NederlandReview

  Ervaringen JunkTrunk

  Vooral naarmate kinderen ouder worden gaan ze meer waarde hechten aan hippe en handige meubels voor op hun kinderkamer. Ze hebben zoveel speelgoed en andere dingen dat extra opbergruimte altijd van pas komt JunkTrunk is een meubelbedrijf dat dit soort handige meubels voor kinderen verkoopt. Maar wat voor een kwaliteit kinderbankjes zullen ze verkopen? Zullen die kindertafels wel stevig genoeg zijn? Hoeveel zal je kwijt kunnen in hun opruimhoekjes? Zal je kind lang moeten wachten tot JunkTrunk’s bezorgservice het bureau heeft thuisbezorgd? En wat voor een soort klantenservice zul je van JunkTrunk kunnen verwachten als je ze ergens voor nodig blijkt te hebben? Hierover kunnen alleen kinderen en ouders die JunkTrunk al eens bezocht hebben je meer vertellen. Lees hun reviews om een idee te krijgen van hoe JunkTrunk nou echt werkt. Hun beoordelingen, meningen, cijfers en ervaringen geven je vast een aardig beeld van deze meubelwinkel gespecialiseerd in kindermeubels.

  Over JunkTrunk

  JunkTrunk is een bedrijf dat kindermeubels aanbiedt. Ze willen je kind voorzien van designmeubelen die er ook nog eens leuk en hip uitzien. Ze hebben al meubelen voor kinderen vanaf 3 jaar oud. Vanwege het handige maatwerk kunnen ze gebruikt worden tot een kind een jaar of 12 is. De meeste van hun meubelen hebben een handige 2-in-1 functie. Ze fungeren als een speelplek waar je kind aan kan zitten, maar ze zijn ook een vaste opbergplek voor speelgoed, kleurpotloden, knuffels, puzzels en nog veel meer. Er zijn kindertafels met stoelen, houden kindermeubels en kindertafels met banken. Het is dus maar net wat je prettig vindt. De tafel kan opengeklapt worden zodat er spullen in bewaard kunnen worden. Ook zijn er kinderbureaus waar je kind huiswerk aan kan maken of aan kan tekenen of kleuren. Ook deze kunnen worden opengeklapt om er spullen in te bewaren. De kamer of speelhoek van je kind blijft op deze manier netjes opgeruimd zonder dat hij of zij er veel moeite voor hoeft te doen. Kijk ook eens bij hun opruimhoekje. Daar vind je meubelen met een leuke korting. Zo weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Er staan altijd wel een paar aanbiedingen voor je klaar.


  Een van de meubelen van JunkTrunk.

  Diensten van JunkTrunk

  De kindermeubelen van JunkTrunk kunnen online besteld worden. Je hoeft alleen de tafel of bank te selecteren die je wilt. De bezorgservice van JunkTrunk doet de rest en zal ervoor zorgen dat het bureau netjes bij je wordt afgeleverd. Ook heeft JunkTrunk een klantenservice die je kan helpen als je even wat assistentie nodig hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor JunkTrunk

  Heeft jouw kind al een bureau, tafel of ander meubelstuk afkomstig van JunkTrunk? Dan horen wij graag wat jouw mening over deze meubelleverancier is. Hoe lekker zitten die kinderbanken voor je kind? Kan je zoon of dochter echt al zijn of haar spullen kwijt in zo’n opengeklapte tafel? Duurde het lang voor het kinderbureau bij je thuis werd afgeleverd? En hoe vriendelijk en behulpzaam is JunkTrunk’ klantenservice nou echt? Schrijf je eigen JunkTrunk review en laat ons weten wat jouw mening over JunkTrunk is.

  JunkTrunk
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over JunkTrunk

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is JunkTrunk een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over JunkTrunk. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is JunkTrunk actief?

  JunkTrunk is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van JunkTrunk gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.