NederlandReview

    Licentie2GO
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (181)

    9.6
    100% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    9.8
    Service
    rating
    9.4
    Prijs
    rating
    9.6
    Leveren
    rating
    9.6

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Licentie2GO

    Uw beoordeling

    Mcafee total prot 1 jr 5app

    Alleen gebruikersnaam bij mcafee doorgegeven en in 1 sec een jaar verlengt.
    In een woord SUPER.

    Door: Henk Van Dongen30-12-2020
    Coen Rijn30-12-2020

    Erg gebruiksvriendelijk en prima prijzen

    Joseph Nagelkerke30-12-2020

    Niet getwijfeld, gewoon doen, goedkoop en alles duidelijk beschreven, kreeg zelfs een herinnering of ik het niet vergeten was te installeren (Norton antivirus 360 premium) ! prima service, een aanrader!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    McAfee Total Protection + Safe Connect

    Zeer aantrekkelijke prijs en heel eenvoudig om de software te installleren via de handleiding van Licentie2GO. Een aanrader op alle gebied.

    Door: Ronny25-12-2020
    Herman Tavenier27-12-2020

    Voor het tweede jaar op rij een update gekocht van Norton Security bij Licentie2GO. Net als de eerste keer verliep het proces van kopen, downloaden en installeren goed en snel. De meegeleverde instructies zijn duidelijk en compleet. Daarnaast is de prijs bijzonder laag; ongeveer 30% van de prijs die Norton aanbiedt voor verlenging inclusief het geven van 50% korting.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    McAfee

    Ik ben zeer tevreden over licence2go op alle fronten. Van hulp, advies, directe levering tot en met prijs/prestatie.
    Ik ben al een paar jaar vaste klant en zal dat heel zeker ook in de toekomst blijven.

    Door: Chris van Prattenburg24-12-2020
    Tatiana 24-12-2020

    Ik ben Tevreden over de service vaan licentie 2 go, er werd snel gereageerd op mijn vraag en het office pakket zaten goede instructies bij, en was makkelijk te installeren. Het werkte direct na behoren. Prijs is goed.

    H.G. Mulder24-12-2020

    Mooie aanbieding en gemakkelijk dat je op tijd een waarschuwing krijgt dat het abonnement afloopt. Een probleempje met de activatie werd via de chat vakkundig opgelost.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Norton

    Heel snelle aankoop met goede ondersteuning. Dank u wel en tot de volgende :-)

    Door: Johan22-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    norton

    erg makkelijk en snel.
    volgend jaar weer!

    Door: Ricardo Boin20-12-2020
    Peter v.W21-12-2020

    Goed, gemakkelijk en scherpe prijs ieder jaar

    christian saccasyn22-12-2020

    scherp aanbod/prijs voor drie pc bescherming top.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Kaspersky Total Security 1 jaar 5 apparaten

    Voor de vierde keer bij Licentie2Go het Kaspersky pakket aangeschaft. Ben over beiden erg tevreden. Laagte prijs en betrouwbaar hier en in een mum van een tijd geregeld. Codes werken altijd en zo nodig kun je hulp krijgen. Prima zo!

    Door: Marion17-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    McAfee Total Protection

    Voor de derde jaar heb ik McAfee Total Protection aangeschaft omdat ik vanzelfsprekend tevreden bent ermee. Een groot bedrijf met duizenden computers, waar ik werk, maakt ook gebruik van McAfee. Dat wekt vertrouwen in McAfee. Licentie2go is betrouwbaar en betaalbaar.

    Door: Carlo Lont17-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Antivirus 3 stuks kaspersky

    Heel tevreden over alles, ook gemakkelijker dan verleden jaar, om te installeren, je moet bijna niets zelf doen.

    Door: Vanbesien Anne 15-12-2020
    Henk van der Donk16-12-2020

    Ik voel me prima hier in deze omgeving. Heb het gevoel dat ik te meken heb met specialisten en dat schep vertrouwen en een band.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Norton

    De registratie van de betaling duurde een paar dagen maar dit ligt meer aan België ben ik bang, iets overmaken duurt soms drie dagen. Ik denk dat de banken hier nog met het systeem van 1997 werken ?
    Het programma downloaden ging goed en de prijs dook verbonden de prijs van Norton zelf, top dus !!

