraard. Ik persoonlijk ben er van overtuigd dat ik nergens ben blijven steken ( de beschadigingen zat ook op meerdere plaatsen). Aan de andere kant kan ik ook niet uitsluiten dat het niet gebeurd is. En dan komt het aan op klantvriendelijkheid.

  En dat is precies wat er niet gebeurde. Dus een tip aan piet zoomers: Klantgericht zijn gaat niet altijd om gelijk krijgen of hebben. Het had ze gesierd om een vervangend product aan te bieden


  Door: Maarten04-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Oplichters

  Pure oplichterij bij pietzomers in Wilp, ALLES 50% KORTING!! 10% is uit eindelijk afgeprijsd, rommel waar ze niet meer vanaf komen!! 3/4 uur voor niets in de auto gezeten

  Door: J. Teunissen09-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Sale ?

  Ik wilde een jas kopen bij Piet Zoomers. Deze jas kostte in de winkel (en ook elders) 400,00. In de sale op Internet stond dat deze was afgeprijst van 499,90 ??? naar 349,93. Hoezo sale? Zeg gewoon dat de korting 50,00 is en wek niet de suggestie dat dit 150,00 is.
  Blijf wel eerlijk Zoomers !!!

  Door: Hans 25-11-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  FAQ

  Is Piet Zoomers een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 20 ervaringen geplaatst over Piet Zoomers. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2.6 gekregen, waarbij 20% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Piet Zoomers actief?

  Piet Zoomers is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Multimedia & Bladen, Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Piet Zoomers gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.