NederlandReview

  Ervaringen Onlinekabelshop

  Met alle elektrische apparaten die de mensen tegenwoordig in huis hebben ontkom je er niet aan dat er wel eens een kabel stukgaat of dat je een kabel of stekkers en dergelijke nodig hebt om het één op het ander aan te sluiten. In deze wirwar van kabels kun je bij Onlinekabelshop terecht voor al deze verbindingen en meer. Hoe de service van dit bedrijf wordt ervaren en of de klanten bij hen werkelijk alles kunnen vinden wat ze nodig hebben lees je hier.

  Over Onlinekabelshop


  In 2009 richtte Alex Brandt het bedrijf Safetyparts.nl op, een webshop gericht op veiligheidsproducten en bespaarartikelen. In 2010 volgden daarop Onlinekabelshop.nl en Onlinebespaarshop.nl. Onlinekabelshop groeide direct na de oprichting zo snel dat Alex zich hier fulltime op moest richten en al snel personeel in moest huren. Hij vestigde zich tevens in een winkel in Leiderdorp, deze is vanwege de groei inmiddels verhuisd naar Leiden. Onlinebespaarshop en Safetyparts zijn intussen in deze webshop geïntegreerd. Onlinekabelshop heeft als doel dé webshop te zijn met voor ieder audio- of videoprobleem een oplossing, hoe zeldzaam de kabel of hoe complex het probleem ook is.

  De winkel van Onlinekabelshop.nl

  Diensten


  Bij Onlinekabelshop kun je terecht voor alle kabels die je maar nodig kunt hebben zoals HDMI kabels, VGA kabels, Scartkabels, DVI kabels, etc. De webshop is onderverdeeld in een aantal categorieën:

  • Audio
  • Video
  • CAI, Antenne en Satelliet
  • Computer
  • Portable apparaten
  • Apple® compatibel
  • DIN
  • Beugels
  • Gaming
  • Gereedschap
  • Kabelmanagement
  • Keystone
  • Opslagmedia
  • Reiniging
  • RF/Microwave
  • Stroom
  • Vaste telefonie

  Je kunt ook gebruikmaken van de zoekfunctie op type apparaat: fotocamera, tablet, gsm, videocamera of mp3 speler. Voor hulp kun je ze bellen, contact leggen via de online chat rechts onderin het scherm of een e-mail sturen. Mochten zij het product niet hebben, dan vertellen zij ook waar je het wél kunt krijgen. Je kunt met vragen ook terecht in de winkel in Leiden. Naast het aanbieden van producten kun je op de website ook een blog vinden met artikelen over o.a. hoe je dingen aan moet sluiten en waarmee, etc.

  Levering en betaling


  De producten die je bij Onlinekabelshop bestelt kun je betalen via iDeal, MisterCash, Visa/Mastercard, Paypal of door het bedrag vooraf over te maken of achteraf te betalen via Klarna. Voor een aantal betaalmethoden worden extra kosten in rekening gebracht. De bezorgkosten van de artikelen zijn € 3,50, wanneer je voor meer dan € 75,- besteld dan is dit gratis. Wanneer je op werkdagen voor 16.30 uur een bestelling doet dan wordt het dezelfde dag nog verzonden.

  Klachten


  Wanneer je klachten hebt, stuur deze dan zo duidelijk mogelijk omschreven naar Onlinekabelshop. Zij zullen binnen een termijn van 14 dagen hierop reageren, lukt dit niet, dan ontvang je een bericht met een indicatie over wanneer je een uitvoerig antwoord kunt verwachten. Je kunt een klacht over een product, dienst of de service ook indienen via een klachtenformulier op de website van Stichting Webshop Keurmerk. Deze wordt dan zowel naar Onlinekabelshop als naar Stichting Webshop Keurmerk gestuurd. Als de klacht niet binnen een redelijke termijn in onderling overleg kan worden opgelost, ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling.

  Laat hier jouw mening achter!


  Heb jij ervaring in het bestellen bij deze webshop? Vertel ons dan over jouw ervaringen zodat anderen hiervan kunnen leren!

  Vind je bij Onlinekabelshop alle verbindingen en kabels vinden die je nodig hebt en helpen ze goed als het je niet lukt om de aansluiting te maken?

  Onlinekabelshop
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  10m blauw 1x 0,14mm geisoleerd koperdraad voor hobby toepassingen

  Top service! Kabel was defect na een week en kreeg kosteloos een nieuwe toegestuurd. Meteen volgende dag in huis!

  Door: Hans de Vries16-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  3.5 mm jack splitter

  Niks is goed daar beloven te leveren doen ze niet geld weg oplichters

  Pas op met hun

  Gewoon slim zijn en voor een paar CT meer ergens anders bestellen zonder risico dat je je paar euro voor goed kwijt ben en je product nooit krijg doordat hun blijven zeggen dat het er niet is maar ook je geld niet terug krijg

  Stelletje dieven

  Door: Rp Leppink27-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Onlinekabelshop

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Onlinekabelshop een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Onlinekabelshop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Onlinekabelshop actief?

  Onlinekabelshop is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Elektronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Onlinekabelshop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.