NederlandReview

  Ervaringen Piet Zoomers

  Eén van de modewinkels die al jaren bestaat en nog steeds volop meedraait is Piet Zoomers. Een stoffige zaak met alleen degelijk? Of gaan zij nog altijd met hun tijd mee? Wat anderen die hier klant zijn of zijn geweest hiervan vinden lees je hier.

  Over Piet Zoomers
  Piet Zoomers is de naam van een modewinkelketen in het oosten van Nederland en ook de naam van de oprichter hiervan. In 1972 is alles begonnen, toen Piet Zoomers vanuit zijn boerderij in Wilp een handeltje in broeken begon. Dit handeltje groeide uit tot een grotere winkel en in de loop der tijd kwamen er meerdere dependances van Piet Zoomers in Oost Nederland. De toenmalige boerderij is in 2001 verbouwd tot ModeMall. Op 1 januari 2014 is Piet Zoomers teruggetreden als directeur-eigenaar van het modeconcern om opgevolgd te worden door zijn zoon Bas Zoomers en zijn zakenpartner Richard van Roon. De hoofdvestiging van de winkel staat in Wilp, andere vestigingen bevinden zich in Apeldoorn, Arnhem, Doetinchem, Enschede, Hengelo, 's-Hertogenbosch, Lochem, Oldenzaal en Zwolle. Op de website kun je ook dingen vinden als een Fashion Blog, de agenda van de live muziekoptredens in de winkel, wanneer er koopzondagen zijn, etc.


  Flashmob bij Piet Zoomers

  Diensten
  Bij Piet Zoomers kun je terecht voor kleding van de duurdere en meer luxe merken. Je vindt deze in de volgende subcategorieën:

  • Dames: o.a. Blazers & colberts, Blouses & tunieken, Broeken, Jassen & jacks, Jurken, Schoenen etc.
  • Heren: o.a. Broeken, Colberts & blazers, Dassen, Jeans, Overhemden & shirts, Pakken & kostuums etc.
  • Lifestyle: Boeken-entertainment, Tassen-accessoires, Koken-tafelen, Wonen-inrichting en Accessoires.
  • Merken: o.a. Calvin Klein Underwear, Cambio, Celeb Chabo Bags, Creenstone, Diesel, ESPRIT, Esprit Schoenen,  Toms Shoes, Van Bommel, Van Gils, Vanguard, etc.

  Vaste Klantenprogramma en KiKa
  Piet Zoomers kent een vaste klantenprogramma. Je kunt bij hen voor € 5,- een CustomerCard aanschaffen. Dan wordt je  Fashion Friend van Piet Zoomers met alle bijkomende voordelen. Bij besteding van elke € 20,- ontvang je één gratis bonuspunt. Deze heeft een waarde van één euro. Wanneer je minimaal vijftig bonuspunten hebt gespaard kun je deze inwisselen bij een volgende aankoop. Ook zijn er regelmatig leuke aanbiedingen of artikelen verkrijgbaar met de bonuspunten. Je kunt je bonuspunten bij Piet Zoomers ook aan KiKa doneren, zij verdubbelemn de waarde hiervan. Je kunt de CostumerCard online aanschaffen en gebruiken door deze te koppelen aan je account.

  Klachten
  Wanneer je een artikel wilt ruilen voor een andere maat of kleur hoef je niet opnieuw verzendkosten te betalen, ook betaal je geen kosten voor het terugsturen van het artikel. Geef binnen 14 dagen bij Piet Zoomers aan dat je het artikel wilt ruilen en wat je retour wilt ontvangen. Dit kan via het nummer (0571) 261755. Wanneer je niet tevreden bent met het artikel, kun je dit binnen 14 dagen retour sturen. De verzendkosten zijn dan voor eigen rekening. Je moet het artikel retour aanmelden via de webshop. Je ontvangt dan een e-mail met de instructies voor retourzending.

  Jouw Ervaring
  Heb jij een mening over deze modeketen naar aanleiding van je eigen ervaring? Vertel hier op NederlandReview wat jij vond van de kleding, de prijzen, het gemak van bestellen en of je al dan niet tevreden bent over deze winkel. Anderen doen hier hun voordeel mee! 

