NederlandReview

  Ervaringen Mobieltekoop.nl

  Wil jij ook graag een Apple iPhone 5S of 6S of een Samsung S5 maar kun je een nieuwe niet betalen? Of heb je zelf zo’n toestel in huis, waar je niets meer mee doet? Dan kun je een refurbished telefoon aanschaffen bij Mobieltekoop.nl met garantie. Maar je kunt ook je oude mobiel aan hen verkopen. Werken de toestellen probleemloos en hoe wordt er met eventuele klachten omgegaan wanneer je smartphone niet goed functioneert? Krijg je van hen een eerlijke prijs voor je oude toestel? Hoe het anderen is bevallen lees je hier!

  Over Mobieltekoop.nl

  Mobieltekoop.nl heeft zich gespecialiseerd in de verkoop van occasion smartphones. Ook kun je bij Mobieltekoop.nl een Sim Only abonnement aanschaffen. Daarnaast kun je bij hen ook je oude toestel te koop aanbieden. De webshop van Mobieltekoop.nl is aangesloten bij het Webshop Keurmerk. Zo weet je onder andere zeker dat je privacy gewaarborgd is, dat je gebruik kunt maken van een onafhankelijke geschillenbemiddeling en dat je in deze winkel veilig kunt betalen.


  Welke telefoon is beter, wat zijn de verschillen: iPhone 5S vs. iPhone 5

  Diensten

  Allereerst kun je bij Mobieltekoop.nl een refurbished toestel aanschaffen. Deze zijn simlock vrij en helemaal up to date waar het de software betreft. Daarnaast worden de toestellen getest en inclusief 6 maanden garantie geleverd. Ook mag je binnen 14 dagen je toestel terugsturen wanneer deze niet bevalt, dan krijg je je volledige aankoopbedrag terug. Zie je een toestel dat je aanspreekt, klik er dan op om de specificaties te lezen. Naast de specificaties krijg je dan ook de mogelijkheid aangeboden om een screenprotector of koptelefoon te bestellen voor je toestel. Deze en andere extra’s kun je ook later bestellen onder het kopje accessoires. Dus wel een goed Apple Iphone of Samsung model, maar niet vastzitten aan een duur abonnement omdat je veel bijbetaalt voor het toestel.

  Bij Mobieltekoop.nl kun je naast het aanschaffen van een Apple iPhone voor een scherpe prijs, ook terecht voor een voordelig Sim Only abonnement. Dit is een abonnement van 88mobile, u kunt daarbij kiezen uit een aantal pakketten, die al beginnen bij een prijs van € 2,40 per maand voor een alleen bellen abonnement. Ook kun je bij hen een Bliep startpakket bestellen voor € 10,00. Deze kun je zowel voor internet als bellen gebruiken.

  Mobiel te koop?

  Wanneer je nog een goede mobiele telefoon hebt liggen die je niet meer nodig hebt kun je deze te koop aanbieden bij Mobieltekoop.nl. Daarvoor bel of mail je hen met een beschrijving van je smartphone. Via de mail kun je ook nog evt. foto’s meesturen. Je ontvangt dan een offerte waarna je zelf beslist of je je oude Iphone of Samsung toestel naar hen opstuurt. Na ontvangst wordt het geld direct op je bankrekening gestort.

  Klachten

  Voor vragen of klachten kun je ze via een 088 nummer bellen tegen het normale tarief. Ook is het mogelijk om een email naar de support afdeling te sturen, of via een live chat je vraag te stellen.

  Deel je ervaring met Mobieltekoop.nl hier bij NederlandReview, zo weten anderen beter of zij wel of niet met hen in zee kunnen gaan!

  Lees de reviews van klanten van Mobieltekoop.nl! Koop je hier veilig en betrouwbaar een goedkope refurbished iPhone? Zit hier wel garantie op en hoe werkt dat?

