NederlandReview

    Ervaringen NuBuiten

    Een gezellige warme zomeravond beleven met vrienden in je eigen mooie tuin, misschien met een lekkere barbecue of vuurtje daarbij. Kan het nog beter? Met een leuk tuinhuis of picknicktafels kan je je tuin nog helemaal opfleuren en die beleving nog beter maken, alles om die perfecte momenten te creëren met mensen die je graag hebt. Bij NuBuiten kan je daarvoor terecht! Wat klanten vinden van NuBuiten lees je hier op NederlandReview.
    Heb je zelf al ervaring met NuBuiten? Laat dan zeker een reactie achter op deze site, zo help je anderen bij het maken van een beslissing en dan weten ze meteen wat ze mogen verwachten.

    Over NuBuiten

    NuBuiten is een bedrijf die gevestigd is in Hardinxveld, zowel het magazijn, de winkel als het experience center zijn er gevestigd. Het bedrijf biedt alles aan om comfortabel buiten te leven. Je vindt er een groot aanbod aan producten voor het buitenleven, buitenspelen en een compleet assortiment sierbestrating. Het magazijn zit boordevol douglas constructiehout, tuinhout, hardhout, ramen/ deuren en alles voor het bouwen van je eigen buitenverblijf. In het Experience Center kan je inspiratie opdoen op het gebied van buitenleven en buitenspelen. Het center omvat de winkel en de showroom waar je heel wat producten kan vinden waar je terecht kan voor advies, inspiratie en het afhalen van je bestelling. Je vindt er dus alles voor de complete tuininvulling en –beleving.


    Tuinverbouwing met NuBuiten!

    Diensten van NuBuiten

    Bij NuBuiten kan je terecht voor alles dat te maken heeft met buitenbeleving. Je vindt er tuinhout, douglas hout, hardhout, bouwhout, plaatmateriaal, deuren en ramen, vloeren en wanden, vensterbanken, schuttingen, bestrating, vlonderplanken, blokhutten, buitenverblijven, speeltuigen, daken en heel wat dingen voor in de tuin zoals picknicktafels, kasten, bloembakken, hangmatten en meer.

    Vragen of klachten voor NuBuiten

    Heb je vragen of een klacht over NuBuiten? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via e-mail, de telefoon en de post. Je kan ook altijd terecht in het Experience Center voor al je vragen en advies. NuBuiten heeft ook een FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vind je hier wel het antwoord dat je zoekt!

    Schrijf je eigen review!

    Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met NuBuiten? Heb je er alles gevonden voor een mooie en stijlvolle tuin? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van de kwaliteit en de service van NuBuiten. Op die manier help je anderen bij het maken van een beslissing!

    Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij NuBuiten? Lees dan zeker enkele van de betrouwbare reviews op NederlandReview! Op de site vind je betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om een aankoop te doen bij een bedrijf dat je niet zo goed kent? Of wil je een reis boeken bij een organisatie waar je nog nooit van gehoord hebt? Zoek het dan eerst even ervaringen op, op NederlandReview!

    NuBuiten
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (29)

    6.6
    62% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.8
    Service
    rating
    6
    Prijs
    rating
    6.8
    Leveren
    rating
    6.2

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over NuBuiten

    Uw beoordeling

    Bij NuBuiten staan ze altijd voor je klaar.

    Bij NuBuiten staan ze snel en altijd voor je klaar. Ze hebben op veel gebieden hele goede kwaliteiten: productkennis, creativiteit, een goed logistiek plan en hele mooie producten. Een bezoekje aan de showroom is voor een wat groter project van harte aan te raden. Er staan veel modellen en aardige medewerkers op je te wachten. Ze denken goed mee en nemen ruim de tijd om aan jouw wensen te voldoen. Heb in de wat heftigere corona-tijden twee keer los hout besteld ter aanvulling van mijn buitenverblijf. Bij één van de twee bestellingen konden ze onverwacht niet aan de leverdatum voldoen, maar dit werd tijdig gecommuniceerd en in overleg werd er een goede oplossing bedacht. Aan de andere reviews te lezen is dit niet altijd het geval geweest, wat ik plaatsvervangend erg jammer vind. Mijn eigen ervaringen zijn niets anders dan positief geweest en zou daarom iedereen aanraden om eens een kijkje te nemen bij NuBuiten.

