NederlandReview

  Ervaringen Gadgetknaller

  Gadgets kunnen de wereld een heel stuk makkelijker en leuker maken. Maar dat moet je natuurlijk wel de juiste gadgets hebben. Een van de winkel die gadgets voor een leuke prijs verkoopt is Gadgetknaller. Maar wat zal de kwaliteit zijn van de gadgets die deze winkel verkoopt? Zullen die lampen in de vorm van een tennisbal nou echt wel zoveel licht geven? Hoeveel zal je in hun golfwagen toilettas kunnen stoppen? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Gadgetknaller de mini knijpers bij je thuis aflevert? En zal de klantenservice van Gadgetknaller wel bereid zijn je te helpen als de slingers toch niet zo stevig blijken te zijn als ze leken? De beste informatie over deze onderwerpen komt van klanten die al eerder eens iets van Gadgetknaller hebben besteld. Lees hun reviews, beoordelingen, ervaringen en cijfers om erachter te komen wat Gadgetknaller werkelijk aanbiedt en wat jij van deze winkel kunt verwachten.

  Over Gadgetknaller

  Gadgetknaller is een winkel die allerlei soorten gadgets en andere hebbedingetjes verkoopt. Je kunt hierbij denken aan echte gadgets zoals een LED frisbee of een thermosbeker met camera. Maar ze hebben ook vele andere dingen. Misschien vind jij het, als tennisspeler of liefhebber van auto’s wel leuk om een 3D lamp te hebben in de vorm van een auto of tennisbal. Ze hebben handige gebruiksvoorwerpen zoals tekentangen en een sjaal voor op de motor. Verder zijn er nog vele versieringen. Deze selectie bevat onder andere markeerlinten, ballonnen en deurborden. Je kunt ze krijgen voor een geboorte, bruiloft of gewoon een feestje. Sommigen hebben “gefeliciteerd” or “leve het bruidspaar” erop. Een echte avonturier vindt misschien de adventure scratch map wel iets. Daar staan allemaal dingen op die je over de hele wereld kunt doen. Je kunt ze open krassen op de kaart als je ze gedaan hebt. Zo fungeert de kaart als een soort bucket list. En verder kun je er nog terecht voor horloges, speelgoed, cornflakes dispensers, trampolines, bietkits en nog veel meer. Ze hebben iedere keer nieuwe aanbiedingen, dus kijk gerust rond.


  Volgens RTL Z waren dit de beste gadgets van 2017.

  Diensten van Gadgetknaller

  Alle producten van Gadgetknaller zijn gemakkelijk te bestellen via hun website. Het horloge or de trampoline wordt dan bij je thuisbezorgd door de bezorgservice van Gadgetknaller. Zij pakken de sokken of andere producten netjes voor je in en sturen ze naar je op. Dat voorkomt dat je er helemaal zelf mee moet gaan lopen slepen. Verder heeft Gadgetknaller nog een klantenservice om je te helpen als je ergens even niet meer uitkomt.

  Klachten, Complimentne en Tips voor Gadgetknaller

  Heb je al eens eerder sokken of iets anders bij Gadgetknaller gekocht? Dan willen wij graag weten wat jouw mening over deze winkel vol gadgets is. Werkte de klokken en andere gadgets zoals ze moeten werken? Zijn die lampen nou echt wel zo handig? Duurde het lang voor de skelter of trampoline bij je werd bezorgd? En wat voor klantenservice heeft Gadgetknaller verleend toen je ze om hulp vroeg? Schrijf een review en vertel ons alles wat jij over deze winkel vindt.

  Gadgetknaller
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Gadgetknaller

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Gadgetknaller een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Gadgetknaller. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Gadgetknaller actief?

  Gadgetknaller is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen, Elektronica, Kantoor, hobby, feest & merch

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Gadgetknaller gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.