NederlandReview

    Ervaringen NuBuiten

    Een gezellige warme zomeravond beleven met vrienden in je eigen mooie tuin, misschien met een lekkere barbecue of vuurtje daarbij. Kan het nog beter? Met een leuk tuinhuis of picknicktafels kan je je tuin nog helemaal opfleuren en die beleving nog beter maken, alles om die perfecte momenten te creëren met mensen die je graag hebt. Bij NuBuiten kan je daarvoor terecht! Wat klanten vinden van NuBuiten lees je hier op NederlandReview.
    Heb je zelf al ervaring met NuBuiten? Laat dan zeker een reactie achter op deze site, zo help je anderen bij het maken van een beslissing en dan weten ze meteen wat ze mogen verwachten.

    Over NuBuiten

    NuBuiten is een bedrijf die gevestigd is in Hardinxveld, zowel het magazijn, de winkel als het experience center zijn er gevestigd. Het bedrijf biedt alles aan om comfortabel buiten te leven. Je vindt er een groot aanbod aan producten voor het buitenleven, buitenspelen en een compleet assortiment sierbestrating. Het magazijn zit boordevol douglas constructiehout, tuinhout, hardhout, ramen/ deuren en alles voor het bouwen van je eigen buitenverblijf. In het Experience Center kan je inspiratie opdoen op het gebied van buitenleven en buitenspelen. Het center omvat de winkel en de showroom waar je heel wat producten kan vinden waar je terecht kan voor advies, inspiratie en het afhalen van je bestelling. Je vindt er dus alles voor de complete tuininvulling en –beleving.


    Tuinverbouwing met NuBuiten!

    Diensten van NuBuiten

    Bij NuBuiten kan je terecht voor alles dat te maken heeft met buitenbeleving. Je vindt er tuinhout, douglas hout, hardhout, bouwhout, plaatmateriaal, deuren en ramen, vloeren en wanden, vensterbanken, schuttingen, bestrating, vlonderplanken, blokhutten, buitenverblijven, speeltuigen, daken en heel wat dingen voor in de tuin zoals picknicktafels, kasten, bloembakken, hangmatten en meer.

    Vragen of klachten voor NuBuiten

    Heb je vragen of een klacht over NuBuiten? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via e-mail, de telefoon en de post. Je kan ook altijd terecht in het Experience Center voor al je vragen en advies. NuBuiten heeft ook een FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vind je hier wel het antwoord dat je zoekt!

    Schrijf je eigen review!

    Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met NuBuiten? Heb je er alles gevonden voor een mooie en stijlvolle tuin? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van de kwaliteit en de service van NuBuiten. Op die manier help je anderen bij het maken van een beslissing!

    Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij NuBuiten? Lees dan zeker enkele van de betrouwbare reviews op NederlandReview! Op de site vind je betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om een aankoop te doen bij een bedrijf dat je niet zo goed kent? Of wil je een reis boeken bij een organisatie waar je nog nooit van gehoord hebt? Zoek het dan eerst even ervaringen op, op NederlandReview!

    NuBuiten
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (13)

    4.6
    46% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5
    Service
    rating
    3.6
    Prijs
    rating
    5.4
    Leveren
    rating
    4.2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Douglas hout/ betonpoer

    NOp 27 mei mijn bestelling geplaatst ( helaas alleen via webwinkel mogelijk) maar vragen kreeg ik snel beantwoord die ik daarvoor via de mail had gevraagd.

    Binnen een week een excuses dat er onderdelen niet geleverd konden worden op de afgesproken tijd en dat ze alternatieven hiervoor hadden, deze wou ik niet en afgesproken of het mogelijk was om in 2x te leveren.
    dit was geen probleem.
    2 weken na mijn bestelling poeren/ schroeven en hout geleverd. helaas miste er iets maar na 1 mail kreeg ik de spullen nageleverd.

    Ondanks de drukte ( en niet telefonisch benaderbaar) en de grote run nu op Douglas hout snelle en goed service.

    Ook personeel in de winkel van Hardinxveld super ben daar 2x wezen kijken en gaven goed advies.

    Wouter

    Door: Wouter12-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Douglas Buitenverblijf comfort

    Zeer tevreden over hoe alles is verlopen.

    Communicatie altijd eerlijk en oprecht, waarbij de bestelling binnen de aangeveven tijd is geleverd.
    Een compleet houtpakket netjes voor de deur.
    Lees ook in andere reviews dat alles niet soepel verloopt, wat mij opvalt is dat veel klanten niet op de hoogte zijn van het proces van leveren en wat er bij komt kijken om een groot houtpakket te leveren.
    Voordat ik bestelde heb ik alle informatie over het leverproces gelezen, merkte dat dit mij erg heeft geholpen om wederzijds begrip te kweken.

