NederlandReview

  Ervaringen MiniMeis

  Kinderen zijn natuurlijk geweldig, maar ze zijn niet altijd even handig om mee te nemen. Met die kleine beentjes worden ze snel moe, dus lopen gaat niet zo snel en is voor een baby of peuter ook niet zo heel lang vol te houden. Maar dragen is ook niet altijd een handige optie. Dus waar kan je wel een handige optie vandaan halen om je kind te vervoeren? Één bedrijf wat het meenemen van een kind makkelijker wil maken is MiniMeis. Maar wat voor kwaliteit kinderdragers zullen ze verkopen? En zul je wel op MiniMeis kunnen vertrouwen als het gaat om het verleven van bezorgservice en klantenservice? De enige manier om eerlijke antwoorden op deze vragen te krijgen is door het lezen van reviews geschreven door echte klanten van MiniMeis. Via hun ervaringen, beoordelingen en meningen kun je meer te weten komen over hun kinderdrager en ontdekken of het misschien een goede optie voor jou en je kind kan zijn.

  Over MiniMeis
  MiniMeis is een winkel die een kinderdrager aanbiedt. Het bedrijf is opgericht door een drietal gepassioneerde vaders die goede vaardigheden bezitten op het gebied van product ontwerp en ontwikkeling. Zij hebben vijf jaar besteed aan het ontwikkelen van de beste drager voor baby’s en kinderen. Ze hebben dit gedaan omdat ze graag willen zien dat vaders meer bestrokken zijn bij de opvoeding van hun kinderen. Het eindproduct is een schouderdrager geworden waarmee je je kind op je schouders kan dragen. Dit voorkomt rugklachten die ontstaat omdat een normale rugdrager je rug verkeerd belast. De schouderdrager van MiniMeis is ontwikkeld om langer te kunnen blijven staan en lopen zonder moe te worden of een grote druk op je rug te voelen. Je kunt de MiniMeis makkelijk installeren door hem op je schouder te plaatsen en de bandjes af te stellen op jouw lichaam. Daarna til je je kind over je hoofd in het zitje. Er zijn ook klittenbandjes voor de benen van je kind zodat hij of zij er niet uit kan vallen. Voor kinderen van 6-10 maanden is er een gepatenteerd 9-punts systeem. De drager kan zowel door mannen als vrouwen gebruikt worden. Vrouwen laten dan de borstsluitingen achterwege om druk of pijn op de borsten te voorkomen. Ten alle tijden zal je kind veilig op je rug zitten. En hij of zij heeft ook nog eens een geweldig uitzicht.


  Een MiniMeis instructievideo. In het Engels, maar het laat wel zien hoe het werkt.

  Diensten van MiniMeis
  De schouderdrager van MiniMeis kan besteld worden via hun website. Hun bezorgservice zal deze dan netjes bij je thuis afleveren. Ook hebben ze een klantenservice om ouders te helpen die een vraag of probleem hebben.

  Klachten, Complimenten en Tips voor MiniMeis
  Ben jij één van die ouders die al eens een schouderdrager van MiniMeis heeft uitgeprobeerd? Dan willen wij graag horen of deze bevalt en waarom wel/niet. Hoe handig is de drager? Zorg hij er werkelijk voor dat je geen last aan je rug of schouders ondervindt? Duurde het lang voor hun bezorgservice de drager had thuisbezorgd? En hoe vriendelijk en behulpzaam was MiniMeis’s klantenservice? Schrijf een review en vertel ons en ieder ander er alles over,

  Hoe handig is de schouderdrager van MiniMeis? Lees reviews over hun schouderdrager voor het vervoeren van baby's, peuters en kinderen.

  MiniMeis
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over MiniMeis

  Uw beoordeling