  Lees direct reviews van echte klanten! Hoe beoordelen de klanten van Piet Zoomers deze modewinkel?

  Piet Zoomers
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (11)

  3
  18% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  3,2

  Service

  2,6

  Prijs

  3

  Leveren

  3

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Niet goed opgelost

  Maarten04-01-2019

  Vlak voor de kerst een trui gekocht bij piet Zoomers in den Bosch. Bleken 6 halen in te zitten bij eerste dacht ik: niet goed opgelet bij het kopen kan gebeuren maar bij het treurige aanzicht van 5 anderen besloot ik toch terug te gaan.

  Bij binnenkomst werd de toon gezet door speciaal een medewerker er bij te halen die mijn klacht kwam opnemen (alsof ik een vervelende klant wat die de boel kwam flessen). Verder was de boodschap simpel eigen schuld dikke bult: ik was ergens blijven haken. Er werden allerlei scenarios geschetst waarbij dat gebeurd kon zijn. Allemaal niet van toepassing uiteraard. Ik persoonlijk ben er van overtuigd dat ik nergens ben blijven steken ( de beschadigingen zat ook op meerdere plaatsen). Aan de andere kant kan ik ook niet uitsluiten dat het niet gebeurd is. En dan komt het aan op klantvriendelijkheid.

  En dat is precies wat er niet gebeurde. Dus een tip aan piet zoomers: Klantgericht zijn gaat niet altijd om gelijk krijgen of hebben. Het had ze gesierd om een vervangend product aan te bieden


  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5

  Oplichters

  J. Teunissen09-12-2018

  Pure oplichterij bij pietzomers in Wilp, ALLES 50% KORTING!! 10% is uit eindelijk afgeprijsd, rommel waar ze niet meer vanaf komen!! 3/4 uur voor niets in de auto gezeten

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Sale ?

  Hans 25-11-2018

  Ik wilde een jas kopen bij Piet Zoomers. Deze jas kostte in de winkel (en ook elders) 400,00. In de sale op Internet stond dat deze was afgeprijst van 499,90 ??? naar 349,93. Hoezo sale? Zeg gewoon dat de korting 50,00 is en wek niet de suggestie dat dit 150,00 is.
  Blijf wel eerlijk Zoomers !!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  3

  Waardeloze service

  SB08-10-2018

  Echt super slechte service. Jas gekocht, 2 dagen later in de aanbieding. Via internet (nogmaals) besteld, want bij retour in de winkel kreeg ik het verschil niet terug. Jas dus in de winkel geheel retour gedaan. Geen geld in kassa (??) dus een vaag kopietje meegekregen dat mijn geld werd teruggestort op bankrekening. Nu 6 dagen later, u raadt het al, nog steeds niets retour ontvangen. Zouden er morgen ofzo mee bezig gaan. Ronduit schandalig, koop hier nooit wat weer. Oh ja, mijn zomerjas is ook als een dunne prop met watten en veertjes uit de was gekomen, ligt ook in de clico, thanx Piet Zoomers (weer €140 weg)

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5

  Kwaliteit erg slecht, garantie droevig

  Polo20-09-2018

  April 2017 twee kostuums gekocht. Een daarvan is in orde. Het andere is van zeer slechte kwaliteit. Al na een half jaar scheurden de zakken (stiksels laten los). Ze zijn opnieuw genaaid. Eind mei 2018 scheurt het metalen lipje aan de voorzijde. Wordt voor €8.95 opnieuw vastgezet. Augustus 2018 steekt het metalen lipje aan de voorzijde door de stof en is de stof in de zakken aan het ravelen. Ook scheuren de zakken weer en ontstaat er een gaatje op de rug van het colbert. Volgens de verkoper is er sprake van slijtage door intensief gebruik. Ik heb 6 pakken en rouleer om de paar dagen. Alleen dit pak valt letterlijk uit elkaar. Uit coulance is een een kortingsbon van 30% op een nieuw pak aangeboden. Daar maak ik geen gebruik van. Het pak gaat in de kliko! Ik ben zeer ontevreden. Bij Piet Zoomers kom ik niet weer!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Flut bedrijf!

