Ervaringen Mobieltekoop.nl

Wil jij ook graag een Apple iPhone 5S of 6S of een Samsung S5 maar kun je een nieuwe niet betalen? Of heb je zelf zo’n toestel in huis, waar je niets meer mee doet? Dan kun je een refurbished telefoon aanschaffen bij Mobieltekoop.nl met garantie. Maar je kunt ook je oude mobiel aan hen verkopen. Werken de toestellen probleemloos en hoe wordt er met eventuele klachten omgegaan wanneer je smartphone niet goed functioneert? Krijg je van hen een eerlijke prijs voor je oude toestel? Hoe het anderen is bevallen lees je hier!

Over Mobieltekoop.nl

Mobieltekoop.nl heeft zich gespecialiseerd in de verkoop van occasion smartphones. Ook kun je bij Mobieltekoop.nl een Sim Only abonnement aanschaffen. Daarnaast kun je bij hen ook je oude toestel te koop aanbieden. De webshop van Mobieltekoop.nl is aangesloten bij het Webshop Keurmerk. Zo weet je onder andere zeker dat je privacy gewaarborgd is, dat je gebruik kunt maken van een onafhankelijke geschillenbemiddeling en dat je in deze winkel veilig kunt betalen.


Welke telefoon is beter, wat zijn de verschillen: iPhone 5S vs. iPhone 5

Diensten

Allereerst kun je bij Mobieltekoop.nl een refurbished toestel aanschaffen. Deze zijn simlock vrij en helemaal up to date waar het de software betreft. Daarnaast worden de toestellen getest en inclusief 6 maanden garantie geleverd. Ook mag je binnen 14 dagen je toestel terugsturen wanneer deze niet bevalt, dan krijg je je volledige aankoopbedrag terug. Zie je een toestel dat je aanspreekt, klik er dan op om de specificaties te lezen. Naast de specificaties krijg je dan ook de mogelijkheid aangeboden om een screenprotector of koptelefoon te bestellen voor je toestel. Deze en andere extra’s kun je ook later bestellen onder het kopje accessoires. Dus wel een goed Apple Iphone of Samsung model, maar niet vastzitten aan een duur abonnement omdat je veel bijbetaalt voor het toestel.

Bij Mobieltekoop.nl kun je naast het aanschaffen van een Apple iPhone voor een scherpe prijs, ook terecht voor een voordelig Sim Only abonnement. Dit is een abonnement van 88mobile, u kunt daarbij kiezen uit een aantal pakketten, die al beginnen bij een prijs van € 2,40 per maand voor een alleen bellen abonnement. Ook kun je bij hen een Bliep startpakket bestellen voor € 10,00. Deze kun je zowel voor internet als bellen gebruiken.

Mobiel te koop?

Wanneer je nog een goede mobiele telefoon hebt liggen die je niet meer nodig hebt kun je deze te koop aanbieden bij Mobieltekoop.nl. Daarvoor bel of mail je hen met een beschrijving van je smartphone. Via de mail kun je ook nog evt. foto’s meesturen. Je ontvangt dan een offerte waarna je zelf beslist of je je oude Iphone of Samsung toestel naar hen opstuurt. Na ontvangst wordt het geld direct op je bankrekening gestort.

Klachten

Voor vragen of klachten kun je ze via een 088 nummer bellen tegen het normale tarief. Ook is het mogelijk om een email naar de support afdeling te sturen, of via een live chat je vraag te stellen.

Deel je ervaring met Mobieltekoop.nl hier bij NederlandReview, zo weten anderen beter of zij wel of niet met hen in zee kunnen gaan!

Lees de reviews van klanten van Mobieltekoop.nl! Koop je hier veilig en betrouwbaar een goedkope refurbished iPhone? Zit hier wel garantie op en hoe werkt dat?

Mobieltekoop.nl
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (21)

4,4
38% Zou hier weer kopen!