    Door: van Beek Frank07-12-2020
    jan Kiesebrink07-12-2020

    keurige verzorging van de door mij bestelde norton ,en een zeer correcte service desk

    J.H.M. Stevens07-12-2020

    Ik heb zondagmiddag een verlenging van Norton 360 voor 5 apparaten gekocht dit was een aanbieding voor 21,75 maar het lukt mij niet om het geïnstalleerd te krijgen ik wil graag hulp

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    AVG zTunr Up

    Relatief lage prijs snelle levering, duidelijke instructies en goede after sales service bij problemen

    Door: Ton Koenen06-12-2020
    Ton Rooijakkers06-12-2020

    in één woord GOED

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Adobe première & elements

    prima originele software, een kind kan de installatie doen.

    Door: Dirk Jonk05-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Norton AntiVirus

    Zonder veel bla bla een prima beveiliging voor een scherpe prijs.

    Door: Hans Vonk05-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Norton 360

    De afgelopen jaren al meerdere originele software pakketten (virusscanners en office) aangeschaft hier, altijd voor een goede prijs.
    Makkelijke installatie door de uitgebreide installatie uitleg en een supersnelle digitale levering. Top!

    Door: Frank05-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    norton 360

    vanaf het bestellen tot levering vlekkeloos!
    Jammer kon er niet geinstalleerd worden maar dat was mijn fout! De hulp via de chat was perfect en vriendelijk!

    Door: Louis de Bakker04-12-2020
    Rob Smit04-12-2020

    Het verlengen van mijn Norton 360 was via Licentie2go zo gebeurt, via de chat even gevraagd hoe dat moest en daarna was het zo gebeurt, top.

    Thomas04-12-2020

    Zowel Norton als Office 365 perfect geregeld en een scherpe prijs.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Office 365 home

    Tijdig voordelig aanbod om te verlengen. Duidelijk stappenplan, licentie gemakkelijk te installeren.

    Door: Peter Verhoeven03-12-2020
    peter floren03-12-2020

    Al veel besteld, altijd goee service! Aanrader!!

    jannie timmer03-12-2020

    na aanraden van een vriend een aankoop gedaan en dat is prima gelukt! top

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Norton Security

    Makkelijk en snel aan te kopen.
    Groot voordeel voor mij: Vanuit het buitenland waar ik woon kan ik toch een Nederlandstalige versie kopen.
    Prima!

    Door: Peter02-12-2020
    Johan Mooij02-12-2020

    Alles snel en prima geregeld. Ik weet waar ik volgende keer terecht kan!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Microsoft 365

    Ik had een verlenging nodig voor mijn Office 365 account. Dit was direct en voor een uitstekende prijs geregeld, incl. goede uitleg via de site.

    Door: Mirco de Haas30-11-2020
    Sos30-11-2020

    Heb 1,5 week geleden virusscanner gekocht. Voor de eerste keer ging het buitengewoon goed. Aanrader dus.

    J. Pronk01-12-2020

    Als ik vragen heb worden er concrete en adequate antwoorden op gegeven. Het product heb ik aan de hand van de handleiding prima kunnen downloaden en installeren.

    Peter van Dijk02-12-2020

    Ik heb nu voor het 2e jaar mijn Office 365 via Licentie2GO en dat werkt allemaal prima. Verlengen is snel en duidelijk en (niet onbelangrijk) de prijzen zijn scherp. Vorige week ook een Bitdefender pakket voor de iMac gekocht en ook dat was een prettige ervaring: levering en activatie gingen snel en duidelijk.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Norton

    Geen

    Door: Henri Brox28-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Norton 360 en Acronis True Image 2021

    Bestellen is en voudig, en de prijs ligt lager dan direct bij de fabricant. Je krijgt meteen de programma's met uitgebreide instukties voor het installeren. Norton is wat lastiger te installeren (dit ligt aan Norton zelf) maar er is een stap voor stap instuktie dat het duidelijk maakt, en de helpdesk staat klaar voor als het nodig is.

    Door: Steve27-11-2020
    Sjaak Sanders28-11-2020

    Voor mij was het de eerste keer, dat ik in contact kwam met Licentie2Go. Ik ben redelijk handig met het werken op de computer, maar niet zo handig met het installeren van programma's e.d. Ik had dan ook hulp nodig en ben prima geholpen door Licentie2Go. Ik ben dan ook erg te spreken over de klantbehandeling van Licentie2Go.

    Ceessiejo28-11-2020

    Al jaren klant bij Licentie2Go nog steeds tevreden. Goede service en mooie producten tegen scherpe prijzen Wat men belooft komt men ook na.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Norton premium

    Goede prijs, duidelijke uitleg

    Door: Jelle27-11-2020
    K.G.J.Lyklena27-11-2020

    Een goede prijs en service.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    FAQ

    Is Licentie2GO een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 181 ervaringen geplaatst over Licentie2GO. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Licentie2GO actief?

    Licentie2GO is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Softwareoplossingen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Licentie2GO gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.