NederlandReview

    Ervaringen Mobieltekoop.nl

    Wil jij ook graag een Apple iPhone 5S of 6S of een Samsung S5 maar kun je een nieuwe niet betalen? Of heb je zelf zo’n toestel in huis, waar je niets meer mee doet? Dan kun je een refurbished telefoon aanschaffen bij Mobieltekoop.nl met garantie. Maar je kunt ook je oude mobiel aan hen verkopen. Werken de toestellen probleemloos en hoe wordt er met eventuele klachten omgegaan wanneer je smartphone niet goed functioneert? Krijg je van hen een eerlijke prijs voor je oude toestel? Hoe het anderen is bevallen lees je hier!

    Over Mobieltekoop.nl

    Mobieltekoop.nl heeft zich gespecialiseerd in de verkoop van occasion smartphones. Ook kun je bij Mobieltekoop.nl een Sim Only abonnement aanschaffen. Daarnaast kun je bij hen ook je oude toestel te koop aanbieden. De webshop van Mobieltekoop.nl is aangesloten bij het Webshop Keurmerk. Zo weet je onder andere zeker dat je privacy gewaarborgd is, dat je gebruik kunt maken van een onafhankelijke geschillenbemiddeling en dat je in deze winkel veilig kunt betalen.


    Welke telefoon is beter, wat zijn de verschillen: iPhone 5S vs. iPhone 5

    Diensten

    Allereerst kun je bij Mobieltekoop.nl een refurbished toestel aanschaffen. Deze zijn simlock vrij en helemaal up to date waar het de software betreft. Daarnaast worden de toestellen getest en inclusief 6 maanden garantie geleverd. Ook mag je binnen 14 dagen je toestel terugsturen wanneer deze niet bevalt, dan krijg je je volledige aankoopbedrag terug. Zie je een toestel dat je aanspreekt, klik er dan op om de specificaties te lezen. Naast de specificaties krijg je dan ook de mogelijkheid aangeboden om een screenprotector of koptelefoon te bestellen voor je toestel. Deze en andere extra’s kun je ook later bestellen onder het kopje accessoires. Dus wel een goed Apple Iphone of Samsung model, maar niet vastzitten aan een duur abonnement omdat je veel bijbetaalt voor het toestel.

    Bij Mobieltekoop.nl kun je naast het aanschaffen van een Apple iPhone voor een scherpe prijs, ook terecht voor een voordelig Sim Only abonnement. Dit is een abonnement van 88mobile, u kunt daarbij kiezen uit een aantal pakketten, die al beginnen bij een prijs van € 2,40 per maand voor een alleen bellen abonnement. Ook kun je bij hen een Bliep startpakket bestellen voor € 10,00. Deze kun je zowel voor internet als bellen gebruiken.

    Mobiel te koop?

    Wanneer je nog een goede mobiele telefoon hebt liggen die je niet meer nodig hebt kun je deze te koop aanbieden bij Mobieltekoop.nl. Daarvoor bel of mail je hen met een beschrijving van je smartphone. Via de mail kun je ook nog evt. foto’s meesturen. Je ontvangt dan een offerte waarna je zelf beslist of je je oude Iphone of Samsung toestel naar hen opstuurt. Na ontvangst wordt het geld direct op je bankrekening gestort.

    Klachten

    Voor vragen of klachten kun je ze via een 088 nummer bellen tegen het normale tarief. Ook is het mogelijk om een email naar de support afdeling te sturen, of via een live chat je vraag te stellen.

    Deel je ervaring met Mobieltekoop.nl hier bij NederlandReview, zo weten anderen beter of zij wel of niet met hen in zee kunnen gaan!

    Lees de reviews van klanten van Mobieltekoop.nl! Koop je hier veilig en betrouwbaar een goedkope refurbished iPhone? Zit hier wel garantie op en hoe werkt dat?

