NederlandReview

    Ervaringen NDBD

    Wanneer je een iPhone, iPad of DJI Drone wilt aanschaffen, loop je al snel tegen de hoge aanschafprijs aan. Wellicht kun je die niet betalen of wil je niet zoveel uitgeven voor zo’n product. Een alternatief dat je dan kunt vinden is een refurbished apparaat. Dan profiteer je van een veel lagere aanschafprijs voor een product dat niet van nieuw te onderscheiden is, en bij NBDB krijg je daar dan ook nog eens ruim een jaar garantie op geboden. Wat klanten vinden van de producten en service van NBDB lees je hier.

    Over NDBD 
    NDBD heeft zich gespecialiseerd in de verkoop van eersteklas refurbished iPhones, iPads en DJI Drones. Het motto van NDBD is: ‘Geen Verschil in kwaliteit, Groot Verschil in prijs.’ De producten kennen geen verschil in uiterlijk en voor de onderdelen worden uitsluitend authentieke fabrikantsonderdelen gebruikt. De apparatuur wordt door professioneel opgeleide specialisten op 38 punten gecontroleerd, getest en gereviseerd om de kwaliteit te kunnen garanderen.

    Diensten 
    Op de website zie je een aantal kopjes staan waaronder de artikelen worden aangeboden die NDBD verkoopt en waaronder je meer informatie kunt vinden over de producten en de manier van werken van NDBD:

    • iPhones
    • iPads
    • DJI Drones
    • Accessoires
    • Kwaliteitscontrole
    • Blog
    • Contact
    • Garantieregistratie

    NDBD biedt een standaard garantie aan van 12 + 1 maanden. Om hier aanspraak op te kunnen maken dien je onder het kopje het door jou gekochte artikel te registreren. Dit helpt hen om de status en historie van het product bij te houden.

    Waarom refurbished? 
    Retour gestuurde iPhone, iPads en DJI Drones worden volledig nagekeken op technische mankementen, schoongemaakt, er worden indien nodig nieuwe onderdelen geplaatst, kortom, als deze refurbished worden zijn ze daarna weer zo goed als nieuw. Dat betekent dat je als klant een zo goed als nieuw toestel voor een veel lagere prijs kunt kopen dan de originele aankoopprijs. En bovendien krijg je ook nog eens garantie, wat je bij de aankoop van een gewoon tweedehands toestel niet krijgt. Goed voor het milieu en de portemonnee.

    Betaling en verzending 
    Voor de verzending van en bestelling bij NBDB betaal je geen kosten. Je kunt je bestelling o.a. betalen door middel van iDeal en met verschillende Creditcards. De verzending van het product neemt gemiddeld zo’n 6 tot 8 werkdagen in beslag.

    Klachten 
    NBDB valt onder Galaxy eSolutions, een bedrijf in Hong Kong. De gebruiksvoorwaarden voldoen daarom ook onder hen. Producten die bij ontvangst niet functioneren, vallen onder de 15 dagen DOA garantie, (Dead On Arrival). Fysieke schade, vloeistofschade en dergelijke vallen hier niet onder. Je kunt dan via een online DOA-formulier je product aanmelden voor vervanging. Galaxy eSolutions Limited zal overige defecte of beschadigde producten herstellen of vervangen wanneer deze onder de garantie en voorwaarden van de wetgeving in Hong Kong vallen.

    Wat is jouw ervaring met NBDB? 
    Heb jij bij NBDB een refurbished product aangeschaft en ben je hier zeer tevreden over? Vertel het ons! Ook als het niet zo goed is verlopen als je had verwacht zien we jouw mening en ervaring hier graag tegemoet. Hier help je anderen mee, want die krijgen dan een beter beeld over wat ze van NBDB kunnen verwachten!

    Is een refurbished iPad, iPhone of DJI Drone net zo goed als nieuw wanneer je deze aanschaft bij NBDB? Of merken klanten veel verschil in prestaties?

    NDBD
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (15)

    3,4
    7% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    5

    Service

    2,6

    Prijs

    3,4

    Leveren

    2,8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    i phone 6

    mirelle Adriaansen08-05-2018

    Waardeloos bedrijf, telefoon besteld, kwam al later binnen dan beloofd, vervolgens nog geen half jaar gewerkt.
    Gemaild en aan aan het lijntje gehouden, uiteindelijk na 3 maanden konden we hem opsturen ter reparatie.
    Vervolgens niet meer bereikbaar via de mail en al 2 maanden niets meer gehoord.
    Mijn dochter heeft er zelf voor gespaard, hoe kunnen mensen zo zijn !
    Dus koop er nooit wat !!!!