    NuBuiten bedankt en ik raad jullie aan! Prijs is ook nog eens top!

    Door: erik30-01-2020
    danny mooren vd21-03-2020

    1000597907 hoe zit het met mijn order ? op website staat niks meer order verdwenen

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Heel tevreden :)

    Erg fijn geholpen door de medewerker bij NuBuiten. Advies over soorten planken en verf, super!

    Door: Fam de Vis25-10-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Slechtste kwaliteit hout ooooit

    Super slecht bedrijf, bestel hier NIET je hout!!!! Het wordt beschadigd krom en bijna niet geschaafd afgeleverd de helft van het hout heeft zulke diepe en grote scheuren dan ik het gelijk als brandhout kan gebruiken.
    De klanten service bij nu buiten is mega slecht, het hout ophalen of ruilen, willen ze niks van weten.
    Ze laten je gewoon stikken.
    Zolang ze hun geld maar vangen.
    Mensen kijk aub bij een ander bedrijf en maak niet dezelfde fout die ik zojuist heb gemaakt!!!!!

    Door: Jeffrey11-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Veranda met vlonder

    Veranda met houten vlonder besteld naar aanleiding van een offerte waarbij op sommige artikelen ineens een behoorlijke prijsverhoging was doorgevoerd. Bij navraag kwam dat doordat ze het ineens zo druk hadden.
    Bij bestellen kon de levertijd wel tot 6 weken oplopen vanwege de drukte. 1,5 week later ontvangen wij een telefoontje dat ze gingen leveren, alleen hebben ze regels van 4,85 meter terwijl de veranda 5.00 meter is. Tja die kunnen wij niet gebruiken. De bestelling werd geleverd zonder de regels en het geld werd teruggestort. Op de vraag wanneer de regels nageleverd werden konden ze hierop een uitzondering maken omdat het onder de € 300,- was werd dat mormaliter niet gedaan. Maar wij moesten dan wel extra kosten betalen.
    Extra kosten zijn naar onze mening niet voor onze rekening, zij zijn in gebreke gebleven bij het leveren. Absoluut geen service. Wij hebben geen mogelijkheid om regels van 5 meter te vervoeren en zij brengen zomaar € 79,- transportkosten in rekening.
    Na diverse mailtjes blijkt service naar klanten niet in hun woordenboek voor te komen.

    Door: Lilian13-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Schutting

    Wat een zootje!!!zo veel hoofdpijn heb ik nog nooit gehad met een bedrijf. Communicatie is ontzettend slecht en traag. Alles wordt verkeerd en beschadigd geleverd. Doe je zelf een lol en verspill je tijd en je geld niet aan dit ongeorganiseerde bende.

    Oh wacht er is wel een pluspunt: je kan wel heel makkelijk vooraf betallen.

    Door: Said20-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Speeltoestel

    Dit bedrijf is érg slecht! Wij gaan hier nooit weer bestellen! Op de site staat snelle levering en goede service, maar dit is voor beide punten niet het geval! Eerst duurde het 5 weken en toen het werd geleverd, zaten er nog geen schroeven ed. bij en ook geen glijbaan! Na vaak bellen heeft dit uiteindelijk nog bijna 2 weken geduurd!!! Écht drama!!!

    Door: Sandra24-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Grote hoeveelheid douglas hout

    Zeer slecht bedrijf. Van mijn totale bestelling was meer dan de helft in slechte staat. krom, over totale lengte gescheurd, transport schade, missende onderdelen bij levering, 3 weken levering, 2 weken nalevering. Dit bedrijf hanteerd onterecht het houtzeker keurmerk. Laat u hierdoor niet misleiden.

    Door: Robin van de Beek22-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Overkapping

    Zelden kom je een bedrijf tegen waar organisatie en planning zo slecht geregeld is.

    Ik heb een overkapping van afgerond 10K besteld. Tussentijds nog rabatdelen voor de schutting. Deze werd 150 meter van mijn woning afgeleverd, ondanks dat ik thuis was, er aangebeld kon worden en ik gebeld kon worden! We zijn hierna anderhalf uur bezig geweest om de schutting in mijn tuin neer te leggen. Daarnaast werden alle offertes en facturen door elkaar verzonden, met keer op keer onjuiste gegevens. Uiteindelijk niet een keer een juiste offerte ontvangen.

