NederlandReview

  Ervaringen LittleCool

  Als je zwanger bent of kinderen hebt, dan heb je voor de verzorging en dergelijke van alles nodig. Denk bijvoorbeeld aan de kinderkamer, kleding, speentjes, speelgoed, slofjes en schoentjes, broodtrommels om mee te nemen naar school, etc. Dit alles en nog veel meer is bij LittleCool in één webshop bijeengebracht, zodat je het hier allemaal gemakkelijk kunt vinden. Wat de ervaringen van de klanten met deze webwinkel zijn kun je hier te weten komen op NederlandReview.

  Over LittleCool


  LittleCool verkoopt allerlei artikelen voor baby’s en kinderen. Van verzorgingsartikelen tot kleding, speelgoed en spullen voor de kinderkamer, je vind het er allemaal. Ook tijdens je zwangerschap kun je bij hen terecht voor bijvoorbeeld zwangerschapslingerie.

  Little cool aimbot glitch

  Diensten


  Op de website van LittleCool kun je producten vinden in de volgende categorieën:

  • Baby 0-2
  • Dreumes 2-3
  • Peuter 3-4
  • Kleuter 4-6
  • Kind 6-10
  • Tiener 10-12

  In deze categorieën kun je de volgende subcategorieën vinden: Bad en verzorging, Eten en drinken, Kinderkamer, Kleding, Onderweg, Spelen en Slapen. Verder hebben ze nog de categorie’ Mama’ met daarin de volgende artikelgroepen: Sieraden, Verzorgingstassen, Voeden en Zwanger. Ook is er een categorie ‘Inspiratie’ te vinden met de volgende categorieën: Kamertjes: met daarin foto’s van kinderkamers in verschillende stijlen en bijbehorende artikelen, Shop op kleur, Slofjes en schoentjes. Tot slot is er nog de ‘Outlet’ met telkens nieuwe extra scherp geprijsde artikelen, en de categorie ‘Merken’ waar je specifiek naar artikelen van een bepaald merk kunt zoeken.

  Naast de webshop zie je rechts bovenaan de website nog een kopje ‘Info’ staan. Hier vind je verschillende artikelen die interessant zijn voor ouders met tips en trucs. Denk bijvoorbeeld aan een artikel over afvallen na je zwangerschap, hoe moet je je babyaankleden, waar je op moet letten bij het verven van de babykamer, etc.

  Levering en betaling


  Bij LittleCool kun je je bestelling betalen door gebruik te maken van iDeal, Maestro, Creditcards en Sofort Banking. De verzendkosten bedragen € 4,95, tenzij je voor meer dan € 50,- bestelt, dan krijg je het pakketje gratis geleverd. Wanneer je op werkdagen voor 16.00 uur je bestelling plaatst, heb je deze de volgende dag al in huis.

  Klachten


  Bij LittleCool kun je een pagina vinden met Veelgestelde Vragen. Als je er dan nog niet uit kunt komen kun je ook contact opnemen met de Klantenservice tijdens werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur via Facebook, telefonisch of via de mail. Wanneer je een klacht indient over een geleverde dienst of product, dan ontvang je hierop binnen veertien dagen een antwoord, gaat dit langer duren, dan laten ze je dat weten met een termijn waarin je het antwoord kunt verwachten. Kom je er in onderling overleg niet uit, dan kun je het geschil voorleggen aan de geschillencommissie.

  Schrijf hier jouw mening over LittleCool!


  Heb jij al eens iets of misschien zelfs meerdere malen iets besteld bij LittleCool? Dan zijn wij van NederlandReview op zoek naar jouw ervaringen met deze webshop. Positief of negatief, dat maakt niet uit, samen bouwen wij aan een consumentenplatform waar iedereen wat van elkaars ervaringen kan leren.

  Zijn de producten voor baby™s, kinderen en zwangerschap van LittleCool van goede kwaliteit, en hoe is de service van de shop? Lees hier de ervaringen!

  LittleCool
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over LittleCool

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is LittleCool een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over LittleCool. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is LittleCool actief?

  LittleCool is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van LittleCool gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.