NederlandReview

    Ervaringen Mobieltekoop.nl

    Wil jij ook graag een Apple iPhone 5S of 6S of een Samsung S5 maar kun je een nieuwe niet betalen? Of heb je zelf zo’n toestel in huis, waar je niets meer mee doet? Dan kun je een refurbished telefoon aanschaffen bij Mobieltekoop.nl met garantie. Maar je kunt ook je oude mobiel aan hen verkopen. Werken de toestellen probleemloos en hoe wordt er met eventuele klachten omgegaan wanneer je smartphone niet goed functioneert? Krijg je van hen een eerlijke prijs voor je oude toestel? Hoe het anderen is bevallen lees je hier!

    Over Mobieltekoop.nl

    Mobieltekoop.nl heeft zich gespecialiseerd in de verkoop van occasion smartphones. Ook kun je bij Mobieltekoop.nl een Sim Only abonnement aanschaffen. Daarnaast kun je bij hen ook je oude toestel te koop aanbieden. De webshop van Mobieltekoop.nl is aangesloten bij het Webshop Keurmerk. Zo weet je onder andere zeker dat je privacy gewaarborgd is, dat je gebruik kunt maken van een onafhankelijke geschillenbemiddeling en dat je in deze winkel veilig kunt betalen.


    Welke telefoon is beter, wat zijn de verschillen: iPhone 5S vs. iPhone 5

    Diensten

    Allereerst kun je bij Mobieltekoop.nl een refurbished toestel aanschaffen. Deze zijn simlock vrij en helemaal up to date waar het de software betreft. Daarnaast worden de toestellen getest en inclusief 6 maanden garantie geleverd. Ook mag je binnen 14 dagen je toestel terugsturen wanneer deze niet bevalt, dan krijg je je volledige aankoopbedrag terug. Zie je een toestel dat je aanspreekt, klik er dan op om de specificaties te lezen. Naast de specificaties krijg je dan ook de mogelijkheid aangeboden om een screenprotector of koptelefoon te bestellen voor je toestel. Deze en andere extra’s kun je ook later bestellen onder het kopje accessoires. Dus wel een goed Apple Iphone of Samsung model, maar niet vastzitten aan een duur abonnement omdat je veel bijbetaalt voor het toestel.

    Bij Mobieltekoop.nl kun je naast het aanschaffen van een Apple iPhone voor een scherpe prijs, ook terecht voor een voordelig Sim Only abonnement. Dit is een abonnement van 88mobile, u kunt daarbij kiezen uit een aantal pakketten, die al beginnen bij een prijs van € 2,40 per maand voor een alleen bellen abonnement. Ook kun je bij hen een Bliep startpakket bestellen voor € 10,00. Deze kun je zowel voor internet als bellen gebruiken.

    Mobiel te koop?

    Wanneer je nog een goede mobiele telefoon hebt liggen die je niet meer nodig hebt kun je deze te koop aanbieden bij Mobieltekoop.nl. Daarvoor bel of mail je hen met een beschrijving van je smartphone. Via de mail kun je ook nog evt. foto’s meesturen. Je ontvangt dan een offerte waarna je zelf beslist of je je oude Iphone of Samsung toestel naar hen opstuurt. Na ontvangst wordt het geld direct op je bankrekening gestort.

    Klachten

    Voor vragen of klachten kun je ze via een 088 nummer bellen tegen het normale tarief. Ook is het mogelijk om een email naar de support afdeling te sturen, of via een live chat je vraag te stellen.

    Deel je ervaring met Mobieltekoop.nl hier bij NederlandReview, zo weten anderen beter of zij wel of niet met hen in zee kunnen gaan!

    Lees de reviews van klanten van Mobieltekoop.nl! Koop je hier veilig en betrouwbaar een goedkope refurbished iPhone? Zit hier wel garantie op en hoe werkt dat?