    Uiteindelijk werd overkapping geleverd, bijna opnieuw op onjuist adres. Timmerman wilde deze plaatsen, maar kwam 2 staanders en 2 dwarsbalken te kort. Hierdoor kwam bouw stil te liggen en moest timmerman zijn schema omgooien. Gelukkig heeft dat me niet extra gekost. Week later werden missende onderdelen geleverd. Echter niet op maat en voorbereid. Eerder geleverde dwarsbalken hadden zwaluwstaart verbindingen gefreesd. Bij de nieuwe dwarsbalken was dit niet het geval, waardoor timmerman uren is bezig geweest deze handmatig erin te verwerken. Dit was aangegeven bij NuBuiten en deze zouden oplossing verzinnen en hier iets bij leveren, wat nooit is gebeurd.

    Kwaliteit van rabatdelen voor de wanden is bijzonder slecht te noemen. Daarnaast waren ongeveer 35 planken beschadigd door de zaagmachine van de leverancier. De achterkant van veranda is niet direct zichtbaar, waardoor ik aan timmerman heb gevraagd deze maar te plaatsen. Twintig andere planken moesten echter vervangen worden. Timmerman kon hierop wederom niet het project afmaken!!! NuBuiten wilde deed initieel heel moeilijk over vervanging. Na veel heen en weer emailen wel vervangen, maar kosten voor het leveren moest ik zelf dragen. En uiteraard moest afvoeren van beschadigde planken ook op eigen gelegenheid geschieden, wat me ook behoorlijk veel tijd heeft gekost.

    Een aantal huizen verder heeft iemand dezelfde soort problemen ervaren met NuBuiten. Had ik maar eerder op internet gekeken, want het staat vol van dit soort problemen.

    Al met al zelden een bedrijf tegengekomen wat op alle fronten tekortkomt! Enkel in de showroom word je enigszins geholpen, hoewel regelmatig door zeer jonge jongens met weinig kennis en ervaring. Eenmaal bestelt ben je aan de grillen van NuBuiten overgeleverd. Slechte communicatie, wat ook inhoud dat ze soms dagenlang de telefoon niet opnemen. Offertes en facturen zijn onduidelijk. Leveringen onduidelijk en op verkeerde adres. Kwaliteit van door NuBuiten geleverde hout is slecht. Enkel standaard onderdelen van Trendhout was van goede kwaliteit.

    En service is werkelijk abominabel. Dat onderdelen die simpelweg kapot en onbruikbaar zijn, niet opnieuw gratis nageleverd worden gaat alle perken te buiten.

    Een gewaarschuwd mens telt voor twee!!!

    Door: Dennis17-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    schuttingen

    Verschrikkelijke ervaring met Nubuiten. Na een verkeerd geleverde schutting, waar we pas achter kwamen toen deze al stond, weigerde Nubuiten elke tegemoedkoming. De geleverde schutting was goedkoper dan de bestelde (en betaalde) schutting, het prijsverschil werd pas na meer dan 2 maanden en veel aandringen en reminders van onze kant overgemaakt. Waanzinnig slechte service.

    Door: Sophia08-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Douglas garagedeur

    Bestellen gaat simpel. Netjes op tijd geleverd. De aftersale service is ronduit slecht, geen telefonisch contact, erg late of geen reactie op emails. Kwaliteit deur is ok maar toebehoren zijn goedkoop en van slechte kwaliteit en daardoor is de prijs kwaliteit minder dan je zou verwachten.

    Door: Karel17-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    Wat een drama

    Niet bestellen bij deze partij. Slechte klantenservic, leveren te laat, superhoge transportkosten. En als je wil cancellen omdat zij hun afspraken niet nakomen wordt er dubbele transportkosten gerekend... zelden zo slecht behandeld als bij deze partij. Hier koop ik nooit meer wat. Ik raad ieder aan hetzelfde te doen.

    Door: Bart18-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Zeer ontevreden

    Zeer ontevreden. Diverse malen verkeerde producten geleverd. Iedere keer na meerdere keren telefoon en email verkeer werd aangegeven dat het zou worden opgelost. Dat is deels het geval. Vervolgens 2 maanden gewacht op nalevering aangezien er nog 1 van de 4 producten ontbrak en opnieuw ontving ik een verkeerde levering. Na opnieuw zelf meerdere keren contact te hebben gezocht werd doodleuk verteld dat hetzelfde product niet meer leverbaar is in dezelfde maat. We hebben geen andere oplossing, tot ziens.

    Service is echt een drama. Communicatie nog slechter.

    Tenzij je er van houdt om producten te bestellen, geld over te maken en dan te hopen dat het allemaal goed komt adviseer ik je om ergens anders te kopen.

    Door: Vincent02-10-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Schrijf zelf een review over NuBuiten

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is NuBuiten een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 13 ervaringen geplaatst over NuBuiten. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.6 gekregen, waarbij 46% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is NuBuiten actief?

    NuBuiten is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van NuBuiten gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.