NederlandReview

  Ervaringen Laptops4all

  Lees nu! Ervaringen over dit bedrijf: laptops4all.nl! Het is goed om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Kies ook voor een goede aanbieding via het bedrijf. Ken je ze nog niet? Of niet zo nog niet zo goed? Dan is het goed en slim om de reviews op NederlandReview te lezen. Het is verstandig om te ontdekken hoe het je helpt om een beter en onafhankelijk beeld te krijgen van een bedrijf als deze. Kijk ook naar de optie om juist een beoordeling en review achter te laten om zo een ander te kunnen helpen om een goede mening over dit bedrijf te krijgen.

  Over laptops4all.nl

  Ze zijn in Loosdrecht gevestigd. Het is een bedrijf met een groot assortiment. Ze hebben een ruim assortiment van refurbished computers, refurbished laptops, monitoren en ook volop accessoires. De beste modellen worden door ze aangeboden en ze bieden een snelle levering. Vandaag besteld voor 15 uur, betekent dat je het morgen in huis hebt. Alle producten worden vanuit voorraad geleverd, waardoor ze deze snelle levering kunnen garanderen. Het is trouwens PostNL welke de pakketjes verzend.

  Feiten & Fabels @ Laptops4all

  De producten van laptops4all.nl

  Dit bedrijf levert monitoren, computers, tablets en laptops. Het gaat om refurbished producten. Refurbishede apparaten zijn een apparaten welke al een keer eerder zijn gebruikt, maar ondanks dat er splinternieuw uitzien. Het zijn apparaten welke teruggestuurd zijn naar de fabrikant welke ze compleet heeft nagekeken, gerepareerd en ook heeft opgepoetst. Hierdoor heb je eigenlijk een compleet nieuw product. Het is heerlijk om te zien hoe ze er weer als nieuw uitzien!

  Laptops4all.nl kan de producten voor een zeer scherpe prijs aanbieden. Iets wat mogelijk is, doordat de producten in een groot aantal worden ingekocht. Het voordeel wordt weer aan de klant doorgespeeld. Iets wat natuurlijk heerlijk is.

  Zekerheid! Het is goed om te weten, dat ze zijn aangesloten bij het ICT Waarborg. Ook is er een jaar garantie op de producten

  Een overzicht van de producten van laptops4all.nl:

  Gebruikte laptops: van het merk HP, Dell, IBM, Lenovo, Fujitsu Siemens en Toshiba. Ook kun je nieuwe computers kopen, laptops, tablets, monitoren, printers , Macbooks en andere computer producten.

  Klachten, tips en complimenten over laptops4all.nl

  Het bedrijf biedt een jaar lang garantie op de producten welke ze verkopen. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. Kies ervoor om de computer producten te kopen bij laptops4all.nl om van een scherpe prijs te genieten in combinatie met een goede kwaliteit.

  Wanneer je ontevreden bent dan is het goed om dit natuurlijk kenbaar te maken aan hun. Het is dan mogelijk om naar een oplossing te zoeken.

  Heb jij ervaring met laptops4all.nl?

  Ben jij bekend met laptops4all.nl? Laat dan ook een review achter op NederlandReview. Op die manier help je vele anderen om een goed beeld te krijgen van dit laptops4all.nl. Ook kun je zelf je mening achter laten. Het maakt niet uit of het positief is of negatief, zo lang het maar om een eerlijke review gaat. Al vast bedankt!

  Lees nu! Ervaringen over dit bedrijf: laptops4all.nl! Ken je ze nog niet? Of niet zo nog niet zo goed? Dan is het goed en slim om de reviews op NederlandReview te lezen.

  Laptops4all
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  6.8
  75% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.6
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  7.6
  Leveren
  rating
  7

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Laptops4all

  Uw beoordeling

  Aantrekkelijk webshop vooral voor studenten

  Op een gewone schooldag besloot mijn laptop er ineens mee op te houden. Ik moet er dagelijks eentje gebruiken, dus was het noodzakelijk om een nieuwe aan te schaffen. Nadeel is dat die dingen zo verschrikkelijk duur zijn. Tenminste: dat dacht ik altijd. Bij Laptops4all zijn namelijk laptops te koop voor mooie prijsjes. Hier uiteindelijk m'n nieuwe laptop besteld en had de laptop twee dagen later ook al in huis. Hij werkt prima en heb verder geen problemen gehad met het bestellen of iets dergelijks. Weer een tevreden klant erbij!

  Door: Jens Gruter06-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  goedkopere laptop

  stuk goedkoper dan elders

  wel lastig dat je al voor 15u moet bestellen als je het morgen wilt hebben maar ja

  Door: menno27-07-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Dell Latitude E7450 i7

  Dit bedrijf lijkt een loopje te nemen met wat ze klanten levert. Adapters en accu's zijn ondermaats voor de laptops die geleverd worden. Klantenservice reageert traag of niet ...

  Prijs/kwaliteitverhouding lijkt goed. Maar als je wat verder zoekt, zul je zien dat dit aardig tegenvalt. "Scherpe" prijs? Niet echt!

  Door: Frank24-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Grote laptops maar werken wel goed

  De laptops die ze bij Laptops4all aanbieden zijn redelijk goedkoop, maar daar moet wel bij gezegd worden dat het niet om de nieuwste laptops gaat. De laptops zijn redelijk groot en niet de dunste. De meeste laptops zijn tegenwoordig klein en niet bepaald dik, maar dat zijn deze dus wel. Toch heb ik er eentje aangeschaft, omdat ik het zonde vond om zoveel geld neer te tellen voor een laptop. Ik gebruik hem namelijk niet vaak, meestal alleen in het weekend en heel soms in de avond. De laptop werd keurig thuis afgeleverd en ik moest tekenen voor ontvangst, prima service dus. Laptop nu een paar weken in mijn bezit en hij werkt naar behoren.

  Door: Charell Woudsma23-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  FAQ

  Is Laptops4all een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Laptops4all. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.8 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Laptops4all actief?

  Laptops4all is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Elektronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Laptops4all gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.