    Door: Filip28-10-2020
    kevin vranken04-12-2020

    Heb bij nubuiten.nl een blauwe bergh… Heb bij nubuiten.nl een blauwe bergh skelter BFR sport gekocht die netjes op de site werd weergegeven met blauwe kap voor €449.- . Echter na levering ontbrak deze blauwe kap, na research erachter gekomen dat dit een ander type skelter betreft wat €500,- kost. ze hadden de fotos met kap en zonder kap bij de aanbieidng staan Nubuiten.nl heeft de foute info op de site weergegeven en als je nubuiten.nl erop aanspreekt verwachten ze ook nog €100,- bij te betalen. Terwijl de andere skelter compleet maar €50,- duurder kost bij alle andere aanbieders. Als je vraagt voor een compensatie of de kosten te delen loop je tegen een hoge muur op. mijn advies geen dure aankopen te doen bij Nubuiten.nl want service en klantvriendelijkheid is er ver te zoeken. Ik heb deze recentie dan ook op het advies van hen geplaatst.

    kevin vranken04-12-2020

    Heb bij nubuiten.nl een blauwe bergh… Heb bij nubuiten.nl een blauwe bergh skelter BFR sport gekocht die netjes op de site werd weergegeven met blauwe kap voor €449.- . Echter na levering ontbrak deze blauwe kap, na research erachter gekomen dat dit een ander type skelter betreft wat €500,- kost. ze hadden de fotos met kap en zonder kap bij de aanbieidng staan Nubuiten.nl heeft de foute info op de site weergegeven en als je nubuiten.nl erop aanspreekt verwachten ze ook nog €100,- bij te betalen. Terwijl de andere skelter compleet maar €50,- duurder kost bij alle andere aanbieders. Als je vraagt voor een compensatie of de kosten te delen loop je tegen een hoge muur op. mijn advies geen dure aankopen te doen bij Nubuiten.nl want service en klantvriendelijkheid is er ver te zoeken. Ik heb deze recentie dan ook op het advies van hen geplaatst.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Douglas hout/ betonpoer

    NOp 27 mei mijn bestelling geplaatst ( helaas alleen via webwinkel mogelijk) maar vragen kreeg ik snel beantwoord die ik daarvoor via de mail had gevraagd.

    Binnen een week een excuses dat er onderdelen niet geleverd konden worden op de afgesproken tijd en dat ze alternatieven hiervoor hadden, deze wou ik niet en afgesproken of het mogelijk was om in 2x te leveren.
    dit was geen probleem.
    2 weken na mijn bestelling poeren/ schroeven en hout geleverd. helaas miste er iets maar na 1 mail kreeg ik de spullen nageleverd.

    Ondanks de drukte ( en niet telefonisch benaderbaar) en de grote run nu op Douglas hout snelle en goed service.

    Ook personeel in de winkel van Hardinxveld super ben daar 2x wezen kijken en gaven goed advies.

    Wouter

    Door: Wouter12-06-2020
    Laurien02-10-2020

    Mooie vlonder besteld van douglas hout. De levertijd was iets vertraagd. In deze corona tijd vind ik dat niet gek. De instalatie (door nubuiten monteur) ging vlot en netjes. Erg blij mee!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Douglas Buitenverblijf comfort

    Zeer tevreden over hoe alles is verlopen.

    Communicatie altijd eerlijk en oprecht, waarbij de bestelling binnen de aangeveven tijd is geleverd.
    Een compleet houtpakket netjes voor de deur.
    Lees ook in andere reviews dat alles niet soepel verloopt, wat mij opvalt is dat veel klanten niet op de hoogte zijn van het proces van leveren en wat er bij komt kijken om een groot houtpakket te leveren.
    Voordat ik bestelde heb ik alle informatie over het leverproces gelezen, merkte dat dit mij erg heeft geholpen om wederzijds begrip te kweken.

    NuBuiten bedankt en ik raad jullie aan! Prijs is ook nog eens top!

