NederlandReview

  Ervaringen Mobieltekoop.nl

  Wil jij ook graag een Apple iPhone 5S of 6S of een Samsung S5 maar kun je een nieuwe niet betalen? Of heb je zelf zo’n toestel in huis, waar je niets meer mee doet? Dan kun je een refurbished telefoon aanschaffen bij Mobieltekoop.nl met garantie. Maar je kunt ook je oude mobiel aan hen verkopen. Werken de toestellen probleemloos en hoe wordt er met eventuele klachten omgegaan wanneer je smartphone niet goed functioneert? Krijg je van hen een eerlijke prijs voor je oude toestel? Hoe het anderen is bevallen lees je hier!

  Over Mobieltekoop.nl
  Mobieltekoop.nl heeft zich gespecialiseerd in de verkoop van occasion smartphones. Ook kun je bij Mobieltekoop.nl een Sim Only abonnement aanschaffen. Daarnaast kun je bij hen ook je oude toestel te koop aanbieden. De webshop van Mobieltekoop.nl is aangesloten bij het Webshop Keurmerk. Zo weet je onder andere zeker dat je privacy gewaarborgd is, dat je gebruik kunt maken van een onafhankelijke geschillenbemiddeling en dat je in deze winkel veilig kunt betalen.


  Welke telefoon is beter, wat zijn de verschillen: iPhone 5S vs. iPhone 5

  Diensten
  Allereerst kun je bij Mobieltekoop.nl een refurbished toestel aanschaffen. Deze zijn simlock vrij en helemaal up to date waar het de software betreft. Daarnaast worden de toestellen getest en inclusief 6 maanden garantie geleverd. Ook mag je binnen 14 dagen je toestel terugsturen wanneer deze niet bevalt, dan krijg je je volledige aankoopbedrag terug. Zie je een toestel dat je aanspreekt, klik er dan op om de specificaties te lezen. Naast de specificaties krijg je dan ook de mogelijkheid aangeboden om  een screenprotector of koptelefoon te bestellen voor je toestel. Deze en andere extra’s kun je ook later bestellen onder het kopje accessoires. Dus wel een goed Apple Iphone of Samsung model, maar niet vastzitten aan een duur abonnement omdat je veel bijbetaalt voor het toestel.

  Bij Mobieltekoop.nl kun je naast het aanschaffen van een Apple iPhone voor een scherpe prijs, ook terecht voor een voordelig Sim Only abonnement. Dit is een abonnement van 88mobile, u kunt daarbij kiezen uit een aantal pakketten, die al beginnen bij een prijs van € 2,40 per maand voor een alleen bellen abonnement. Ook kun je bij hen een Bliep startpakket bestellen voor € 10,00. Deze kun je zowel voor internet als bellen gebruiken.

  Mobiel te koop?
  Wanneer je nog een goede mobiele telefoon hebt liggen die je niet meer nodig hebt kun je deze te koop aanbieden bij Mobieltekoop.nl. Daarvoor bel of mail je hen met een beschrijving van je smartphone. Via de mail kun je ook nog evt. foto’s meesturen. Je ontvangt dan een offerte waarna je zelf beslist of je je oude Iphone of Samsung toestel naar hen opstuurt. Na ontvangst wordt het geld direct op je bankrekening gestort.

  Klachten
  Voor vragen of klachten kun je ze via een 088 nummer bellen tegen het normale tarief. Ook is het mogelijk om een email naar de support afdeling te sturen, of via een live chat je vraag te stellen.

  Deel je ervaring met Mobieltekoop.nl hier bij NederlandReview, zo weten anderen beter of zij wel of niet met hen in zee kunnen gaan!

  Lees de reviews van klanten van Mobieltekoop.nl! Koop je hier veilig en betrouwbaar een goedkope refurbished iPhone? Zit hier wel garantie op en hoe werkt dat?

  Mobieltekoop.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (7)

  4,6
  43% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  4,6

  Service

  3,8

  Prijs

  6

  Leveren

  4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  slechte service

  rothschild18-04-2019

  3 weken geleden een iphone besteld en ik blijf om de 2 dagen bellen wanneer die komtt en telkens hebben ze vertraging, als me tel er niet is, kom ik persoonlijk om mijn telefoon op te halen

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  2

  NIET BESTELLEN

  Amani Baker12-04-2019

  Na ruim 1 week nog niks gehoord, als je belt krijg je een computer die je even vertelt dat er niemand beschikbaar is. Gelukkig heb ik voor AfterPay gekozen...

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5

  Slecht

  Taskorlu15-03-2019

  Ik probeer ze al een paar dagen te bereiken maar krijg geen antwoord.wat onprofessioneel!!!er staat dat het de volgende dag wordt verzonden maar ben al 5dagen verder zonder antwoord om mijn mailen.en in die tussentijd heb ik gemerkt dat het tweede hands verkoop is en wil mijn geld terug zodat ik ergens anders kan kopen maar ookk daar geen reactie op gekregen!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5

  Topfirma

  naut feitsma19-03-2018

  Ik heb hier afgelopen week 2 telefoons besteld, binnen 1 werkdag ontvangen. Ik heb de telefoon nu al een week en hij werkt perfect. Ik zou deze firma zeer zeker aanraden door de lage prijzen en de lange garantie.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Slecht

  Patrick Weij01-12-2017

  Twee weken geleden een telefoon besteld en in alle vertrouwen een aardig bedrag overgemaakt en vervolgens............... blijft het stil. Je hoort niets van ze, behalve als je zelf de moeite neemt om contact op te nemen. Vind dit in deze tijd echt niet kunnen. Voel me belazerd door deze firma

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5

  Onaarvaardbare ervaring

  Anoniem30-06-2017

  Ik heb twee maanden geleden een iPhone 6 besteld. Na een lange levering bleek de batterij bij ontvangst niet naar behoren te werken. Toen er na een maand strepen in het scherm verschenen was mijn maat vol. Ik heb gemaild en ik kon het toestel terug sturen voor reparatie. Na vier werkdagen waarbij ik niet wordt geïnformeerd over de staat, ontvang ik een rekening van €95,00 omdat het valschade zou zijn. Het toestel had een glasbeschermer en een hoes en is nooit gestoten of gevallen. Dit ook aangegeven waarop ze mijn toestel weigeren terug te sturen. Ik heb het bedrag betaald zodat ik volgende week eindelijk mijn toestel terug krijg, maar ik zal het hier zeker niet bij laten.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Mobiele telefoons te koop voor weinig geld

  Rutger Luipers08-03-2017

  Met mijn stomme kop mijn nieuwe mobiel kapot laten vallen en natuurlijk kreeg ik geen cent vergoed van de verzekering. Flink balen, maar kon er helaas niets meer van maken. Toch maar op zoek gegaan naar een nieuwe, want ik kan ook niet zonder. Doordat ik mijn toestel los had gekocht, was ik veel geld kwijt, dus ik wilde niet weer zo'n duur toestel kopen. Toen ik bij Mobieltekoop.nl terechtkwam, wist ik meteen dat dit hem ging worden. De prijzen van het toestel lagen ver onder de winkelprijs en dat was precies waar ik naar zocht. Na wat research bleek dat ze occasion-smartphones verkopen. Heb de gok genomen en een toestel besteld. Er zijn wat krassen te zien, maar daar heb ik verder geen last van. Prima toestel voor de prijs die ik betaald heb.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Schrijf zelf een review over Mobieltekoop.nl

  Uw beoordeling