  Mobieltekoop.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (58)

  4.6
  40% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.4
  Service
  rating
  3.6
  Prijs
  rating
  5.8
  Leveren
  rating
  3.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Mobieltekoop.nl

  Uw beoordeling

  Mobiele telefoons te koop voor weinig geld

  Met mijn stomme kop mijn nieuwe mobiel kapot laten vallen en natuurlijk kreeg ik geen cent vergoed van de verzekering. Flink balen, maar kon er helaas niets meer van maken. Toch maar op zoek gegaan naar een nieuwe, want ik kan ook niet zonder. Doordat ik mijn toestel los had gekocht, was ik veel geld kwijt, dus ik wilde niet weer zo'n duur toestel kopen. Toen ik bij Mobieltekoop.nl terechtkwam, wist ik meteen dat dit hem ging worden. De prijzen van het toestel lagen ver onder de winkelprijs en dat was precies waar ik naar zocht. Na wat research bleek dat ze occasion-smartphones verkopen. Heb de gok genomen en een toestel besteld. Er zijn wat krassen te zien, maar daar heb ik verder geen last van. Prima toestel voor de prijs die ik betaald heb.

  Door: Rutger Luipers08-03-2017
  Ries16-06-2020

  Ik wacht al ruim 2 weken op mijn bestelde en betaalde telefoon.Maar. Wat ik ook probeer, ik krijg geen contact en geen reactie........ Is de zaak betrouwbaar? Wat is er aan de hand?

  Gio20-07-2020

  Ik wacht al zeker een maand nog niks binnen jullie reageren ook niet op de mail dus zou ik me telefoon nog binnen mogen krijgen.

  Nico 11-08-2020

  Nu 2 weken aan het wachten en nog steeds niets ontvangen en wel alles betaalt

  Annie12-08-2020

  Ik heb twee weken gewacht op mijn refurbished Iphone en kreeg geen reacties op mijn email. Bij het inspreken van de telefoon kreeg ik een antwoordapparaat dat verwees naar hun emailadres. Heb uiteindelijk mijn geld teruggevraagd, via de email en kreeg toen te horen dat de bestelde Iphone er niet was in de kleur die ik had besteld. Ik zou wel nog een andere kleur kunnen bestellen, maar vertrouwde het niet meer en heb nogmaals mijn geld teruggevraagd. Dit heb ik enkele dagen later ontvangen.

  Bart Beuving09-10-2020

  Telefoon gekocht was even bang dat het niet goed zou gaan maar het komt toch goed. De levering was wat langer dan verwacht. Maar komt uit eindelijk goed

  Bert19-10-2020

  Ik wacht al ruim 3 weken en ook nog steeds niks binnen gekregen en geld al over gemaakt krijg ze niet aan de telefoon Niks mensen die ervaring hebben met deze site zouden julie meer kunnen vertellen over jullie sitiouatie

  Javier Gompel28-10-2020

  Slechte service en niet bereikbaar om hun telefoon. ik stuur e-mail naar e-mail maar ik krijg geen gehoor ik vind dit heel slecht en ik hoop dat een hogere hand binnen in dit bedrijf dit gewoon regelt want het lijkt wel erop dat ik wordt opgelicht !

  Leander25-12-2020

  Ik wach al ruim 2 weken op mij iphone . Komt dit goed?

  Eyad12-01-2021

  k wacht al ruim 3 weken op mijn telefoon en wat zegt die stome mevrouw we zallen morgen en mail terug sturen

  Euclides Ramos12-01-2021

  Ik heb een IPhone XR besteld en betaald vorige week vrijdag 08/01/2021. Wel een bevestiging gehad dat een bestelling heb gemaakt en dat mijn pakket via PostNL wordt bezorgd maar ik kan mijn pakket niet volgen via de site van PostNL track het is echt niet fijn dat ze niet reageren, ik heb ook proberen te bellen ze nemen niet op, dit is echt irritant ik heb het betaald wat is dit... anders sturen jullie mijn geld terug.