    grada stoffelen19-06-2018

    ik ga kassa aanschrijven en langs juridisch loket, ook ik heb hier besteld. Het is een grote SCHANDE

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    iphone 6 laad niet meer op

    borry ludovic04-05-2018

    hallo mijn iphone 6 wil niet meer opladen en heb 2jaar garantie erop. Wat moet ik doen?
    Mvg,
    Borry Luudovic

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Tuig

    Armand02-05-2018

    Schoften zijn het! Oplichters! Toestel besteld, betaald, kapot toestel aangeleverd gekregen, terug gestuurd, nooit geld terug gekregen. Eindeloos gereclameerd maar geen dubbeltje terug en geen toestel! 310 euro in het putje! SCHOFTEN, OPLICHTERS, TUIG, DIEVEN!!!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    oplichters

    hhijkoop02-05-2018

    IPhone 6 na paar maanden kapot, krijg netjes 1 mail terug met wat ik allemaal moet doen voor reparatie, stuur ik netjes mail terug met alle eisen, krijg ik melding dat de mail teruggestuurd is omdat dit mail adres niet meer werkt. Nepzooi die NDBD

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    oplichtersbende!

    S14-04-2018

    In juni 2017 een telefoon besteld. In september ging die stuk. Vanaf oktober 2017 bezig om de telefoon gerepareerd te krijgen. Mailcontact was eerst redelijk, maar er gebeurt niets. Op mijn laatste mails helemaal geen antwoord meer gekregen of standaardantwoorden met google translate, die vooral geen antwoord geven op je vraag. Zeer slechte communicatie. Geen telefonisch contact. 400 euro weg, geen telefoon. Status van de reparatie staat op goedkeuring terugzenden ... al twee maanden. Geen idee of het gemaakt is en of we de telefoon ooit terug zien. Denk het niet. Geen enkele reactie op mijn eis om geld terug te storten. NOOIT BESTELLEN HIER!!!!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5

    Oplichters

    Niels04-02-2018

    NDBD zijn oplichters. IPhone 6 gekocht en er blijkt een kapotte IC chip in te zitten, Maanden aan de mail met ene Jeffrey maar nog geen reparatie. NOOIT HIER IETS KOPEN!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    NOOIT MEER

    Danique Los16-12-2017

    Heb een iPhone 6 besteld, die wel keurig op tijd binnen kwam. Na een maand was mijn bereik weg en kon ik dus niet meer bellen, gebeld worden en internetten.
    Communicatie met dit bedrijf kun je beter niet aan beginnen, ze houden je aan het lijntje totdat je er bij opgeeft.
    Ik stuur inmiddels al 3 maanden elke dag een mail, dat mijn iPhone niet goed is.
    een hele goede leer, inmiddels 350 euro lichter.
    mijn advies: koop hier nooit wat.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    oplichters

    a beumer09-12-2017

    wees gewaarschuwd en koop hier niets het is een grote oplichters bende. ik ben nu al vanaf 9-8-2017 aan het wachten maar tot op heden geen telefoon en ook geen geld terug.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    opgelicht

    a Beumer26-11-2017

    sinds 29-8-2917 telefoon besteld tot nu toe nog niets. geen telefoon en geen geld terug. geen verzekering bij ze afgesloten en ze zijn de telefoon kwijtgeraakt.deze oplichters moeten ze gelijk van internet afhalen om nog meer slachtoffers te voorkomen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Opgelicht door Yabphones

    Michel11-11-2017

    Ik heb onlangs een telefoon bij yabphones gekocht. Vlak nadat ik hem heb gekocht bekeek ik pas de reviews. Deze site stond namelijk bovenaan bij Google shopping, dus dacht ik dat het wel een betrouwbare website was. Nou niet dus aan de revieuws te zien. Ik heb diezelfde dag nog mijn bestelling geannuleerd via de telefoon, dat klonk nog best hoopvol. Ik zou binnen 10 dagen mijn geld terug krijgen. Toen ik dat niet had heb ik gemaild en gebeld, niemand nam meer op en via de mail kreeg ik telkens het mailtje terug dat ze nog bezig waren. Ik had mailcontact met Jeffrey en Valentijn. Koop dus GEEN telefoon bij Yabphones. Allemaal oplichters.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5

    Oplichters

    Grietje Jansen28-10-2017

    Koop nooit een telefoon bij NDBD dit zijn pure oplichters. Wij hadden een refurbished iphone 5 besteld. Wel ontvangen maar was binnen paar maanden stuk. Ziet er allemaal heel echt uit met doosjes en garantiekaartjes maar vervolgens zijn ze onbereikbaar. Reageren niet op email telefoon, Facebookpagina is nep.