    Mobieltekoop.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (42)

    4.6
    36% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.2
    Service
    rating
    3.6
    Prijs
    rating
    6
    Leveren
    rating
    3.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Mobiele telefoons te koop voor weinig geld

    Met mijn stomme kop mijn nieuwe mobiel kapot laten vallen en natuurlijk kreeg ik geen cent vergoed van de verzekering. Flink balen, maar kon er helaas niets meer van maken. Toch maar op zoek gegaan naar een nieuwe, want ik kan ook niet zonder. Doordat ik mijn toestel los had gekocht, was ik veel geld kwijt, dus ik wilde niet weer zo'n duur toestel kopen. Toen ik bij Mobieltekoop.nl terechtkwam, wist ik meteen dat dit hem ging worden. De prijzen van het toestel lagen ver onder de winkelprijs en dat was precies waar ik naar zocht. Na wat research bleek dat ze occasion-smartphones verkopen. Heb de gok genomen en een toestel besteld. Er zijn wat krassen te zien, maar daar heb ik verder geen last van. Prima toestel voor de prijs die ik betaald heb.

    Door: Rutger Luipers 08-03-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Samsung Galaxy s8

    Na veel negatieve reviews te hebben gelezen, kreeg ik het toch wel een beetje benauwd toen ik mijn bestelling bij mobiel te koop had geplaatst en betaald. Echter, dat was nergens voor nodig. Ik werd per mail keurig op de hoogte gehouden van de levering. Levering was iets over de 7 dagen heen, maar dat lag aan postnl. Voor zo ver ik het nu kan beoordelen, is het een prima toestel. Krasvrij!

    Door: Rachel de Jong 12-12-2019
    Lennart 14-12-2019

    Ik heb met Black Friday ook een S8 besteld, maar helaas nog steeds niks binnen ... Wordt ook niet gereageerd op e-mails/telefonische oproepen.

    Dewi 30-03-2020

    Ik heb een iPhone 7 besteld en betaald vorige week donderdag. Geen bevestiging mail gehad. Ze reageren niet op mail en ze zijn telefonisch niet bereikbaar.

    Sam 07-04-2020

    Ik heb voor mijn dochter van 13 jaar (haar spaarcentjes) een iPhone 7 besteld. Na de reviews te hebben gelezen(achteraf, dom!) Ben ik erg geschrokken, een paar keer gebeld, geen reactie. Toen heb ik een mail gestuurd en daar reageerde ze snel en keurig op. Ik zou uiteindelijk as donderdag mijn iPhone binnen hebben. Ik hoop dat ie dan binnen is, anders ga ik beroep door op een jurist. Ze krijgen voor nu de voordeel van de twijfel. Ik heb wel netjes een bevestigingmail gehad en heb een eigen account waardoor ik de stand van zaken kan zien.

    Duncan kroh 07-05-2020

    24-04-2020 Ik heb een iPhone besteld en betaald de zelfde dag. Geen bevestiging mail gehad. Ze reageren niet op mail en ze zijn telefonisch niet bereikbaar. Ik maak me serieus zorgen. Dochter gespaard en kan ze eindelijk een iPhone kopen. En dan zien we en horen we niks meer ervan.

    Marieke Timmerman 19-05-2020

    we hebben om 08 mei een iphone X voor onze besteld en betaald, hebben wel een bevestigingsmail ontvangen, maar tot op heden nog geen melding wanneer dit geleverd gaat worden. Ik maak mij nu best wel zorgen....

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Iphone7 voor mijn dochter Divine

    Ik had de negatieve reviews gelezen en was toch wel geschrokken .Dit was echter niet nodig want de telefoon werd conform de voorwaarden keurig na 7 werkdagen geleverd. Ook werd ik via de mail keurig op de hoogte gehouden van het traject. Ik zal mijn volgende telefoon hier gerust kopen want hij werd keurig verpakt en in prima staat geleverd ga zo door

    Door: Stephan van Schijndel 18-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    iPhone 7

    Na het lezen van de reviews was ik erg geschrokken, maar was eigenlijk niet nodig. Als is perfect verlopen van begin tot einde. iPhone is eerder binnen dan verwacht en ziet er keurig uit. Dochter is dolgelukkig. Jammer dat je al een mening creëert door het lezen van de slechte reviews.

    Door: Thijs 08-04-2020
    Rodney 08-04-2020

    Duurt heel lang

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Iphone 8

    Op 6 mei telefoon besteld. Pas na dagen een mail ontvangen met de betalingsbevestiging. Nu ben ik 2 weken verder, vele mails verstuurd en geen reactie. Bellen helpt ook niet, want ik krijg steeds de antwoord apparaat. Hun service is erg slecht. Niet bestellen daar!

