NederlandReview

  Ervaringen Little Indians

  Voor baby’s en kinderen is er van alles op de markt, en natuurlijk ook op het gebied van kleding. Bij Little Indians kun je ook baby- en kinderkleding kopen voor kinderen van 0 t/m 6 jaar. Dit is een merk van Nederlandse bodem, die eco-vriendelijke materialen gebruikt en de kleding volledig Fair Trade laat produceren. Hiermee onderscheiden zij zich van de rest, net als de stijl van de kleding, deze is meer unisex te dragen door de kleurkeuzes en het ontwerp. Hier lees je wat klanten erover te vertellen hebben.

  Over Little Indians


  Vanessa de Kock-Erasmus begon in 2014 met Little Indians, een fashionable baby- en kinderkledingmerk. Zij wordt daarbij geïnspireerd door alledaagse gebeurtenissen, maar ook door de reizen die zij maakt. Met Little Indians wil ze voor kleintjes een wereld creëren die bij de lifestyle van de moderne moeder past. Little Indians gebruikt voor haar collectie eco-vriendelijke stoffen en materialen en alles wordt onder 100% Fair Trade omstandigheden geproduceerd in Istanbul. Inmiddels is Little Indians verkrijgbaar in 200 winkels verspreid over 22 landen.


  De kleine Hiawatha, een bekende cartoon over een kleine indiaan

  Diensten


  Bij Little Indians kun je kleding en dergelijke bestellen voor je kleintje in de leeftijd van pasgeborenen t/m 6 jaar. Je vindt er de volgende categorieën met artikelen:

  Broeken Tshirts Jurken & Rokken Jumpsuit Rompers Mama Magazine Tshirts Schoenen Universe. collectie Vesten Sweaters Jassen Accessoires Stationary Home & Deco Cadeaubon Skincare

  Bovendien is er nog een speciale Sale afdeling met afgeprijsde artikelen en je kunt onder ‘World of Little Indians’ o.a. ook het online Lookbook bekijken waarin de verschillende outfits afgebeeld staan ter inspiratie.

  Levering en betaling


  Je kunt je bestelling betalen met iDeal, PayPal of Creditcard, of vanuit België met Bancontact. Wanneer de betaling binnen is, ontvang je je bestelling binnen drie werkdagen in huis. De verzendkosten zijn € 2,50 euro voor een brievenbuspakje en € 3,95 voor een pakket. Wanner je voor meer dan € 50,- besteld, dan wordt dit gratis bij je thuis geleverd.

  Samenwerkingen


  Om Little Indians overal bekend te maken zijn zij op zoek naar ouders met de volgende eigenschapen om mee samen te werken:

  Je moet erg actief zijn op social media zoals Facebook en Instagram. Je moet minimaal 5.000 volgers op Instagram en/of een blog of ander social media kanaal hebben. Je moet het leuk vinden om anderen een kijkje in je dagelijks leven te geven. Je moet foto’s met een hoge resolutie maken.

  De bedoeling is dat je schattige en coole foto’s maakt van kinderen die Little Indians dragen. Als je je aangesproken voelt dan kun je voor een samenwerking met Little Indians contact opnemen door een e-mail te sturen met daarin je naam en een link naar je je blog en/of Instagram. Het adres hiervoor is collaborations@little-indians.nl.

  Klachten


  Klachten kun je via de e-mail doorgeven aan de afdeling klantcontact. Je kunt ze ook gewoon een brief sturen of bellen, de adresgegevens staan op de site. De medewerkers van deze afdeling zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid op te lossen. Je ontvangt binnen 14 dagen bericht, lukt dit niet dan wordt je hiervan op de hoogte gebracht. Je kunt ook altijd contact opnemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar Little Indians bij is aangesloten.

  Schrijf hier jouw review over Little Indians!

  Hoe zijn de ervaringen van klanten met het merk Little Indians? Is deze baby- en kinderkleding van goede kwaliteit en zijn de stoffen lekker zacht?

  Little Indians
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Little Indians

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Little Indians een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Little Indians. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Little Indians actief?

  Little Indians is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Little Indians gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.