    Hoe kan het toch dat dit soort bedrijven kunnen en blijven bestaan!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    slechte service

    W Nobbe20-10-2017

    wacht al 3 maand op reparatie van mijn telefoon, mail word bijna niet beantwoordt , hoor nu dat de telefoon is opgestuurd naar China, werd belooft binnen 3 weken te worden gemaakt, niet dus

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Opgelicht door Yabphones

    Opgelicht persoon18-10-2017

    Dit is dan wel een plek voor reviews voor nb-bd.com maar het is van dezelfde oplichtingsbende als Yabphones.com
    Na bestelling radio stilte. Uiteindelijk dan wel wat mailverkeer maar allemaal met het doel om je aan het lijntje te houden.
    Doe aub aangifte bij de politie als u bent opgelicht. Die gaan pas de handen uit de mouwen steken als er meerdere aangiftes zijn gedaan, vandaar.

    Nog een opgelicht persoon08-02-2018

    Bij Yabphones een telefoon besteld voor onze dochter. De telefoon is geleverd, echter mijn dochter wilde toch een andere. Op de site van Yabphones staat "15 dagen gratis retourneren". Dit is niet het geval! Ik heb direct, na levering, de telefoon weer aangemeld voor retournering. De buitenste verpakking had ik open gemaakt om te kijken of er een retourformulier inzat. (het bubbel-plastic waar het doosje inzat, hebben we niet opgemaakt en hebben dus ook nooit de telefoon aangeraakt). Nadat ik verschillende mailtjes heb gestuurd, heeft het een aantal weken geduurd voordat we hoorden hoe we de telefoon retour konden zenden. Direct de volgende dag hebben we dit gedaan. Weer een aantal weken niets gehoord. Na weer een paar mailtjes van onze kant, kregen we te horen dat er schade aan de telefoon was en dat hij naar China was opgestuurd ter reparatie??? Vervolgens hier tegen gereclameerd: wij hadden de telefoon niet eens uit het doosje gehad. Het duurde weer een aantal weken. Van onze kant weer vaak gemaild, toen uiteindelijk we het verlossende woord kregen, dat we geld terug zouden krijgen. Niet alles, want er was immers schade aan de telefoon. Na weer 2 weken wachten en mailtjes van onze kant met dreigementen dat we aangifte gingen doen van internetfraude, hebben we eindelijk 80% van ons geld terug. Toch dienen we een klacht in. We hebben het gevoel toch opgelicht te zijn en bovendien willen we andere mensen waarschuwen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    bestelling 536 4225

    a Beumer16-10-2017

    bestelling blijft uit. het moet toch niet mogelijk zijn dat je zo bestolen wordt
    geeft nog al wat frustraties

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Nbdb

    Anoniem 09-10-2017

    Niet bestellen bij hun heb na 5 weken nog altijd niks ontvangen, bijna geen communicatie. Zijn oplichters !!!

    a Beumer16-10-2017

    9-8-2017 zou mijn I phone geleverd worden. maar helaas nu op 16-10-2017 nog steeds niets. mail verkeer is eigenlijk NIET mogelijk. heel af en toe een berichtje dat ze contact leggen met de transporteur maar verder niet. ik stuur ze elke dag 1 of meerdere berichten maar dus GEEN resultaat. harde les maar mijn ruim 300 Euro zal ik wel kwijt zijn. A Beumer

    Anoniem18-10-2017

    Helaas kan ik bovenstaande bericht beamen. Het zijn oplichter die zeer geraffineerd te werk gaan. Helaas kom je daar pas achteraf achter. Ik heb hem dan weliswaar besteld bij Yabphones maar dat is van dezelfde bende.

    W Nobbe20-10-2017

    Telefoon gekocht, iphone 5s , na een maand liet het beeldscherm los, viel steeds uit, proberen contact te krijgen met NDBD , helaas niks , bellen lukt ook niet, dat gaat via Engeland, na weer een maand mailen, telefoon opgestuurd naar Engeland, zou bericht krijgen, niks dus, na weer een maand wachten hoor ik nu van ze dat hij is opgestuurd naar China, weer een maand wachten of nog meer, zit nu al maanden te wachten, en ze adverteren met 13 maan garantie, die is straks verlopen als ik hem ooit weer krijg denk ik, wat moet ik hier me !!! groetjes BOZE klant

    a Beumer23-10-2017

    het is nu 23-10 en heb nog steeds niets geleverd gekregen. ik heb echt spijt van dat ik hier een bestelling geplaatst heb en mijn bestelling zou op 9-8-2017 bezorgt worden. ook de communicatie met het bedrijf is zeer slecht.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Schrijf zelf een review over NDBD

    Uw beoordeling