  Janneke 13-04-2018

  De service laat te wensen over!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Slechte service

  Marjan Ter Velde08-04-2018

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5

  Slechte service

  Anjette Heesakkers05-04-2018

  Bij Piet Zoomer in Den Bosch kocht ik een Leuke spijkerbroek van Geisha die heel fijn zat.
  Omdat het een lichte kleur is heb ik deze in de winter niet gedragen.
  Tweede Paasdag besloot ik om deze broek weer eens aan te trekken.
  Toen zeiden diverse mensen er zit aan de achterkant een vlek/fout in je broek.
  Ik heb dit zelf nog nooit gezien omdat ik alles links was.
  Het is geen vlek maar een fout, als het een vlek zou zijn, zou je dit ook aan de binnenkant zien.
  Ik heb een foto opgestuurd naar de klantenservice, en 2 mails, waarvan ik op 1 daarvan geen
  antwoord heb gekregen.
  Ze gaan niets vergoeden voor de broek.
  Ik baal hier wel van het was een broek van € 69.99 die ik bijna niet gedragen heb.
  Dus voor mij geen kleding van Piet Zoomers meer.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Slechte service

  J. Willemsen21-09-2017

  Tijdens uitverkoop ontzettend lang wachten bij de kassa's. Minimaal aantal kassa's open, voldoende winkelpersoneel op shopfloor zonder functie. Geen klantgerichtheid, geen flexibiliteit. Op het verzoek om misschien extra kassa's te openen werd door de manager gereageerd: "tja, dat weet je als je in met sale hier komt, dan moet je lang wachten". Toppunt van klantgerichtheid zullen we maar zeggen!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Slechte ervaring met de winkel in Wilp

  M. van Beek21-06-2017

  Ik ben al jaren klant bij Piet Zoomers, maar mijn laatste 3 ervaringen zijn dusdanig slecht dat ik besloten heb om mijn klantenpas in te leveren en mijn kleding voortaan bij een andere winkel aanschaf. Levering van een web bestelling duurde vrij lang (in verhouding tot andere webshops, producten moesten uit verschillende winkels komen) en beperkte informatie over de voortgang. Mijn ervaringen met de winkel in Wilp zijn zeer slecht. Er wordt niet naar een klant geluisterd, weinig flexibiliteit en een sterke afbakening van merken / afdelingen zodat je steeds door andere personen wordt geholpen die alleen maar het doel hebben om zsm te verkopen en geen oog hebben of het bij de klant past of het naar de wens van de klant is. vervolgens krijg je het gevolg dat om als klant bij de vuilnisemmer te worden gezet. Ik winkel niet vaak, maar als ik ga dat schaf ik toch vaak voor een redelijk bedrag aan kleren aan (1 of meerdere kostuums, overhemden, etc. ). Blijkbaar ben ik niet interessant voor Piet Zoomers en dat is na mijn ervaring van vorige week wederzijds.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5

  Leuke website maar ga toch liever naar de winkel

  Jos van Dalen30-03-2017

  Koop al sinds jaar en dag mijn kleding bij Piet Zoomers. Ging altijd naar de winkel toe, maar heb de laatste twee keer online wat besteld. Je kunt het niet passen, dus je weet niet of het goed zit. Van de twee bestellingen die ik geplaatst heb, heb ik er ook weer twee teruggestuurd naar Piet Zoomers. De ene keer was het product te klein en de andere keer zat hij niet lekker. Ik ga de volgende keer toch maar weer gewoon naar de winkel, want dan weet ik in ieder geval direct zeker of iets lekker zit en past en hoef ik geen moeite te doen om het terug te sturen. Retourneren kan overigens zonder al te veel moeite. Voor de prijs maakt het niet uit of je het online of in de winkel koopt, alleen willen ze online nog wel eens vaker aanbiedingen hebben.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  6

  Schrijf zelf een review over Piet Zoomers

  Uw beoordeling