    Door: erik30-01-2020
    danny mooren vd21-03-2020

    1000597907 hoe zit het met mijn order ? op website staat niks meer order verdwenen

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Wil het toch even kwijt

    Hallo, ik wil het toch even kwijt omdat ik enorm blij ben bij andere bedrijven in de buurt geprobeerd te bestellen maar al het hout wat ik wilde was uitverkocht bij hun. Na verder gekeken te hebben bij nubuiten uitgekomen zij hadden het wel op voorraad in Hardinxveld. Besteld en afgehaald moest wel 1 uur rijden om er te komen maar ik heb wel wat ik wilde. Erg fijn en snel kunnen afhalen in onze vakantie. Tot ziens!

    Door: Gerlind28-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Tuinhout

    Tot twee keer toe besteld bij Nubuiten en ik ben niet te spreken over hun service.
    Ze adverteren met: "Binnen 4 werkdagen in huis". VERGEET HET MAAR!
    Ik heb nu ook 3 palen binnen gekregen die onder de schimmel zitten. Ze zeggen dat dit kan gebeuren en dat je het zelf maar moet gaan schoonmaken. Lijkt mij een beetje de omgekeerde wereld en je krijgt het niet 100% schoon. Ik wil de palen in het zicht gaan gebruiken, maar omruilen komen ze niet doen.
    Service is een groot woord bij Nubuiten, want elke keer komen ze terug met vage e-mails (en ook pas na 3 dagen).
    Voor mij nooit meer!!

    Door: S16-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    hout

    Zeer slechte firma, voor 3000,- hout besteld en na 7 weken wachten krijg je een mail dat het niet leverbaar is.
    Ik hoop dat ik ooit mijn geld ga terug krijgen, maar bestel hier dus niks

    Door: michiel06-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Bestelling van 24 juni.

    Bestelling geplaatst op 24 juni. Duurde lang voordat het geleverd is omdat er blijkbaar weinig voorraad was van de Zweeds rabat planken. Ze zijn nu wel geleverd maar heb wel schade aan 3 planken. Gebeld en moest mail sturen met foto's en ze waren het eens dat de schade wel heel erg was. Dus krijg 3 nieuwe. Jammer niet helemaal tevreden vanwege de erg lang levertijd maar wel netjes opgelost met de schade.

    Door: Lidia GH28-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Wilgenschermen

    Hallo Nubuiten, De wilgenschermen waren niet leverbaar. Maar de donkerdere variant wat jullie hebben voorgesteld is ook mooi en staat goed in de tuin bedankt voor het meedenken. Misschien hebben de andere buren en wij volgend jaar nog meer nodig voor de andere kant vd schutting dan komen we bij jullie terug. Grtjs, fam. Haken

    Door: Fam. Haken28-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Speeltoestel en wat accessoires besteld

    Speeltoestel en wat accessoires besteld voor mijn dochter want die is jarig over 2 dagen. We hebben een week geleden een schommel besteld en deze is vanmorgen geleverd. Voorraad en levertijd zoals de website aangeeft. Ze zal enorm blij zijn en kan lekker spelen.

    Door: Evelien28-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    vandaag mn planken afgehaald

    vandaag mn planken afgehaald in locatie hardinxveld geholpen door een aardig mevrouw ze leende me even een handzaagje zodat ik planken kon zagen ze paste niet in mn auto kreeg ook nog bakje koffie omdat het wel een werkje was

    Door: Sjaak28-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    rabatdelen schutting

    Absurd slechte service!

    Bestel hier niet!

    Ten eerste wordt je bestelling opgesplitst in meerdere leveringen welke vervolgens onvolledig aankomen waardoor er naleveringen ontstaan. Alvorens deze naleveringen verzonden worden wordt je mede gedeeld dat je andere artikelen zal ontvangen omdat hetgeen je besteld hebt niet voorradig is. Geen overleg, niets!