  Roos salmans10-03-2021

  Het klopt inderdaad had de reviews niet gelezen stom wacht al meer als 10 dagen geen reactie van zowel telefonisch of mail lijkt veel op fraude of een stel kleuters die goedkoop wat telefoons gekocht hebben ergens en die aan t door verkopen zijn als je ze belt verschuilen ze zich achter de corona en als ik de telefoon nog eens krijg en hij is stuk dan hou ik mijn hart vast i v m garantie jammer dat het zo moet gaan

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Samsung Galaxy s8

  Na veel negatieve reviews te hebben gelezen, kreeg ik het toch wel een beetje benauwd toen ik mijn bestelling bij mobiel te koop had geplaatst en betaald. Echter, dat was nergens voor nodig. Ik werd per mail keurig op de hoogte gehouden van de levering. Levering was iets over de 7 dagen heen, maar dat lag aan postnl. Voor zo ver ik het nu kan beoordelen, is het een prima toestel. Krasvrij!

  Door: Rachel de Jong12-12-2019
  Lennart14-12-2019

  Ik heb met Black Friday ook een S8 besteld, maar helaas nog steeds niks binnen ... Wordt ook niet gereageerd op e-mails/telefonische oproepen.

  Dewi30-03-2020

  Ik heb een iPhone 7 besteld en betaald vorige week donderdag. Geen bevestiging mail gehad. Ze reageren niet op mail en ze zijn telefonisch niet bereikbaar.

  Sam07-04-2020

  Ik heb voor mijn dochter van 13 jaar (haar spaarcentjes) een iPhone 7 besteld. Na de reviews te hebben gelezen(achteraf, dom!) Ben ik erg geschrokken, een paar keer gebeld, geen reactie. Toen heb ik een mail gestuurd en daar reageerde ze snel en keurig op. Ik zou uiteindelijk as donderdag mijn iPhone binnen hebben. Ik hoop dat ie dan binnen is, anders ga ik beroep door op een jurist. Ze krijgen voor nu de voordeel van de twijfel. Ik heb wel netjes een bevestigingmail gehad en heb een eigen account waardoor ik de stand van zaken kan zien.

  Duncan kroh07-05-2020

  24-04-2020 Ik heb een iPhone besteld en betaald de zelfde dag. Geen bevestiging mail gehad. Ze reageren niet op mail en ze zijn telefonisch niet bereikbaar. Ik maak me serieus zorgen. Dochter gespaard en kan ze eindelijk een iPhone kopen. En dan zien we en horen we niks meer ervan.

  Marieke Timmerman19-05-2020

  we hebben om 08 mei een iphone X voor onze besteld en betaald, hebben wel een bevestigingsmail ontvangen, maar tot op heden nog geen melding wanneer dit geleverd gaat worden. Ik maak mij nu best wel zorgen....

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Iphone7 voor mijn dochter Divine

  Ik had de negatieve reviews gelezen en was toch wel geschrokken .Dit was echter niet nodig want de telefoon werd conform de voorwaarden keurig na 7 werkdagen geleverd. Ook werd ik via de mail keurig op de hoogte gehouden van het traject. Ik zal mijn volgende telefoon hier gerust kopen want hij werd keurig verpakt en in prima staat geleverd ga zo door

  Door: Stephan van Schijndel18-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  samsung galaxyS9

  excellente service, zoals het hoort. 4 dagen na bestelling geleverd, had enkele vragen omtrent het toestel, mailtje gestuurd en daags nadien telefonisch, persoonlijk advies gekregen. dit is online shopping zoals het hoort te zijn, proficiat mensen, top. Ik zal dit zeker aanbevelen aan mijn medewerkers

  Door: gino martens19-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Iphone XR

  I order the iPhone xr , I took a bit more than d deliver time, charger was included in the price , but when i received the phone, it refused to charge so I thought it was the charing system that not good but then, I think of buying another charger in kruidvat to charge it and see if it will charge, I did and the phone works good , so I apped them in Facebook messenger to tell them about the charger problem, they gave me an address to send the charge back that they gonna refund me, since I send the charger I never hear from them again, thou it was not much money but the idea count of replying to me that we have received the charger but nothing . Was not nice of them .