Bestellen

5,2

Service

3,2

Prijs

5,8

Leveren

3,2

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Iphone 6S

Iphone 6S besteld via Mobieltekoop.nl
Er stond geen levertijd bij vermeld. Na een week maar eens gemaild wat de status was. Kreeg een geïrriteerd maitlje terug dat de leveringstijd 1 week was maar die van mij iets langer dan normaal was. Maar ze zouden snel leveren. (kan gebeuren)
Daarna te horen gekregen dat ze VOOR het weekend zouden leveren en ivm het lange wachten kreeg ik een screenprotector. De week daarna weer niets.
Totaal heb ik drie weken gewacht. Omdat er Mobieltekoop.nl nooit iets uit zichzelf heeft laten weten ivm de vertraging heb ik mijn bestelling geannuleerd, ik had geen vertrouwen meer in dit bedrijf. Zelfs op mijn mailtje met de annulering en de reden kon er geen reactie vanaf!
Het enige positieve dat ik kan melden is dat ze mijn betaling snel hebben teruggestort!

Door: Joanne09-08-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
3,5

iPhone

Toen mijn samsung galaxy s8 niet meer werkte, was het tijd voor een nieuwe telefoon! Ik wou overstappen naar iPhone. Helaas was dit erg duur. Ik zat te brainstormen en zocht van alles op. Uiteindelijk kwam ik uit bij Mobieltekoop.nl . Ik had haastig een nieuwe telefoon nodig, dus ik had de reviews natuurlijk niet bekeken. Met een grote grijns op mijn gezicht bestelde ik de Refurbished iPhone 8. Met hoge verwachtingen zou hij de volgende dag aankomen. Dit gebeurde helaas niet. Maar toch besloot ik om geduldig te wachten. 3 dagen later had ik nog niks gehoord. Ik had hun daarom ook een mail gestuurd. En het moest wel weer niet zijn wat je had verwacht. Geen reactie, complete stilte! Maar het geld is wel meteen van mijn rekening afgehaald. Ik heb de Refurbished iPhone 8 nog steeds niet binnen. En moet mijn geld nog steeds terug krijgen. Ik zou dit niet aanraden! Hopelijk word deze website gesloten. Al met al geef ik het 0 sterren. Waar-de-loos!

Door: Zoe Lijnnsen25-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3,5

Samsung S7

Ik had eigenlijk een S5 besteld. Maar deze was moeilijk te leveren.
Uiteindelijk overeengekomen om S7 te ontvangen. Deze zag er prima uit. Als nieuw.
Werkt prima.
Minpunt: 3 weken gewacht.
Maar uiteindelijk wel tevreden.

Door: Karin Apeldoorn15-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Iphone 6 64gb

Op de site staat aangegeven lichte gebruikerssporen en topkwaliteit. De telefoon heeft lichte deukjes en flinke sporen op achterzeide. Ze hebben blijkbaar alleen een ander voorscherm erop gedaan.

Door: Margelo Frans12-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3

Samsung galaxy s6

De telefoon zou tussen 1-7 werkdagen geleverd worden. Na 7 werkdagen nog geen telefoon. Mail gestuurd, geen reactie. Ow nee!! Nog een mail gestuurd met dreiging van aangifte, voicemail ingesproken, herroepingsbrief opgestuurd. Daarna mail terug ontvangen dat de aankoop geannuleerd zou worden. Het bedrag stond na 1 dag alweer op mijn rekening (gelukkig).

Door: Debora11-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
6

iPhone 6

Ik had de telefoon besteld en ik had al gelezen dat het 7 werkdagen kon duren voor hij geleverd werd... Dinsdag gebeld maar kreeg een antwoordapparaat die ik ingesproken heb maar helaas geen reactie terug... In de recensies gelezen dat het wel eens oplichters konden zijn.... Dan krijg je toch de kriebels een beetje.... Woensdag nog eens gebeld en kreeg een jongeman die zei dat ik hem vandaag of morgen zou krijgen... En inderdaad vandaag binnen gekregen! Zoals het er nu naar uitziet werkt de telefoon prima!

Door: Petra11-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
6,5

Samsung galaxy s7 refurbished

Als je bij 'Mobieltekoop' wat bestelt gebeurt hetvolgende....je kunt er alle type toestellen en uitvoeringen aanklikken, kopen en betalen.
Vervolgens gaat 'Mobieltekoop' op zoek naar dit toestel voor jou..refurbished. Je kunt geluk hebben dat ze er binnen enkele weken 1 vinden, of pech, dan wacht je heeel veel weken op je toestel.
Verwacht ook niet dat ze je tussentijds op de hoogte houden qua levertijd!

