NederlandReview

  Ervaringen Margriet

  Het kan heel fijn zijn om iedere week opnieuw weer een fijn tijdschrift of weekblad op de deurmat te zien vallen. Er zijn echter zoveel weekbladen dat de keuze je soms overweldigd. Misschien is Margriet wel degene die er voor jou uitspringt. Maar wat zal er nou allemaal precies in die artikelen staan? Zullen die columns wel vermakelijk genoeg zijn voor jou als lezer? Hoe interessant zullen die interviews zijn? Zal je er wel vanuit kunnen gaan dat de bezorgservice van Margriet het tijdschrift iedere week opnieuw weet netjes op je mat gooit? En wat voor klantenservice biedt Margriet aan als er iets in niet blijkt te kloppen? Je kunt hier alleen duidelijkheid over krijgen via abonnees en andere lezers van Margriet. Kijk eens naar hun reviews om te ontdekken wat zij van dit tijdschrift vinden. Hun meningen, ervaringen, beoordelingen en cijfers kunnen je een eerlijk beeld van Margriet geven zodat je weet waar je als potentiële abonnee aan begint.

  Over Margriet

  Margriet is een tijdschrift. Ze zijn een weekblad en brengen dus iedere week opnieuw weer een nieuw nummer uit. Ze richten zich hierbij vooral op vrouwen. Ze hebben vele interviews met bekende Nederlanders en andere sterren. Zo weet je wat er in het leven van deze beroemdheden speelt. De categorie mode & beauty houdt je op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent kleding, make-up, verzorging, accessoires en andere trends die momenteel helemaal hip zijn. Ook is er een categorie culi & lifestyle. Daar kun je lezen over gezonde voeding, woontrends, culinaire hoogstandjes, gezonde levensstijlen en nog veel meer. Je kunt er regelmatig ook lekkere recepten vinden om zelf te maken. Door het hele blad kun je ook nog verschillende columns tegenkomen van de vaste columnisten van Margriet zoals Wilfred Genee, Annette Heffels, Marjan van der Berg en Anita Witzier. En in hun verschillende rapportages nemen de schrijvers achter Margriet je mee naar de mooiste steden, landen, dorpen en andere plekken die het bezichtigen meer dan waard zijn. Er is dus voor iedereen wel iets te vinden wat de interesse wekt. Naast het blad zelf heeft Margriet ook nog verschillende specials uit. In deze specials wordt vooral aandacht besteed aan bewust leven.


  Behind the scenes bij een Margriet fotoshoot.

  Diensten van Margriet

  Je kunt natuurlijk een los nummer van Margriet kopen. Ze zijn in de meeste boekhandels, boekenwinkels en andere winkel die tijdschriften verkoopt wel te vinden. Als je zeker wilt weten dat je geen nummer mist en de Margriet niet nét is uitverkocht als je de boekenzaak binnenkomt kun je ook een abonnement op het blad nemen. Er is een basisabonnement. Als welkomstcadeau kun je kiezen voor een korting of een dekbedovertrek + geurset. Je kunt de Margriet met je abonnement ook digitaal lezen. Het Margriet Plus abonnement bevat dan ook nog eens de Margriet Special. En bij een Margriet Super Plus abonnement voegen ze een Margriet agenda toe.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Margriet

  Als jij al een abonnement op Margriet hebt, dan horen wij graag over jouw ervaring met dit blad. Wat is jouw mening over de inhoudt van het tijdschrift? Komt de bezorgservice jouw favoriete weekblad iedere week opnieuw bezorgen? En hoe denk jij over Margriet’s klantenservice? Schrijf een Margriet review en laat ons weten wat jouw mening over dit tijdschrift is.

  Margriet
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  3
  0% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  2

  Service

  2

  Prijs

  6

  Leveren

  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Adreswijziging

  Minpunten
  Klantenservice is nooit bereikbaar om een adreswijziging door te geven
  Ook op een mail met adreswijziging word niet gereageerd
  Abonr:03124773
  Hoor graag van jullie
  Mvg

  Door: Mevr Wijdeven11-01-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Abbonement

  Ik heb een abbonement afgesloten 8wk geleden,met als welkomscadeau een dekbed met plaid.waar nu nog steeds mee geadverteerd word.maar tot op heden niks ontvangen en gehoord wat betreft mijn welkomstgeschenk. Slechte misleidende advertentie

  Door: Marigon Hendriks01-12-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Schrijf zelf een review over Margriet

  Uw beoordeling