NederlandReview

  Ervaringen MoodSocks

  De meeste mensen besteden wel veel aandacht aan de schoenen die ze dragen maar een stuk minder aandacht aan hun sokken. Toch zijn sokken erg belangrijk omdat de verkeerde sokken snel gaten vertonen of blaren veroorzaken. Je kunt sokken kopen bij MoodSocks. Maar wat voor een kwaliteit kindersokken zal dit merk verkopen? Zullen die naadloze sokken wel zo lekker zitten en niet afzakken? Zul je lang moeten wachten tot de bezorgservice van MoodSocks jouw nieuwe sportsokken komt bezorgen of heb je ze voor de wedstrijd of training wel in huis? En zal de klantenservice van MoodSocks wel vriendelijk en behulpzaam op jouw vragen en eventuele klachten reageren? Alleen mensen die al sokken van MoodSocks dragen kunnen je hier iets meer over vertellen. Lees hun reviews om meer over MoodSocks en hun speciale sokken te weten te komen. Hun ervaringen, beoordelingen, cijfers en meningen kunnen je laten zien wat je nou echt van MoodSocks kunt verwachten.

  Over MoodSocks

  MoodSocks is een modebedrijf dat sokken aanbiedt. Ze hebben naar eigen zeggen een echte passie voor mooie sokken. Happy feet zijn volgens hen namelijk happy people. Ook geloven ze dat de keuze die je maakt voor bepaalde sokken bepaald wordt door de mood waarin je op dat moment verkeerd. Ben je vrolijk dan kies je vrolijke sokken met felle prints en kleuren terwijl je bij een wat sombere mood sokken met wat sobere kleuren kiest. Sokken benadrukken volgens MoodSocks hen dan ook je outfit en geven je ook een persoonlijk tintje. Ze hebben in hun assortiment sokken voor heren, sames en kinderen vindden. Hieronder zitten ook naadloze sokken die helemaal geen naad hebben en dus nergens zullen gaan irriteren. Ook sportsokken en sneakersokken zijn bij MoodSocks te krijgen. Sportsokken kunnen gedragen worden bij skiën, yoga, wandeen, tennis, hardlopen en fitness. De selectie is opgedeeld in verschillende afdelingen omdat je nou eenmaal voor verschillende gelegenheden verschillende sokken kiest. MoodSocks heeft sokken voor fun, fit, feel, fashion, fair en formal. Sommigen zijn duurzaam, anderen hebben een sportieve look of kunnen juist prima voor een formele gelegenheid. Waar je de sokken ook voor nodig hebt, MoodSocks heeft vast wel iets geschikts. Daarnaast kun je nog een keuze maken uit materialen zoals katoen, bamboe, wol en badstof.

  100 lagen sokken challenge.

  Diensten van MoodSocks

  De sokken van MoodSocks kunnen gewoon online worden besteld. De bezorgservice van MoodSocks brengt deze dan zonder probleem naar je huis. Verder heeft MoodSocks nog een eigen klantenservice om je te helpen als je een vraag voor ze hebt of met een probleem mocht zitten.

  Klachten, Complimenten en Tips voor MoodSocks

  Draag jij zelf al sokken van MoodSocks? Dan ben jij de juiste persoon om ons meer over deze sokkenwinkel te vertellen. Hoe lekker zitten die sokken nou in de praktijk? Gaan de duurzame sokken wel lang genoeg mee of zit er zo een gat in? Zullen die sportsokken wel geschikt zijn voor de sport die jij uitoefent? En wat valt er te vertellen over de bezorgservice en klantenservice van MoodSocks? Schrijf je eigen MoodSocks review en laat ons weten hoe deze sokkenwinkel jou bevalt.

  MoodSocks
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over MoodSocks

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is MoodSocks een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over MoodSocks. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is MoodSocks actief?

  MoodSocks is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van MoodSocks gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.