NederlandReview

    Licentie2GO
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (181)

    9.6
    100% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    9.8
    Service
    rating
    9.4
    Prijs
    rating
    9.6
    Leveren
    rating
    9.6

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Licentie2GO

    Uw beoordeling

    Eset mobile security en Kasperski total security.

    Sinds een aantal jaren koop ik de software voor mijn computer bij Licentie2go. Ik ben zeer tevreden over Licentie2go. In het begin heb ik wel telefonisch om hulp gevraagd. De medewerkers zijn heel aardig, zeer behulpzaam en geduldig. Voor mij is Licentie2go echt een top bedrijf. Ga zo door.

    Door: Andrea27-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    abb Bullguard

    Snel geregeld. Mooie prijs.

    Door: Peter24-11-2020
    rob Koster25-11-2020

    Goed niet duur en snel geleverd

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Norton deluxe 360

    Goedkoop, snel afgehandeld.
    Bij vragen snel en duidelijke antwoorden.

    Door: Kris22-11-2020
    Jos Wijman22-11-2020

    Ik was wat huiverig om Photoshop Elements zelf te moeten installeren. Maar de Stap-Voor-Stap handleiding op de website heeft me er perfect doorheen geloodst. Nu heb ik een heerlijk werkende Photoshop.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Eset antivirus

    Correcte en snelle levering van de software. Zeer eenvoudig te installeren.
    Voor het derde jaar gebruik gemaakt van Licentie 2 Go.
    Tot volle tevredenheid

    Door: Remmelt Veenbaas18-11-2020
    Eddy De Smet19-11-2020

    scherpe prijzen, vlotte afhandeling, perfect !

    Erwin Van Impe19-11-2020

    Prima en snel afgehandeld aan een scherpe prijs.

    Chris Frumau19-11-2020

    In no time up and running.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Norton 360 5 apparaten

    Al meermaals besteld bij licentie2go telkens tot grote tevredenheid. Tiptop service zoals het hoort. En nog niet duur ook wat meegenomen is.

    Door: Luc Schouwaerts16-11-2020
    Pim18-11-2020

    Makkelijke, betrouwbare en voordelige manier van vernieuwe van de licentie. Tot volgend jaar !

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Norton 360

    Prima verlopen ,toen ik iets niet goed deed prima ondersteuning via messenger gehad .
    Any time again

    Door: Jack Apon14-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Norton

    Bestel al meerdere jaren Norton, nog nooit zo n bedrijf mee gemaakt die zo snel en accuraat te werk gaat, ook al gaat alles online.
    kiezen-betalen en 5min later draaid alles.
    en bij een storing of hulpvraag ben je snel geholpen.

    Door: harm10-11-2020
    harm10-11-2020

    Licentie2Go, bedankt weer en tot volgende order.

    Emmy12-11-2020

    Super snel geholpen na een verkeerde bestelling door mijzelf. TOP!

    David12-11-2020

    Snel en vriendelijk geholpen met de aankoop van software.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Norton 360 Premium | 10Apparaten

    Bij het vernieuwen van de licentie kijk ik altijd naar de beste aanbieding en prijs en deze keer was Licentie2Go duidelijk de beste van ze allemaal. Makkelijk besteld, met goede hulp van de helpdesk en snelle levering.

    Door: Laurens Costa30-10-2020
    Brenda30-10-2020

    Fijne webwinkel, wordt op tijd gewaarschuwd voor verlengen en dit gaat ook heel soepel en eventueel hulp via de Chat. Makkelijker kan het niet.

    Wijna02-11-2020

    Altijd goede ervaringen met L2go en het hernieuwen was supersimpel. In het verleden telefonisch geholpen, ook altijd top. Een 10.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Office 365

    Eigenlijk alleen maar positief het was even lastig om het in mijn pc voor elkaar te krijgen maar de medewerkster Esther bleef stug en vriendelijk doorgaan en is het ook gelukt. Dank want zonder zo’n service kan ik niet

    Door: Vlo26-10-2020
    Vlo26-10-2020

    Zie boven

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Norton Security Deluxe

    Ik heb online gezocht via de Google zoekmachine voor de goedkoopste Norton Deluxe licentie en kwam uit bij Licentie2GO. De aankoop en installatie ging prima verder met behulp van het stappenplan. Ik was helemaal blij vanwege de goedkoopste prijs. Gek genoeg is die via Norton veel duurder. Ik heb verder geen minpunten. Voor mij werkte het perfect...