    Mobieltekoop.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (50)

    4.6
    40% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.4
    Service
    rating
    3.6
    Prijs
    rating
    6
    Leveren
    rating
    3.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Mobiele telefoons te koop voor weinig geld

    Met mijn stomme kop mijn nieuwe mobiel kapot laten vallen en natuurlijk kreeg ik geen cent vergoed van de verzekering. Flink balen, maar kon er helaas niets meer van maken. Toch maar op zoek gegaan naar een nieuwe, want ik kan ook niet zonder. Doordat ik mijn toestel los had gekocht, was ik veel geld kwijt, dus ik wilde niet weer zo'n duur toestel kopen. Toen ik bij Mobieltekoop.nl terechtkwam, wist ik meteen dat dit hem ging worden. De prijzen van het toestel lagen ver onder de winkelprijs en dat was precies waar ik naar zocht. Na wat research bleek dat ze occasion-smartphones verkopen. Heb de gok genomen en een toestel besteld. Er zijn wat krassen te zien, maar daar heb ik verder geen last van. Prima toestel voor de prijs die ik betaald heb.

    Door: Rutger Luipers08-03-2017
    Ries16-06-2020

    Ik wacht al ruim 2 weken op mijn bestelde en betaalde telefoon.Maar. Wat ik ook probeer, ik krijg geen contact en geen reactie........ Is de zaak betrouwbaar? Wat is er aan de hand?

    Gio20-07-2020

    Ik wacht al zeker een maand nog niks binnen jullie reageren ook niet op de mail dus zou ik me telefoon nog binnen mogen krijgen.

    Nico 11-08-2020

    Nu 2 weken aan het wachten en nog steeds niets ontvangen en wel alles betaalt

    Annie12-08-2020

    Ik heb twee weken gewacht op mijn refurbished Iphone en kreeg geen reacties op mijn email. Bij het inspreken van de telefoon kreeg ik een antwoordapparaat dat verwees naar hun emailadres. Heb uiteindelijk mijn geld teruggevraagd, via de email en kreeg toen te horen dat de bestelde Iphone er niet was in de kleur die ik had besteld. Ik zou wel nog een andere kleur kunnen bestellen, maar vertrouwde het niet meer en heb nogmaals mijn geld teruggevraagd. Dit heb ik enkele dagen later ontvangen.

    Bart Beuving09-10-2020

    Telefoon gekocht was even bang dat het niet goed zou gaan maar het komt toch goed. De levering was wat langer dan verwacht. Maar komt uit eindelijk goed

    Bert19-10-2020

    Ik wacht al ruim 3 weken en ook nog steeds niks binnen gekregen en geld al over gemaakt krijg ze niet aan de telefoon Niks mensen die ervaring hebben met deze site zouden julie meer kunnen vertellen over jullie sitiouatie

    Javier Gompel28-10-2020

    Slechte service en niet bereikbaar om hun telefoon. ik stuur e-mail naar e-mail maar ik krijg geen gehoor ik vind dit heel slecht en ik hoop dat een hogere hand binnen in dit bedrijf dit gewoon regelt want het lijkt wel erop dat ik wordt opgelicht !

    Leander25-12-2020

    Ik wach al ruim 2 weken op mij iphone . Komt dit goed?

    Eyad12-01-2021

    k wacht al ruim 3 weken op mijn telefoon en wat zegt die stome mevrouw we zallen morgen en mail terug sturen

    Euclides Ramos12-01-2021

    Ik heb een IPhone XR besteld en betaald vorige week vrijdag 08/01/2021. Wel een bevestiging gehad dat een bestelling heb gemaakt en dat mijn pakket via PostNL wordt bezorgd maar ik kan mijn pakket niet volgen via de site van PostNL track het is echt niet fijn dat ze niet reageren, ik heb ook proberen te bellen ze nemen niet op, dit is echt irritant ik heb het betaald wat is dit... anders sturen jullie mijn geld terug.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Samsung Galaxy s8

    Na veel negatieve reviews te hebben gelezen, kreeg ik het toch wel een beetje benauwd toen ik mijn bestelling bij mobiel te koop had geplaatst en betaald. Echter, dat was nergens voor nodig. Ik werd per mail keurig op de hoogte gehouden van de levering. Levering was iets over de 7 dagen heen, maar dat lag aan postnl. Voor zo ver ik het nu kan beoordelen, is het een prima toestel. Krasvrij!

    Door: Rachel de Jong12-12-2019
    Lennart14-12-2019

    Ik heb met Black Friday ook een S8 besteld, maar helaas nog steeds niks binnen ... Wordt ook niet gereageerd op e-mails/telefonische oproepen.

    Dewi30-03-2020

    Ik heb een iPhone 7 besteld en betaald vorige week donderdag. Geen bevestiging mail gehad. Ze reageren niet op mail en ze zijn telefonisch niet bereikbaar.

