NederlandReview

  Ervaringen M line

  Ben je op zoek naar artikelen ter bevordering van jouw slaapcomfort? Wellicht is M line voor jou een ideaal bedrijf. Bekijk wat de ervaringen bij dit bedrijf zijn. Dit kun je doen via deze pagina van NederlandReview!

  Wat is M line?

  M line is een bedrijf waar je allerlei artikelen kunt kopen ter bevordering van slaapcomfort. Bij M line kun je producten kopen die zijn onderverdeeld in de volgende categoriesoorten: boxsprings, bedden, matrassen, kussens, toppers en bed textiel. Een van de matrassen die M line aanbiedt, is Wave.

  Garantie

  Er wordt aangegeven dat er een wettelijke garantie geldt op alle artikelen die je bij M line koopt. Wettelijke garantie wil zeggen wat een consument redelijkerwijze van een product mag verwachten. Voor verschillende artikelen geldt er ook een fabrieksgarantie. Laatst genoemde garantie doet niets af aan de wettelijke garantie. M line stelt op haar website dat je naast de wettelijke garantie ook een standaard fabrieksgarantie variërend per product hebt. De gehele procedure met betrekking tot fabrieksgarantie kun je lezen op de website van M line. Naast garantie is er door het bedrijf ook een speciale retourprocedure vastgesteld. Dit staat los van de voorwaarden die er gesteld worden met betrekking tot de garantie. Je kunt deze retourprocedure lezen op de website van M line.

  Contactmogelijkheden

  Als je vragen/opmerkingen voor het bedrijf hebt dan kun je op verschillende manieren contact met ze opnemen. Particulieren kunnen dit telefonisch doen via telefoonnummer 0413-243050 of via e-mail klantenservice@mline.nl. Bedrijven die contact willen zoeken met het bedrijf kunnen bellen met 0413-243051 of mailen naar info@line.nl.

  Betalingen

  Betalen kun je op diverse manieren via verschillende betaalmethodes doen. Het bedrijf geeft aan geen meerprijs te rekenen voor specifieke betaalmethodes. Er wordt door M line samengewerkt met Adyen. Zij maken het mogelijk dat klanten op een afgesloten en beveiligde manier met iDeal of creditcard kunnen betalen. Het bedrijf geeft aan dat alle prijzen die op de site staan inclusief BTW zijn. Je kunt je bestelling heel eenvoudig betalen met iDEAL. Dit gaat via het eigen internetbankieren. Betalen met iDEAL is mogelijk bij de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, Knab, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. Het bedrijf biedt haar klanten ook de mogelijkheid om betalingen te verrichten via de Mastercard of Visacard. Het bedrijf geeft expliciet aan dat jouw gegevens hierbij beveiligd en anoniem blijven. Mocht er betaald worden met creditcard dan krijg je aan het einde van de maand de factuur voor je aankopen. Afhankelijk van de afspraken met de bank kun je ervoor kiezen om een bedrag in termijn te betalen. Mocht het zo zijn dat er sprake is van annulering, retournering of een mislukte bestelling, dan krijg je zo snel mogelijk het aankoopbedrag teruggestort. Het bedrijf streeft ernaar om dit vijf werkdagen na verwerking al te realiseren. De maximale termijn die er door het bedrijf wordt aangegeven is 14 dagen na ontbinding.

  Welke klantervaringen zijn er bekend bij M line?

  Ben je al klant bij M line? We zijn reuze benieuwd naar jouw ervaringen met dit bedrijf. Welke artikelen heb jij bij M line gekocht? Ben je tevreden over de kwaliteit van deze producten? Ga je in de toekomst vaker artikelen bij M line kopen? Zou je andere mensen aanbevelen om hier iets te kopen? We zouden het zeer op prijs stellen als jij je visie over dit bedrijf deelt via NederlandReview. Dit is het platform voor objectieve en onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen!

  M line
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over M line

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is M line een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over M line. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is M line actief?

  M line is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van M line gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.