Door: Patricia Jacobs04-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
4

aankoop iphone refurbished

mijn dochter heeft met haar eigen spaargeld voor haar verjaardag een Iphone refurbished besteld op 16 juni. Na 10 dagen heb ik een email gestuurd, waar ze naar eigen zeggen de dag zelf of een dag later op zouden reageren, maar helaas niks. Ook op mijn volgende mails geen antwoord. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Buiten een niet naar behoren werkend antwoordapparaat krijg je niemand aan de lijn. De prijzen zijn ok, maar nu ook niet zoveel lager dan op andere websites die gelijkaardige producten aanbieden. Foute keuze dus !!

Door: Katrien DENAMUR02-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5

1 iPhone refurbished

9 juni besteld maar nooit meer iets gehoord. Telefoon wordt niet opgenomen. Op email wordt niet gereageerd.
Aangifte doen van oplichterij lijkt de enige oplossing

Door: Nancy26-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

refurbished iphone

Na ruim twee weken nog steeds niet geleverd. Je krijgt geen antwoorden op mail. De telefoon is een antwoordapparaat en er wordt niet terug gebeld. Lijkt mij veeleer een bende postbusoplichters dan een winkel. Ik stap vandaag helaas nog naar de politie voor aangifte!

Door: Frank Neirynck26-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Zeer slechte service

Zeer slechte service. Op 5 mei 2019 een mobiel besteld, tot heden niets ontvangen. Iedere keer bellen, krijg ik alleen een antwoordapparaat. En word niet teruggebeld.
Ik lees hier dat aantal mensen wel contact krijgen. Graag wil ik weten via welk nummer jullie contact krijgen met mobiel te koop?

Door: Marchena17-05-2019
Petra11-07-2019

Via dit nummer ‭+31 70 569 00 77‬ heb ik ze te pakken gekregen....

Margelo Frans12-07-2019

Op de site staat dat De telefoon topkwaliteit is en lichte gebruikerssporen, maar er zitten super veel gebruikerssporen op deukjes krassen en ze hebben alleen het voorscherm blijkbaar vervangen. En ook nog eens een redelijk bedrag betaald. Maar verder werkt het toestel goed. Alleen de verzending duurt te lang.

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Traaaaaaaaaaaaag

Een week en vijf dagen geleden een refurbished iPhone besteld bij mobieltekoop.nl. Drie keer gebeld waar hij bleef. Wel steeds antwoord gekregen maar steeds het antwoord dat het tot 7 werkdagen kan duren. Tot die tijd wordt er ook. iOS ondernomen dus het wordt ook altijd minstens 7 werkdagen. Met weekends erbij gewoon 2 weken. Aliexpress is nog sneller... jammer vooral als je dochtertje er van haar eigengespaarde geld op zit te wachten.????

Door: Roel15-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4,5

Slecht

14 dagen gelezen een bestelling geplaatst.
In die 14 dagen niks gehoord.
Na diverse telefoontjes waar bij je via een band je hoort dat er niemand beschikbaar.
Ook via de mail werd er niet gereageerd.
Gelukkig via after pay besteld.
Toen de bestelling maar geannuleerd, en wat denk je binnen 10 minutes antwoord dat de bestelling geannuleerd werd
Heel vreemd

Door: Erik14-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
3,5

Iphone 7

Na meer dan 10 dagen dat ik deze telefoon bestelde, reeds 3 emails stuurde, telefoontjes waarbij je op een bandje terecht komt nog steeds geen iphone ontvangen. Ze nemen wel direct het bedrag van je rekening maar verder gebeurt er niets!

Door: Carine Lievens06-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5

slechte service

3 weken geleden een iphone besteld en ik blijf om de 2 dagen bellen wanneer die komtt en telkens hebben ze vertraging, als me tel er niet is, kom ik persoonlijk om mijn telefoon op te halen

Door: rothschild18-04-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
2

NIET BESTELLEN

Na ruim 1 week nog niks gehoord, als je belt krijg je een computer die je even vertelt dat er niemand beschikbaar is. Gelukkig heb ik voor AfterPay gekozen...