  Door: Isatou Njie10-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  2 stuks Iphone 7

  Geen antwoord, geen service, koop hier niet wat.
  Telefoon snel stuk. Na tig keer bellen eindelijk een reactie.
  Telefoon opgestuurd, daarna niets meer gehoord.

  3-6-2020 2 stuks iPhone 7 gekocht.
  27-09-2020 1e mail gestuurd dat er 1 microfoon kapot is.
  Dit was nog binnen de garantie.
  4-10-2020 mail gestuurd naar en ontvangen van mobieltekoop dat garantie aanvraag is aangekomen.
  9-10-2021 reminder gestuurd.
  Wat je ook doet je krijgt geen gehoor.
  6-11-2021 een mail gestuurd dat ik belangstelling had om 5 stuks Iphone 8 te kopen voor ons gezin.
  Tot mijn verbazing werd ik s’avonds al gebeld hierover door Mobieltekoop.
  Dit was een jong ventje die nergens wat van af wist.
  Wel heeft hij geregeld dat er een retourticket gestuurd werd om de iPhone te laten controleren.
  Eigenlijk wou ik dit niet want mijn voorgevoel zei dat dit niet goed ging komen.
  Dus deze iPhone bij een winkel na laten kijken wat er mee was.
  En was niet meer te maken.
  Dus alsnog de telefoon maar opgestuurd want nu had ik er ook niks aan.
  Tot op heden 24-05-2021 zo’n 11 maand later en tig keer gebeld en geen gehoor of voichemails ingesproken en vele mails gestuurd geen reactie gehad.

  Koop geen mobiel bij deze zaak.

  Groet Richard. K.


  Door: Richard Krake24-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  iPhone 7

  Na het lezen van de reviews was ik erg geschrokken, maar was eigenlijk niet nodig. Als is perfect verlopen van begin tot einde. iPhone is eerder binnen dan verwacht en ziet er keurig uit. Dochter is dolgelukkig. Jammer dat je al een mening creëert door het lezen van de slechte reviews.

  Door: Thijs08-04-2020
  Rodney08-04-2020

  Duurt heel lang

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Samsung S7

  Ik had eigenlijk een S5 besteld. Maar deze was moeilijk te leveren.
  Uiteindelijk overeengekomen om S7 te ontvangen. Deze zag er prima uit. Als nieuw.
  Werkt prima.
  Minpunt: 3 weken gewacht.
  Maar uiteindelijk wel tevreden.

  Door: Karin Apeldoorn15-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Black Friday actie telefoon

  Met Black Friday een telefoon gekocht bij mobieltekoop. Heel veel korting en de telefoon was al goedkoop want hij is refurbished.

  Ik moest wel lang op mijn bestelling wachten maar ik heb hem nu ontvangen gelukkig.

  Door: Melissa12-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Topfirma

  Ik heb hier afgelopen week 2 telefoons besteld, binnen 1 werkdag ontvangen. Ik heb de telefoon nu al een week en hij werkt perfect. Ik zou deze firma zeer zeker aanraden door de lage prijzen en de lange garantie.

  Door: naut feitsma19-03-2018
  Janne Hofman01-07-2019

  Is dit betrouwbaar? Ik wil heel graag een iphone 6 namelijk

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Refurbished iphone 7

  Wij bestelden en betaalden begin maart en refurbished iphone, maar we hebben deze tot nu toe(6 april) nog steeds niet ontvangen. De levertijd was normaal 7 werkdagen. We kunnen niemand van de klantendienst telefonisch bereiken en op mails die we sturen krijgen we een automatische reply, wat we helemaal niet mee geholpen zijn. We hebben nu voor onze zoon bij een andere winkel een gsm gekocht omdat hij al een maand zonder zit. Een dure zaak voor ook ons! Wij zíjn dus helemaal niet tevreden en hopen dat we ofwel obs gelf

  Door: Jill Remeysen 06-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Iwatch tefurb.