    Sam07-04-2020

    Ik heb voor mijn dochter van 13 jaar (haar spaarcentjes) een iPhone 7 besteld. Na de reviews te hebben gelezen(achteraf, dom!) Ben ik erg geschrokken, een paar keer gebeld, geen reactie. Toen heb ik een mail gestuurd en daar reageerde ze snel en keurig op. Ik zou uiteindelijk as donderdag mijn iPhone binnen hebben. Ik hoop dat ie dan binnen is, anders ga ik beroep door op een jurist. Ze krijgen voor nu de voordeel van de twijfel. Ik heb wel netjes een bevestigingmail gehad en heb een eigen account waardoor ik de stand van zaken kan zien.

    Duncan kroh07-05-2020

    24-04-2020 Ik heb een iPhone besteld en betaald de zelfde dag. Geen bevestiging mail gehad. Ze reageren niet op mail en ze zijn telefonisch niet bereikbaar. Ik maak me serieus zorgen. Dochter gespaard en kan ze eindelijk een iPhone kopen. En dan zien we en horen we niks meer ervan.

    Marieke Timmerman19-05-2020

    we hebben om 08 mei een iphone X voor onze besteld en betaald, hebben wel een bevestigingsmail ontvangen, maar tot op heden nog geen melding wanneer dit geleverd gaat worden. Ik maak mij nu best wel zorgen....

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Iphone7 voor mijn dochter Divine

    Ik had de negatieve reviews gelezen en was toch wel geschrokken .Dit was echter niet nodig want de telefoon werd conform de voorwaarden keurig na 7 werkdagen geleverd. Ook werd ik via de mail keurig op de hoogte gehouden van het traject. Ik zal mijn volgende telefoon hier gerust kopen want hij werd keurig verpakt en in prima staat geleverd ga zo door

    Door: Stephan van Schijndel18-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    samsung galaxyS9

    excellente service, zoals het hoort. 4 dagen na bestelling geleverd, had enkele vragen omtrent het toestel, mailtje gestuurd en daags nadien telefonisch, persoonlijk advies gekregen. dit is online shopping zoals het hoort te zijn, proficiat mensen, top. Ik zal dit zeker aanbevelen aan mijn medewerkers

    Door: gino martens19-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    I Phone 7

    op 24-09 2020 besteld en betaald tot nu geen reactie .mailen of bellen help niet want je krijt geen gehoor . ik wacht nog even als nog geen reactie dan ga ik aangifte doen.
    ik zal nooit bij deze gasten wat koppen .
    S.J

    Door: Samir Jabairi07-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    iphone 6s 64 gb

    De telefoon is binnen één dag aangekomen en hij werkt erg goed, maar hij kwam niet met de originele doos. Ik weet niet waarom?

    Door: iman02-10-2020
    Eyad12-01-2021

    ik wacht 3 weken stom service

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    iPhone 7

    Na het lezen van de reviews was ik erg geschrokken, maar was eigenlijk niet nodig. Als is perfect verlopen van begin tot einde. iPhone is eerder binnen dan verwacht en ziet er keurig uit. Dochter is dolgelukkig. Jammer dat je al een mening creëert door het lezen van de slechte reviews.

    Door: Thijs08-04-2020
    Rodney08-04-2020

    Duurt heel lang

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Samsung S7

    Ik had eigenlijk een S5 besteld. Maar deze was moeilijk te leveren.
    Uiteindelijk overeengekomen om S7 te ontvangen. Deze zag er prima uit. Als nieuw.
    Werkt prima.
    Minpunt: 3 weken gewacht.
    Maar uiteindelijk wel tevreden.

    Door: Karin Apeldoorn15-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Black Friday actie telefoon

    Met Black Friday een telefoon gekocht bij mobieltekoop. Heel veel korting en de telefoon was al goedkoop want hij is refurbished.

    Ik moest wel lang op mijn bestelling wachten maar ik heb hem nu ontvangen gelukkig.

    Door: Melissa12-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Topfirma

    Ik heb hier afgelopen week 2 telefoons besteld, binnen 1 werkdag ontvangen. Ik heb de telefoon nu al een week en hij werkt perfect. Ik zou deze firma zeer zeker aanraden door de lage prijzen en de lange garantie.

