NederlandReview

  Ervaringen Internet-Toys

  Speelgoed waar je kinderen blij mee zijn en dat ook nog eens leerzaam is, dat is waar alle ouders naar op zoek zijn. Internet-Toys heeft speelgoed voor alle leeftijden waar ieder kind plezier aan heeft. Maar wat vinden de ouders en kinderen zelf van het speelgoed? Dat ontdek je op NederlandReview. De reviews van ouders geven antwoord op deze vraag. Ze vertellen je over hun ervaringen met het speelgoed en en de webshop, zodat jij weet of het speelgoed geschikt is voor jouw kind. Is het speelgoed namelijk veilig? En is de webshop betrouwbaar? Lees de beoordelingen van andere ouders en je weet het meteen.

  Over Internet-Toys
  Tom Omnichannel is het bedrijf achter Internet-Toys. Zij hebben verschillende webshops in het beheer en richten zich op webshops die toegankelijk zijn, waarbij aanbod, prijs, assortiment en snelle levertijd gecombineerd worden. Het gaat om een groot en gevarieerd aanbod voor een scherpe prijs, dat snel geleverd kan worden. Internet-Toys is dan ook één van de grootste online speelgoedwinkels in Nederland. Ze verkopen voordelig speelgoed van de beste kwaliteit en kunnen bijna altijd binnen 24 uur leveren. In de reviews van hun klanten ontdek je of zij deze beloftes ook waar kunnen maken!


  Kinderen hebben vaak niet veel nodig om plezier te hebben!

  Diensten Internet-Toys
  Om de kwaliteit van het speelgoed te kunnen garanderen, heeft Internet-Toys alleen bekende merken in het assortiment. Je kunt bijvoorbeeld speelgoed van LEGO, Playmobil, VTech en Fisher-Price in de webshop kopen. De grote van het assortiment zie je terug in de variatie van het speelgoed dat aangeboden wordt. Ze hebben bordspellen, kleurboeken en modeltreinen, maar ook trampolines, speelhuisjes, schommels en zwembaden. Voor alle klanten die niet kunnen kiezen uit het ruime aanbod, heeft Internet-Toys ook een cadeauzoeker. Je kiest eenvoudig en snel het perfecte cadeau of speelgoed voor je kind. Behalve de snelle levering en de lage prijzen, krijg je op al je bestellingen ook altijd 14 dagen bedenktijd en heeft de webshop altijd opruiming met extra kortingen.

  Klachten Internet-Toys
  Ging er iets fout tijdens de levering van jouw bestelling? Of was het speelgoed al kapot toen het aankwam? Neem dan voordat je een review schrijft eerst contact op met de klantenservice. De website heeft een chat voor klanten die vragen hebben over het speelgoed of voor klanten die op zoek zijn naar advies. Je kunt de LiveChat echter ook gebruiken om je klacht te melden. Is de chat offline of neem je liever op een andere manier contact op? Kijk dan op de contactpagina van de website. Je vindt daar een contactformulier dat je eenvoudig kunt invullen, maar ook het postadres en e-mailadres staat hier vermeld. 

  Schrijf een review over Internet-Toys!
  Is jouw dochter gek op haar nieuwe knuffel uit de webshop? Of bouw jij elke dag met je zoon aan zijn nieuwe LEGO-set? Schrijf dan een review over jouw ervaringen met het speelgoed en de webshop. Is het speelgoed veilig? Krijg je echt de beste kwaliteit? En wat vind jij van de prijzen? Laat het in jouw beoordeling allemaal weten en vertel andere klanten of zij moeten bestellen bij Internet-Toys! 

  Is het speelgoed van Internet-Toys educatief en veilig voor kinderen? Wat vinden ouders van de kwaliteit? Lees over hun ervaringen in de reviews!

  Internet-Toys
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  2
  0% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  2

  Service

  2

  Prijs

  2

  Leveren

  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Niet klantvriendelijk

  R.08-02-2019

  Bedrijf meerdere malen gemaild aangezien ik een grote bestelling wilde plaatsen. Ik kreeg het verzoek om het zelf op de website het in de gaten te houden wanneer de nieuwe levering geleverd werd. Elke dag in de gaten gehouden en wat denk je.... het aantal wat ik wilde was niet leverbaar. Was dit niet de reden dat ik mailde? Blijkbaar willen ze geen grote bestellingen. Voor mij geen Tom. Absoluut niet klantvriendelijk

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Zeer slechte service

  Ronnie07-09-2018

  Zeer slechte service. Het verkeerde product is geleverd. Komt niet overeen met vier van de vijf foto's op de website en ook niet met de omschrijving op de site en factuur. Volgens internet-toys is er een fout gemaakt, de foto's op de site waren niet correct en de omschrijving ook niet. Reactie was dat het juiste product niet leverbaar is terwijl ze het nog steeds verkopen op de site... We zijn nu een paar weken verder en de omschrijving van het product is nog steeds onjuist. Opletten dus met deze winkel.

  Ik ben niet tevreden over de geboden oplossing van een (jawel) gratis retour. En aangeven dat het juiste product niet leverbaar is terwijl het nog wel verkocht wordt op de eigen site getuigt van een zeer onprofessionele houding.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  De mooiste kinderkamer inrichting online

  Schrijf zelf een review over Internet-Toys

  Uw beoordeling