NederlandReview

  Ervaringen Onlinepiercingskopen.nl

  Versier jij je graag met piercings en breid je je collectie piercings regelmatig online uit? Lees hier de meest recente ervaringen van andere piercingliefhebbers die hun sieraden kochten bij onlinepiercingskopen.nl.

  Over onlinepiercingskopen.nl

  Piercings zijn natuurlijk allang niet meer beperkt tot alleen je oor of navel. Bij onlinepiercingskopen.nl vind je alle soorten body metals om er van top tot teen cool uit te zien. Van neuzen, wenkbrauwen en navels tot plugs en tunnels. Ze zijn er in 13 verschillende soorten in allerlei maten, kleuren en materialen. Zoek op de website op lichaamsdeel en bepaal zelf de lengte, kleur en omvang van je piercing. Je kunt kiezen voor een van de bekende piercingfabrikanten maar ook voor het eigen merk van onlinepiercingskopen.nl.

  Niet iedereen is al een doorgewinterde piercer en weet alles al van materialen en ‘flares’ en ‘stretching’. Op de site vind je daarom gelukkig uitgebreide uitleg en advies over de materialen die voor jou geschikt zijn om te voorkomen dat je een infectie oploopt. Als je bijvoorbeeld je piercing nog niet zo lang hebt en wilt vervangen, wil je voorkomen dat het gaat irriteren of zelfs ontsteken. Dan blijkt volgens de site titanium het beste te zijn. Sommige mensen kunnen niet tegen metaal. Ook daar zijn oplossingen voor zoals het hypoallergene bioplast.

  Het is sowieso handig verzorgingsproducten aan te schaffen om je sieraad en eventuele wondjes mee schoon te houden. Ook die bieden ze bij onlinepiercingskopen.nl aan. En vergeet niet om de juiste tools aan te schaffen om je piercings te vervangen. Het is niet zo verstandig om met je eigen huis-tuin-keukengereedschap een ringetje los te prutsen. Daarvoor heb speciale tangetjes die voorkomen dat je jezelf bezeert.

  Behalve dat je jezelf versiert met deze juwelen, is het veiligheid en hygiëne bij piercings natuurlijk erg belangrijk. Heb jij hier ervaringen mee bij deze webshop, deel ze dan met ons.

  Sparen en liken voor korting

  Ben je een regelmatige koper, dan kun je een account aanmaken bij onlinepiercingskopen.nl en sparen voor korting in de webshop. En dat niet alleen. Als je je ervaringen deelt op social media kun je ook punten verdienen. Bijvoorbeeld door een leuke foto te uploaden met een product dat je gekocht hebt. Ook als je je ervaringen deelt via Facebook en Twitter win je punten. Zo krijg je 20 punten als je je aanmeldt voor hun nieuwsbrief of voor het plaatsen van een foto. 60 punten zijn goed voor € 1 korting bij je volgende aankoop. Op de website staat een uitgebreid overzicht van het hele spaarprogramma.


  Neppiercings - instructie op YouTube

  Leveringen en cadeaus

  Leveren doen ze bij onlinepiercingskopen.nl via post of pakketpost binnen 1-2 werkdagen. Bestel je voor meer dan € 15 betaal je geen verzendkosten. Ben je toch niet helemaal blij met je aankoop, dan kun je binnen 30 dagen retourneren. Let op: alleen in de gesealde verpakking.
  En misschien kun je een vriend of vriendin wel blij maken met een van de cadeaubonnen.

  Heb jij wel eens producten besteld bij onlinepiercingskopen.nl, deel dan hier je ervaringen of mening over het bedrijf.

  Ben je toe aan een nieuwe piercing? Lees dan eerst de ervaringen van anderen bij de aankoop van piercings hoe het staat met hygiëne en veiligheid.

  Onlinepiercingskopen.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Onlinepiercingskopen.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Onlinepiercingskopen.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Onlinepiercingskopen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Onlinepiercingskopen.nl actief?

  Onlinepiercingskopen.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Onlinepiercingskopen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.