    Door: Jadhira Winter 20-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    iPhone 6

    25 april heeft mijn dochter een iPhone 6 128 GB
    Van haar eigen spaarcentjes een telefoon moeten kopen omdat ook zij moet leren dat niet voor niks de zo’n op gaat.
    Nu zijn we twee weken verder en nog steeds niks ontvangen mijn dochter heeft al gebeld en bericht in gesproken om graag terug gebeld te willen worden helemaal geen respons begin me erge zorgen te maken en vind het zo zuur voor mijn dochter bah

    Door: Angela ochel 08-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Samsung S7

    Ik had eigenlijk een S5 besteld. Maar deze was moeilijk te leveren.
    Uiteindelijk overeengekomen om S7 te ontvangen. Deze zag er prima uit. Als nieuw.
    Werkt prima.
    Minpunt: 3 weken gewacht.
    Maar uiteindelijk wel tevreden.

    Door: Karin Apeldoorn 15-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Black Friday actie telefoon

    Met Black Friday een telefoon gekocht bij mobieltekoop. Heel veel korting en de telefoon was al goedkoop want hij is refurbished.

    Ik moest wel lang op mijn bestelling wachten maar ik heb hem nu ontvangen gelukkig.

    Door: Melissa 12-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Topfirma

    Ik heb hier afgelopen week 2 telefoons besteld, binnen 1 werkdag ontvangen. Ik heb de telefoon nu al een week en hij werkt perfect. Ik zou deze firma zeer zeker aanraden door de lage prijzen en de lange garantie.

    Door: naut feitsma 19-03-2018
    Janne Hofman 01-07-2019

    Is dit betrouwbaar? Ik wil heel graag een iphone 6 namelijk

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    IPhone 8

    Ik ben super tevreden...hele goede service ..snel contact ..reageren vrij direct...levering super ...alles TOP TOP ...alles wat belooft word is nagekomen

    Door: Jaccobine Jansen-Beelen 25-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Iphone 7

    Mijn bestelling van een iphone 7 is nooit geleverd en zijn onbereikbaar per mail of telefoon.

    Advies is dan ook geen bestelling te plaatsen bij deze firma.

    Door: A.T. Turksever 06-04-2020
    Update review 17-04-2020

    IPhone alsnog ontvangen zonder bericht en lang wachten.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Samsung S8 edge

    Telefoon kapot en totaal geen leven meer in binnen een maand!

    Mobieltekoop reageert niet op mails en berichten. Nemen de telefoon niet op!

    Enige manier om daar contact te krijgen is via een jurist als je ze aanklaagt!

    Nooit kopen daar!

    Door: Bas 25-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    iphone 6s

    Ik heb vorig jaar een telefoon bij mobieltekoop.nl gekocht. Toen duurde het erg lang voor ik mijn telefoon kreeg en werden mijn mails volledig genegeerd. Ik was toch blij omdat ik wist dat het dus toch wel aankomt als je er besteld en deed dit 23 februari jl. weer. Blijkbaar is hun service nog steeds heel druk want mijn berichten worden weer genegeerd en ik heb mijn telefoon nog steeds niet. ik zou hier dan ook niet weer een telefoon kopen!

    Door: amber 04-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Iphone 6

    Hier niet kopen, geld weg en geen mobiel.
    Geen reactie op bellen of mailen.
    Oplichters !!!

    Door: GT 28-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    iPhone 6

    Ik had een iPhone 6 besteld en wachtte al 3 weken maar had nog niks binnen. uiteindelijk heb ik contact gekregen met mobieltekoop en hebben ze me in plaats van de iPhone 6 de iPhone 6s aangeboden zonder bij te betalen omdat de iPhone 6 niet op voorraad was. Ik had de iPhone 6s een dag later in huis. het wachten werd dus beloond.

    Door: Nienke 28-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    Refurbished iphone

    Voor mijn dochter hier een refurbished iphone gekocht. Helaas bleek na een te late levering de lader in het pakketje te ontbreken. Inmiddels ten minste 10x gebeld en gemaild met mobieltekoop maar geen reactie ontvangen en niemand aan de telefoon te krijgen. Wat een ongelooflijke slechte service!!!