    Bij een deel van de levering constateerde ik dat er schutting delen kapot waren, het hout was volledig gescheurd/kapot. Duidelijk zichtbaar en niet de bedoeling, toch?! Bij elk ander bedrijf zou je - nadat je dit kenbaar maakt - netjes nieuwe schutting delen ontvangen.

    nubuiten reageert als volgt:
    "Bedankt voor uw bericht. Helaas ontstaan er op deze zwakke punten weleens vaker scheurtjes. De scheuren in deze planken hebben echter geen invloed op de sterkte van het hout en zullen, na afwerking, ook niet meer zichtbaar zijn. Wij zijn dus van mening dat de schade van de planken niet van dezer mate is, dat wij over moeten gaan tot vervanging."

    Waanzin.

    Door: Alex18-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Blij met mijn aankoop.

    Blij met mijn aankoop. Snel en netjes verpakt afgeleverd.

    Door: Pauline28-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Ik heb zelf een poort gemaakt

    Ik heb zelf een poort gemaakt en hiervoor ophangmateriaal besteld bij nubuiten.nl , was snel geleverd met Post nl.

    Door: P.F.28-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    2 stuk stalen ramen met zwarte coating besteld

    2 stuk stalen ramen met zwarte coating besteld. Levertijd was 1/5 dagen tot mijn verbazing was de levering al snel binnen met 3 dagen. Zat keurig ingepakt met bubbelfolie en in een ruime doos.

    Door: Dimi28-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Snelle levering

    Snelle levering 18 sept. besteld en vandaag 25 sept. binnen geleverd

    Door: Chis28-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Hout van Nubuiten

    goede service en goedkoopste van belgie

    Door: JP28-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Douglashout

    Het bestellen ging erg gemakkelijk dankzij de duidelijk site. De levering ging snel en de producten zijn van goede kwaliteit. Zeker een aanrader!

    Door: Adriaan28-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Levering hout

    Alles gaat mis bij dit bedrijf. Onjuiste voorraad informatie op hun website. Onjuiste levertijden. Slecht personeel. Ze doen geen enkele moeite voor je terwijl je toch voor meer dan € 5000 besteld hebt.
    NIET BESTELLING BIJ DIT BEDRIJF!

    Door: Prijn07-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Slechtste kwaliteit hout ooooit

    Super slecht bedrijf, bestel hier NIET je hout!!!! Het wordt beschadigd krom en bijna niet geschaafd afgeleverd de helft van het hout heeft zulke diepe en grote scheuren dan ik het gelijk als brandhout kan gebruiken.
    De klanten service bij nu buiten is mega slecht, het hout ophalen of ruilen, willen ze niks van weten.
    Ze laten je gewoon stikken.
    Zolang ze hun geld maar vangen.
    Mensen kijk aub bij een ander bedrijf en maak niet dezelfde fout die ik zojuist heb gemaakt!!!!!

    Door: Jeffrey11-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Veranda met vlonder

    Veranda met houten vlonder besteld naar aanleiding van een offerte waarbij op sommige artikelen ineens een behoorlijke prijsverhoging was doorgevoerd. Bij navraag kwam dat doordat ze het ineens zo druk hadden.
    Bij bestellen kon de levertijd wel tot 6 weken oplopen vanwege de drukte. 1,5 week later ontvangen wij een telefoontje dat ze gingen leveren, alleen hebben ze regels van 4,85 meter terwijl de veranda 5.00 meter is. Tja die kunnen wij niet gebruiken. De bestelling werd geleverd zonder de regels en het geld werd teruggestort. Op de vraag wanneer de regels nageleverd werden konden ze hierop een uitzondering maken omdat het onder de € 300,- was werd dat mormaliter niet gedaan. Maar wij moesten dan wel extra kosten betalen.
    Extra kosten zijn naar onze mening niet voor onze rekening, zij zijn in gebreke gebleven bij het leveren. Absoluut geen service. Wij hebben geen mogelijkheid om regels van 5 meter te vervoeren en zij brengen zomaar € 79,- transportkosten in rekening.
    Na diverse mailtjes blijkt service naar klanten niet in hun woordenboek voor te komen.

    Door: Lilian13-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    FAQ

    Is NuBuiten een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 29 ervaringen geplaatst over NuBuiten. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.6 gekregen, waarbij 62% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is NuBuiten actief?

    NuBuiten is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van NuBuiten gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.