NederlandReview

  Ervaringen JustSnowboard.nl

  Naast skiën is snowboarden één van de populairste wintersporten. Natuurlijk wil je, als je dan besluit op een snowboard te gaan staan, wel voorzien zijn van de beste spullen. Misschien dat JustSnowboard je hier wel bij kan helpen. Maar wat voor een kwaliteit snowboards zullen ze nou eigenlijk verkopen? Zullen die helmen je wel voldoende beschermen als je toch een val maakt? Hoe stevig zullen die schoenen zijn? Zal het lang duren voor de skibril bij je thuis wordt afgeleverd door de bezorgservice van JustSnowboard? En hoeveel hulp zal je van JustSnowboard’s klantenservice kunnen verwachten als er een probleem optreedt of wanneer je een vraag hebt? Dit zijn vragen die alleen snowboarders die JustSnowboard al bezocht hebben kunnen beantwoorden. Lees hun reviews om erachter te komen of zij tevreden zijn over hun nieuwe snowboard of sneeuwkleding. Hun beoordelingen, cijfers, ervaringen en meningen kunnen je een aardig idee geven van hoe JustSnowboard echt in elkaar zit.

  Over JustSnowboard

  JustSnowboard is een bedrijf dat spullen voor snowboarden aanbiedt. Ze zijn, naar eigen zeggen, een jong bedrijf. Hun hoofdkantoor is gelegen in Euvelgunne, Groningen. Omdat dat niet voor iedereen naast de deur ligt is er ook een webshop. In hun winkel vind je snowboards voor dames, heren en junioren. Dus of je nou een beginner bent of al jaren op een snowboard staat, JustSnowboard kan je vast wel aan het juiste snowboard helpen. Natuurlijk heb je ook bindingen nodig om het snowboard aan je schoenen te bevestigen. Anders schuift het zo onder je vandaan. Het kan dan ook handig zijn om speciale schoenen voor het snowboarden te hebben. Deze schoenen zijn vaak warmer en hoger dan de schoenen die je normaal gesproken draagt. Ook skibrillen zijn bij JustSnowboard verkrijgbaar. Je wilt immers niet verblind worden door de sneeuw die de zon weerkaatst. Ook al ben je nog zo ervaren, het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je een keer valt. JustSnowboard biedt wat bescherming om ervoor te zorgen dat je er geen blessure of zelfs letsel aan overhoudt. Een helm is natuurlijk het belangrijkst, maar heeft ook beschermende vesten, maskers, broeken en nog veel meer. Verder zijn er nog tassen en andere accessoires zoals sokken en onderhoud.


  De basis van snowboarden is het hebben van een goede basishouding.

  Diensten van JustSnowboard

  De snowboards en andere spullen van JustSnowboard kunnen eenvoudig via de website worden besteld. De bezorgservice van JustSnowboard zal ervoor zorgen dat jouw snowboard of laarzen netjes bij je thuis worden bezorgd. Ook heeft JustSnowboard een klantenservice die je op weg kan helpen als je ergens niet helemaal uit kunt komen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor JustSnowboard

  Heb jij al een snowboard of ander product van JustSnowboard? Dan willen wij uiteraard graag horen wat jouw ervaring met dit bedrijf is. Wat vind je echt van de kwaliteit van hun bindingen? Bieden hun helmen genoeg bescherming bij een fikse val? Hoe prettig zitten die boots nou echt? Duurde het lang voor je skibril werd bezorgd? En wat is jouw eigen mening over de klantenservice van JustSnowboard? Schrijf je eigen JustSnowboard review en laat ons weten wat jouw mening over deze snowboardwinkel echt is.

  JustSnowboard.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over JustSnowboard.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is JustSnowboard.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over JustSnowboard.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is JustSnowboard.nl actief?

  JustSnowboard.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van JustSnowboard.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.