Door: Amani Baker12-04-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2,5

Slecht

Ik probeer ze al een paar dagen te bereiken maar krijg geen antwoord.wat onprofessioneel!!!er staat dat het de volgende dag wordt verzonden maar ben al 5dagen verder zonder antwoord om mijn mailen.en in die tussentijd heb ik gemerkt dat het tweede hands verkoop is en wil mijn geld terug zodat ik ergens anders kan kopen maar ookk daar geen reactie op gekregen!

Door: Taskorlu15-03-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3,5

Topfirma

Ik heb hier afgelopen week 2 telefoons besteld, binnen 1 werkdag ontvangen. Ik heb de telefoon nu al een week en hij werkt perfect. Ik zou deze firma zeer zeker aanraden door de lage prijzen en de lange garantie.

Door: naut feitsma19-03-2018
Nancy26-06-2019

haaaaaaaaaaaaaahahahaha dit geloofd niemand. trouwens, 2 besteld toch, er werkt er maar 1? Mensen dit zijn oplichters

Nancy26-06-2019

haaaaaaaaaaaaaahahahaha dit geloofd niemand. trouwens, 2 besteld toch, er werkt er maar 1? Mensen dit zijn oplichters

Nancy26-06-2019

haaaaaaaaaaaaaahahahaha dit geloofd niemand. trouwens, 2 besteld toch, er werkt er maar 1? Mensen dit zijn oplichters

Nancy26-06-2019

haaaaaaaaaaaaaahahahaha dit geloofd niemand. trouwens, 2 besteld toch, er werkt er maar 1? Mensen dit zijn oplichters

Janne Hofman01-07-2019

Is dit betrouwbaar? Ik wil heel graag een iphone 6 namelijk

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Slecht

Twee weken geleden een telefoon besteld en in alle vertrouwen een aardig bedrag overgemaakt en vervolgens............... blijft het stil. Je hoort niets van ze, behalve als je zelf de moeite neemt om contact op te nemen. Vind dit in deze tijd echt niet kunnen. Voel me belazerd door deze firma

Door: Patrick Weij01-12-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4,5

Onaarvaardbare ervaring

Ik heb twee maanden geleden een iPhone 6 besteld. Na een lange levering bleek de batterij bij ontvangst niet naar behoren te werken. Toen er na een maand strepen in het scherm verschenen was mijn maat vol. Ik heb gemaild en ik kon het toestel terug sturen voor reparatie. Na vier werkdagen waarbij ik niet wordt geïnformeerd over de staat, ontvang ik een rekening van €95,00 omdat het valschade zou zijn. Het toestel had een glasbeschermer en een hoes en is nooit gestoten of gevallen. Dit ook aangegeven waarop ze mijn toestel weigeren terug te sturen. Ik heb het bedrag betaald zodat ik volgende week eindelijk mijn toestel terug krijg, maar ik zal het hier zeker niet bij laten.

Door: Anoniem30-06-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Mobiele telefoons te koop voor weinig geld

Met mijn stomme kop mijn nieuwe mobiel kapot laten vallen en natuurlijk kreeg ik geen cent vergoed van de verzekering. Flink balen, maar kon er helaas niets meer van maken. Toch maar op zoek gegaan naar een nieuwe, want ik kan ook niet zonder. Doordat ik mijn toestel los had gekocht, was ik veel geld kwijt, dus ik wilde niet weer zo'n duur toestel kopen. Toen ik bij Mobieltekoop.nl terechtkwam, wist ik meteen dat dit hem ging worden. De prijzen van het toestel lagen ver onder de winkelprijs en dat was precies waar ik naar zocht. Na wat research bleek dat ze occasion-smartphones verkopen. Heb de gok genomen en een toestel besteld. Er zijn wat krassen te zien, maar daar heb ik verder geen last van. Prima toestel voor de prijs die ik betaald heb.

Door: Rutger Luipers08-03-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

Schrijf zelf een review over Mobieltekoop.nl

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)