NederlandReview

  Ervaringen NuBuiten

  Een gezellige warme zomeravond beleven met vrienden in je eigen mooie tuin, misschien met een lekkere barbecue of vuurtje daarbij. Kan het nog beter? Met een leuk tuinhuis of picknicktafels kan je je tuin nog helemaal opfleuren en die beleving nog beter maken, alles om die perfecte momenten te creëren met mensen die je graag hebt. Bij NuBuiten kan je daarvoor terecht! Wat klanten vinden van NuBuiten lees je hier op NederlandReview
  Heb je zelf al ervaring met NuBuiten? Laat dan zeker een reactie achter op deze site, zo help je anderen bij het maken van een beslissing en dan weten ze meteen wat ze mogen verwachten.  

  Over NuBuiten
  NuBuiten is een bedrijf die gevestigd is in Hardinxveld, zowel het magazijn, de winkel als het experience center zijn er gevestigd. Het bedrijf biedt alles aan om comfortabel buiten te leven. Je vindt er een groot aanbod aan producten voor het buitenleven, buitenspelen en een compleet assortiment sierbestrating. Het magazijn zit boordevol douglas constructiehout, tuinhout, hardhout, ramen/ deuren en alles voor het bouwen van je eigen buitenverblijf. In het Experience Center kan je inspiratie opdoen op het gebied van buitenleven en buitenspelen. Het center omvat de winkel en de showroom waar je heel wat producten kan vinden waar je terecht kan voor advies, inspiratie en het afhalen van je bestelling. Je vindt er dus alles voor de complete tuininvulling en –beleving.  


  Tuinverbouwing met NuBuiten!

  Diensten van NuBuiten 
  Bij NuBuiten kan je terecht voor alles dat te maken heeft met buitenbeleving. Je vindt er tuinhout, douglas hout, hardhout, bouwhout, plaatmateriaal, deuren en ramen, vloeren en wanden, vensterbanken, schuttingen, bestrating, vlonderplanken, blokhutten, buitenverblijven, speeltuigen, daken en heel wat dingen voor in de tuin zoals picknicktafels, kasten, bloembakken, hangmatten en meer. 

  Vragen of klachten voor NuBuiten
  Heb je vragen of een klacht over NuBuiten? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via e-mail, de telefoon en de post. Je kan ook altijd terecht in het Experience Center voor al je vragen en advies. NuBuiten heeft ook een FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vind je hier wel het antwoord dat je zoekt!  

  Schrijf je eigen review!
  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met NuBuiten? Heb je er alles gevonden voor een mooie en stijlvolle tuin? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van de kwaliteit en de service van NuBuiten. Op die manier help je anderen bij het maken van een beslissing! 

  Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij NuBuiten? Lees dan zeker enkele van de betrouwbare reviews op NederlandReview! Op de site vind je betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om een aankoop te doen bij een bedrijf dat je niet zo goed kent? Of wil je een reis boeken bij een organisatie waar je nog nooit van gehoord hebt? Zoek het dan eerst even ervaringen op, op NederlandReview! 

  NuBuiten
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  6,6
  50% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  6

  Service

  6

  Prijs

  8

  Leveren

  6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Heel tevreden :)

  Fam de Vis25-10-2018

  Erg fijn geholpen door de medewerker bij NuBuiten. Advies over soorten planken en verf, super!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Zeer ontevreden

  Vincent02-10-2018

  Zeer ontevreden. Diverse malen verkeerde producten geleverd. Iedere keer na meerdere keren telefoon en email verkeer werd aangegeven dat het zou worden opgelost. Dat is deels het geval. Vervolgens 2 maanden gewacht op nalevering aangezien er nog 1 van de 4 producten ontbrak en opnieuw ontving ik een verkeerde levering. Na opnieuw zelf meerdere keren contact te hebben gezocht werd doodleuk verteld dat hetzelfde product niet meer leverbaar is in dezelfde maat. We hebben geen andere oplossing, tot ziens.

  Service is echt een drama. Communicatie nog slechter.

  Tenzij je er van houdt om producten te bestellen, geld over te maken en dan te hopen dat het allemaal goed komt adviseer ik je om ergens anders te kopen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Schrijf zelf een review over NuBuiten

  Uw beoordeling