    Door: Raymond26-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Office 365

    Heb via licentie 2go al enkele softwarepakketten en je krijgt van tevoren keurig een mail om te verlengen met aanbod.
    Deze is met enkele klikken geregeld zonder poespas.
    Minpuntjes heb ik niet.
    Ben over licentie 2go zéér tevreden

    Door: A.Terneusen23-10-2020
    Chris Frumau19-11-2020

    In no time up and running.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Norton Security Premium

    Al vele jaren koop ik mijn Norton bij Licentie2Go.
    Nu ook weer en als je langer klant bent krijg je ook nog eens extra korting.
    Al met al TOP

    Door: Ger22-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Norton

    Reeds voor de 2e keer hier een aankoop gedaan.
    Het is een stuk goedkoper dan bij Norton zelf.
    De installatie ging vlot en zonder problemen.

    Door: Jan20-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Norton 360

    Al jaren goede ervaringen met dit bedrijf, het enige wat ik niet snap is dat de verlenging van het product altijd duurder is dan een nieuw product kopen.

    Door: Eric Geurtsen12-10-2020
    A.S.12-10-2020

    Het blijft een gebruiksvriendelijk programma, zeker met internet bankieren.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Norton Security

    Ik ben een zeer tevreden klant van Licentie2GO en ik heb zodoende bij hen de verlenging van mijn virusscanner 'Norton Security' voor 3 producten besteld. Deze installatie verliep vlekkeloos inclusief die op de 2 andere laptops. Een absolute aanrader! En heb je problemen en of een virus dan word je keurig geholpen. Ze nemen alle tijd voor je, dat geeft een veilig gevoel. TOP!

    Door: Jean-Paul de Groot07-10-2020
    Hans09-10-2020

    De licentie voor Office weer voor een jaar geregeld. Prima prijs en super begeleiding!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Office 365

    Behalve de gunstige prijsstelling van het door ons aangeschafte Office 365 pakket, zijn wij vooral te spreken over de geweldige service in de vorm van snelle feedback op een aan gestelde vragen m.b.t. de installatie van het pakket

    Door: Kees Kuiper06-10-2020
    Henk Janssen06-10-2020

    Alles was zoals het hoort prima geregeld !

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Norton Security Deluxe

    Kopen van Norton Licentie doe ik nu al voor de 4e jaar online bij Licentie2Go. Met veel desktops, laptops en smartphones in huis, koop ik meestal 6 (2x 3 licenties).
    Licentie2Go is daarbij snel, betaalbaar en geeft uitstekende ondersteuning. Dus daarom.

    Door: Wim Simons05-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Norton Security De Luxe

    Al meerdere jaren koop ik bij Licentie2Go omdat dit veel goedkoper is. Bij vragen kreeg ik direct antwoord, zelfs in het weekend!!
    Ik ben SUPER tevreden over dit bedrijf! En kan het iedereen aanraden.

    Door: Bert Mulders05-10-2020
    prima snelle service en goed geprijsd05-10-2020

    snel en duidelijk

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Norton 360

    Gebruik al meer dan 12 jaar hetzelfde Norton product, helaas werd het steeds duurder en duurder tot ik jullie aanbieding zag staan. Deze aanbieding was bijna niet te geloven en toch heb ik het geprobeerd en moet zeggen ben uiterst tevreden van mijn aankoop, hierin stelt vooral de prijs zich zeer scherp tegenover de concurrentie of rechtstreeks bij Norton zelf. Ik ga zeker bij jullie nog aankomen doen.

    Door: Primus05-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    9.5
    rating

    Norton 360 premium

    Kort Norton 360 premium, was goedkoper dan automatische verlenging bij Norton zelf. Vlotte en correcte afhandeling, en door jullie bijgeleverde handleiding maakte de installatie zeer makkelijk.

    Door: tom02-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    FAQ

    Is Licentie2GO een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 181 ervaringen geplaatst over Licentie2GO. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Licentie2GO actief?

    Licentie2GO is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Softwareoplossingen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Licentie2GO gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.