NederlandReview

  Ervaringen Muurteksten.nl

  Ben je toe aan een room make-over? Heb je een saaie witte muur die je wat wilt opfleuren? Of weet je misschien niet hoe je de kinderkamer moet inrichten? Voor deze situaties zijn er tientallen verschillende oplossingen, zoals het verven van je muur in een andere kleur, het beglitteren van je muur, of, wat Muurteksten.nl aanbiedt, het beplakken van je muur. Maar hoe goed is de kwaliteit van deze muurstickers? Zijn ze wel precies zoals je ze had ontworpen? Is de print van goede kwaliteit? Blijven de stickers lang plakken? En is het wel gemakkelijk aan te brengen? Lees hier de beoordelingen en de reviews van de klanten van Muurteksten.nl.

  Over Muurteksten.nl

  Op Muurteksten.nl kun je zelf je muurteksten ontwikkelen voor je woonkamer, slaapkamer, keuken en kinderkamer. Het assortiment van Muurteksten.nl beperkt zich niet alleen tot muurteksten, maar bevat ook deurstickers, posters en behang. Zo strekt het assortiment zich uit van 3D letter muurteksten en skyline muurstickers tot geboorteposters en tropisch fotobehang.

  Bij het ontwerpen van je muurtekst kun je zelf je lettertype, kleur en grootte kiezen. Je muurtekst wordt dan geleverd als muursticker. Deze stickers worden uit zelfklevende folie gesneden en daarna voorzien van tape die het makkelijk maakt om de stickers aan te brengen. Bij elke bestelling wordt een plakinstructie meegegeven, zodat je zelf in alle rust de stappen kunt volgen. Nadat je de muursticker hebt geplakt moet het eruit zien alsof het op de muur geschilderd is. Zijn de klanten van Muurteksten.nl het hier over eens?

  Muurteksten.nl

  Diensten van Muurteksten.nl

  Om te checken of jouw ondergrond wel geschikt is voor een muursticker, heeft Muurteksten.nl een ondergrond check pagina. Zo is bijna elke ondergrond geschikt voor de muurstickers, behalve Granol, pas geverfde muren, vinyl behang en muren met fijne korrel. Klik hier om de ondergrond check te doen.

  Om up-to-date te blijven van muurteksten.nl kun je je gratis aanmelden voor hun nieuwsbrief. Ook kun je ze volgen op Facebook en Twitter.

  Bij Muurteksten.nl kun je betalen met iDeal, Bancontact, Mastercard, VISA, PayPal en Bankoverboeking. Nadat je hebt betaald krijg je een e-mail met daarin een track & trace link. Hiermee kan je jouw pakketje volgen en kun je zien wanneer het wordt afgeleverd. Binnen 3 tot 5 werkdagen wordt het pakket bij je thuis afgeleverd. De verzendkosten binnen Nederland bedragen €6,20. Vanaf €35,01 tot €50,00 betaal je €3,25 aan verzendkosten. Vanaf €50,01 worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. De verzendkosten voor België bedragen €13,25.

  Vragen en klachten bij Muurteksten.nl

  Als je vragen of klachten hebt, kun je contact opnemen met de klantenservice van Muurteksten.nl Dat kan je doen door dit formulier!! In te vullen of door een mailtje te sturen naar muurteksten@reclameabc.nl. Als je liever zo snel mogelijk antwoord wilt krijgen, kun je ze ook bereiken via 070 - 301 02 18.

  Heb jij ervaring met de muurteksten en muurstickers van Muurteksten.nl?

  Zo ja, wat vond je van de kwaliteit van de stickers? En vond je dat de plakinstructie duidelijk genoeg was? Was er sprake van een goede service? Laat het ons hier weten!

  Muurteksten.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Muurteksten.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Muurteksten.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Muurteksten.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Muurteksten.nl actief?

  Muurteksten.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Muurteksten.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.