    Door: naut feitsma19-03-2018
    Janne Hofman01-07-2019

    Is dit betrouwbaar? Ik wil heel graag een iphone 6 namelijk

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Iphone 7

    Vorige week zaterdag besteld en mail gehad met betaald.. Vervolgens hoor je niks meer en staat je bestelling continue in behandeling. Er is geen contact te krijgen met het bedrijf meerdere malen gebeld maar geen gehoor en ook ook mails hebben ze geen antwoord gegeven. Als het langer duurt of er is iets met levertijd stuur dan op zijn minst een mail. En voor vragen moeten jullie bereikbaar zijn. Me nichtje heeft gespaard hiervoor en zit nu huilend thuis omdat ze bang is dat hij niet komt en dat ze haar geld kwijt is.

    Door: Laura26-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    iPhone 6s refurbished

    Wacht al ruim 2 weken op de bestelling. Er is geen contact te krijgen met dit bedrijf. Waardeloos. Niet bestellen.

    Door: K14-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    iphone 6s goud

    wacht all meer dan 7 dagen nogsteeds niks te hooren gekregen van mijn telefoon en waneer ik bel kunnen ze niet opnemen

    Door: Zuriat kazmi22-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    iphone 6s

    wat een slechte service!
    2 weken geleden een telefoon betseld en betaald, nog steeds niks ontvangen; krijg totaal geen reactie op telefoontjes en e-mails
    schandalig!
    Hier gekocht omdat ze garantie geven, maar als ze daar dan ook zo mee omgaan, heeft dat 0 waarde!!

    Door: eric18-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Samsung s8

    Na 3 weken nog geen mobiel. Geen reactie op email, telefonisch obereikbaar. Spijt van aankoop

    Door: Lodewijk Blokland09-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Iphone 8

    Op 6 mei telefoon besteld. Pas na dagen een mail ontvangen met de betalingsbevestiging. Nu ben ik 2 weken verder, vele mails verstuurd en geen reactie. Bellen helpt ook niet, want ik krijg steeds de antwoord apparaat. Hun service is erg slecht. Niet bestellen daar!

    Door: Jadhira Winter20-05-2020
    tom02-06-2020

    heeft u hem al gekregen? heb zelf alles geprobeerd net als u ik wacht al 13 dagen 5-6 werkdagen nog steeds niets gekregen

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    iPhone 6

    25 april heeft mijn dochter een iPhone 6 128 GB
    Van haar eigen spaarcentjes een telefoon moeten kopen omdat ook zij moet leren dat niet voor niks de zo’n op gaat.
    Nu zijn we twee weken verder en nog steeds niks ontvangen mijn dochter heeft al gebeld en bericht in gesproken om graag terug gebeld te willen worden helemaal geen respons begin me erge zorgen te maken en vind het zo zuur voor mijn dochter bah

    Door: Angela ochel08-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Iphone 7

    Mijn bestelling van een iphone 7 is nooit geleverd en zijn onbereikbaar per mail of telefoon.

    Advies is dan ook geen bestelling te plaatsen bij deze firma.

    Door: A.T. Turksever06-04-2020
    Update review17-04-2020

    IPhone alsnog ontvangen zonder bericht en lang wachten.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Samsung S8 edge

    Telefoon kapot en totaal geen leven meer in binnen een maand!

    Mobieltekoop reageert niet op mails en berichten. Nemen de telefoon niet op!

    Enige manier om daar contact te krijgen is via een jurist als je ze aanklaagt!

    Nooit kopen daar!

    Door: Bas25-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    iphone 6s

    Ik heb vorig jaar een telefoon bij mobieltekoop.nl gekocht. Toen duurde het erg lang voor ik mijn telefoon kreeg en werden mijn mails volledig genegeerd. Ik was toch blij omdat ik wist dat het dus toch wel aankomt als je er besteld en deed dit 23 februari jl. weer. Blijkbaar is hun service nog steeds heel druk want mijn berichten worden weer genegeerd en ik heb mijn telefoon nog steeds niet. ik zou hier dan ook niet weer een telefoon kopen!

    Door: amber04-03-2020
    Eyad12-01-2021

    echt stome site ik bestel iets en ik wacht er al en week voor stomste site

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Schrijf zelf een review over Mobieltekoop.nl

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Mobieltekoop.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 50 ervaringen geplaatst over Mobieltekoop.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.6 gekregen, waarbij 40% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Mobieltekoop.nl actief?

    Mobieltekoop.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Elektronica

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Mobieltekoop.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.