NederlandReview

  Ervaringen Opbergspecialist

  Heeft u al eens kasten of rekken besteld bij de Opbergspecialist? Bent u hierover tevreden of juist niet? Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen. Hoe meer ervaringen wij hier met elkaar delen, hoe beter andere consumenten voorgelicht zijn over het aanbod van de verschillende webshops en bedrijven.

  Over de Opbergspecialist

  De oprichter van Opbergspecialist is Theo van Hulle, hij is ook de directeur van deze onderneming. In 2011 is hij naast zijn vaste baan gestart met Pavoon. Een onderneming die eerst als hobby is opgezet maar waar inmiddels meerdere webwinkels onder vallen. Tegenwoordig is het een fulltime onderneming geworden waarin hij zijn ‘passie voor ondernemen’ oftewel PaVoOn volledig kwijt kan. Er wordt inmiddels door de drukte die toegenomen is steeds meer werk uitbesteed. Het doel van de webshop Opbergspecialist is om voor alle plaatsen en situaties die u thuis tegenkomt een opbergmogelijkheid aan te bieden. Wanneer u dan denkt: ‘Wat zou het handig zijn als ik hier een kast, rek of mand voor had’, dat u die dan bij hen kunt vinden.


  Tips om spullen op te bergen van Libelle

  Diensten van de Opbergspecialist

  Bij de Opbergspecialist kunt u zoeken naar diverse artikelen door onder andere te kiezen uit één van de volgende categorieën: Hal, Toilet, Woonkamer, Keuken, Badkamer, Slaapkamer, Kantoor, Zolder, Tuin & Balkon, Garage etc. U vindt per categorie diverse praktische en handige producten zoals bijvoorbeeld schoenenrekken, krattenrekken, handdoekrekken en opbergrekken. Voor het opbergen van uw kleding bieden zij ook allerlei producten aan. Naast kledinghangers, kledingrekken en opberghoezen kunt u dan denken aan een stoffen kledingkast met hanggedeelte. Hierin kunt u bijvoorbeeld uw zomerkleding opbergen tijdens de winter. Zo kunt u deze netjes weghangen op zolder tot u ze weer nodig heeft. Sinds kort heeft de Opbergspecialist ook producten van de bekende topmerken Tomado en Metaltex aan het assortiment toegevoegd

  Levering en service van de Opbergspecialist

  De Opbergspecialist probeert alle bestellingen die voor 17.00 uur op werkdagen worden gedaan, de volgende dag al bij u af te leveren. Door drukte kan het voorkomen dat ze er een dag langer over doen. Ze leveren dus hoofdzakelijk binnen 24 uur, maar garanderen levering binnen 48 uur. Dit geldt niet voor bestellingen zwaarder dan 30 kg en groter dan 175 x 78 x 58 cm. Deze worden bezorgd door een transportbedrijf of koerier. De levering vindt dan plaats in goed overleg, en duurt ongeveer 2 tot 5 werkdagen. Bestellingen onder de € 35,- worden voor € 2,95 verzonden in Nederland en België, daarboven is levering gratis. Als u uw bestelling heeft ontvangen heeft u 30 dagen bedenktijd. In die tijd mag u het product gratis retourneren. Betaling kan op vele manieren direct maar ook achteraf.

  Klachten, problemen, contact met de Opbergspecialist

  Bij de opbergshop verkopen ze liever niet, dan dat ze een ontevreden klant hebben. De klantenservice staat bij hen voorop. Bent u helaas toch niet tevreden, laat het hen dan weten, zo kunnen zij naar een oplossing zoeken zodat u alsnog tevreden kunt zijn. Wanneer zij ondanks hun eigen productcontroles via hun klanten vernemen dat een product in de praktijk niet voldoet, dan wordt deze uit het assortiment gehaald. U kunt contact met ze leggen via een contactformulier, via e-mail, of via het telefoonnummer van de klantenservice: (088) 1221550.

  Bij NederlandReview nodigen wij u uit om anderen te helpen door een review achter te laten over dit bedrijf. Heeft u dus wel eens iets bij de Opbergspecialist besteld, dan horen wij graag van u!

  Spullen opbergen? Lukt dat met de oplossingen van de Opbergspecialist? Hoe beoordelen hun klanten de kwaliteit en de mogelijkheden? Lees de reviews!

  Opbergspecialist
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Opbergspecialist

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Opbergspecialist een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Opbergspecialist. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Opbergspecialist actief?

  Opbergspecialist is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Opbergspecialist gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.