  Goed product werkt uitstekend.
  Redelijke prijs. Er was een klein probleem met de laadkabel. Na een mailtje door hun teruggebeld en de zaak samen kunnen oplossen Een goede aankoop dus.
  .

  Door: Carel26-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  I phone 7 refurbished

  Ik bestelde i phone 7 op 19/01 en kreeg deze pas op 26/02 en door de vertraging ging ik er een gsm cover transparante silicone bjj krijgen die was er niet bij spijtig.
  We hebben in ieder geval de gsm ontvangen en nu nog zien of deze werkt zoals moet.....
  Anders volgt er nog een review.

  Beloven,beloven......

  Door: Nourdine 26-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  I phone 7 meer dan een maand niks gehad!

  Heb i phone 7 refurbished besteld voor ongeveer 200 euro op 19/01/2021 en ondertussen zijn de al 26/02 nog steeds niks , geen reactie op email ,telefonisch niet bereikbaar, kortom ze laten u in de regen staan !!
  Ik zou zeggen ZEKER NIET BESTELLEN WANT DIT LIJKEN MIJ OPLICHTERS !!!

  Door: Nourdine 24-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  I-phone 7

  Wat een vreselijk bedrijf. 18-1-2021 telefoon besteld en betaald, zou binnen 7 werkdagen worden geleverd.
  Diverse keren gemaild en gebeld. Geen enkele reactie.
  Wil gewoon mijn geld terug of de telefoon.

  Door: Vincent Nijland01-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4.5
  rating

  Iphone

  Op 9 januari een iPhone 7 besteld en betaald.
  Inmiddels is het 26 januari en nog steeds niets ontvangen.
  Ik heb meerdere keren contact gezocht via email en telefoon maar geen reactie terug ontvangen.
  Echt een hele slechte service en slechte communicatie.
  Ik zou het dus afraden om bij deze site iets te kopen.

  Door: Coen26-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  I Phone 7

  op 24-09 2020 besteld en betaald tot nu geen reactie .mailen of bellen help niet want je krijt geen gehoor . ik wacht nog even als nog geen reactie dan ga ik aangifte doen.
  ik zal nooit bij deze gasten wat koppen .
  S.J

  Door: Samir Jabairi07-10-2020
  Esther Donatz20-01-2021

  Totaal niet bereikbaar die gasten!,telefoon na een maand kapot!waardeloos ,nooit bestellen hier!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  iphone 6s 64 gb

  De telefoon is binnen één dag aangekomen en hij werkt erg goed, maar hij kwam niet met de originele doos. Ik weet niet waarom?

  Door: iman02-10-2020
  Eyad12-01-2021

  ik wacht 3 weken stom service

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Iphone 7

  Vorige week zaterdag besteld en mail gehad met betaald.. Vervolgens hoor je niks meer en staat je bestelling continue in behandeling. Er is geen contact te krijgen met het bedrijf meerdere malen gebeld maar geen gehoor en ook ook mails hebben ze geen antwoord gegeven. Als het langer duurt of er is iets met levertijd stuur dan op zijn minst een mail. En voor vragen moeten jullie bereikbaar zijn. Me nichtje heeft gespaard hiervoor en zit nu huilend thuis omdat ze bang is dat hij niet komt en dat ze haar geld kwijt is.

  Door: Laura26-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  iPhone 6s refurbished

  Wacht al ruim 2 weken op de bestelling. Er is geen contact te krijgen met dit bedrijf. Waardeloos. Niet bestellen.

  Door: K14-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  FAQ

  Is Mobieltekoop.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 58 ervaringen geplaatst over Mobieltekoop.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.6 gekregen, waarbij 40% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Mobieltekoop.nl actief?

  Mobieltekoop.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Elektronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Mobieltekoop.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.