    Door: EvM 12-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Iphone 6

    Door grote drukte duurde het even voordat het toestel werd verzonden. Dit werd echter niet pro-actief gecommuniceerd, maar pas na navraag over de bestelling. Toen ik het toestel ontving bleek er iets in het toestel te rammelen en bleek het toestel geen verbinding te kunnen maken met het netwerk. Na verschillende gesprekken met de provider bleek dit toch echt aan het toestel te liggen. Bij meermaals verzoek om informatie over de retourprocedure hoor ik echter niets meer. Telefoonnummer lijkt onbereikbaar. Ik zou iedereen willen aanbevelen om hier vooral geen bestellingen te plaatsen.

    Door: De Rouw 18-01-2020
    Nienke 12-02-2020

    Hoelang duurde het precies totdat de telfoon er was

    Nienke 24-02-2020

    Ik wacht al 3 weken en heb nog steeds niks binnen en geen track en trace ik heb gebelt en gemailt maar geen reactie

    GT 27-02-2020

    Meer dan een week gewacht nu, niets ontvangen en geen reactie op mijn mailtjes. Zooitje.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Samsung Galaxy S8

    Op Black Friday, 29 November een telefoon gekocht, kreeg na 3 weken nog niks te horen. Geen mails dat het verstuurd was, behalve dat de betaling wel was gelukt. Het geld halen ze namelijk natuurlijk gelijk van je rekening. Heb ze toen gebeld, werd gezegd dat ze het die week zouden versturen. Gebeurde niets. Weer gebeld, weer hetzelfde verhaal en weer kreeg ik niks. Toestel was zogenaamd kwijtgeraakt dus lag aan PostNl volgens hun. Vervolgens zouden ze ons terug bellen met bevestiging dat het toestel nu WEL was verstuurd maar ontvingen tot twee keer toe niks. 10X gebeld!! Niet opgenomen. 1x met een ander nummer gebeld en ze namen gelijk op. Waarschijnlijk hebben ze het nummer dus gewoon vermeden. Kregen ze uiteindelijk aan de telefoon en hebben het geannuleerd. Nu hopen dat het geld wel terug gestort wordt.

    Hier dus absoluut niet kopen!!

    Door: Sylvia 24-12-2019
    Ferdinand 26-12-2019

    Voor mij precies hetzelfde verhaal. Ook met Black Friday een S8 besteld en kreeg ook lange tijd niks te horen. Afgelopen dinsdag heb ik ze opnieuw gebeld. Er is mij toen verteld dat aankomende vrijdag (27 december) een nieuwe voorraad binnen zou komen, omdat de vorige voorraad op een systeem runde dat zij niet wilden verkopen. Ik zou dan telefonisch bereikt worden en ze zullen hem diezelfde dag versturen. Het zal mij benieuwen, anders annuleer ik ook gewoon de aankoop.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    IPhone 6 refurbished

    Na een week wachten nog geen mail dat de telefoon verzonden zou zijn. Na anderhalf week toch maar gebeld en ze zeiden dat door de drukte van Black friday vertraging is opgelopen dit is onzin want ik heb hem een week voor black friday nog besteld.
    Nu de telefoon binnen is werkt hij zo slecht. Ik moet elke een kwartier wachten voordat ik op een app kom.
    Ik zou deze website nooit aanbevelen.

    Door: Anoniem 06-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Iphone 6

    Niet doen, niet bestellen en zeker niet betalen!!! Al drie weken aan het wachten en er wordt niet geleverd. Als je contact wil opnemen , mail, of bellen, vergeet het maar. Op mail wordt niet gereageerd en bij bellen een voicemail. Leuk dat mijn dochter haar spaargeld kwijt is! Bedankt. Hoop dat men trots is! Aangifte doen gaat de enige optie worden.

    Door: Daan 02-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Mobieltekoop.nl

    Uw beoordeling


    FAQ

    Is Mobieltekoop.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 42 ervaringen geplaatst over Mobieltekoop.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.6 gekregen, waarbij 36% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Mobieltekoop.nl actief?

    Mobieltekoop.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Elektronica

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Mobieltekoop.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.