NederlandReview

  Ervaringen Freshlabelz

  Wat vinden consumenten van freshlabelz.nl? Freshlabelz valt in de categorie van online kleding shops. Het is mogelijk om online de meest verschillende kleren te kopen. Shoppen voor de kleren is natuurlijk gemakkelijk via het internet. Het idee van de site NederlandReview is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over freshlabelz.nl. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over freshlabelz.nl om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Al vast bedankt!

  Over freshlabelz.nl

  Freshlabelz is een fashion online webshop in Nederland. Je vindt hier de beste outfits en de mooiste kledingmerken voor iedere gelegenheid. Er is een ruim assortiment van verschillende merken in de shop. De laatste trends en de nieuwste kleren vind je op Freshlabelz. Je krijgt er een goede service, vindt er een betrouwbare leverancier en weet dat alles goed verzonden en zonder verzendkosten worden afgeleverd bij je thuis.

  Freshlabelz is bij de stichting webshop keurmerk aangesloten, wat een brancheorganisatie is voor webshops. Het onderstreept de betrouwbaarheid van Freshlabelz.

  MONTEIRO BROTHERS FRESHLABELZ | PUREWHITE | ANGEL & MACLEAN SHOOT #VLOG 1

  Diensten van freshlabelz.nl

  Freshlabelz.nl heeft een uitgebreid aanbod van producten. Ze zijn in te delen in een aantal groepen, waaronder:
  - Heren kleding
  - Dames kleding
  - Merk kleding
  - Schoenen kleding
  - Jassen
  - Schoenen
  - Nieuwe merkkleding
  - Outlet kleding

  Klachten, tips en complimenten over freshlabelz.nl

  Wanneer er een klacht is, dan is het natuurlijk belangrijk om een oplossing te vinden. Een oplossing kun je echter alleen krijgen wanneer je een klacht kenbaar maakt. Dit kan per post, per email en ook per telefoon. Hierna is het mogelijk om te ontdekken of de klacht ook opgelost kan worden.

  Heb jij ervaringen bij freshlabelz.nl

  Je krijgt vast en zeker geen spijt van de mogelijkheden om een beoordeling te geven over freshlabelz.nl op NederlandReview. Er zijn volop mogelijkheden om een review te geven. NederlandReview is een van de platformen waar ook jij terecht kunt.

  Wat vinden consumenten van freshlabelz.nl? Lees ervaringen over bestellen en retourneren op NederlandReview

  Freshlabelz
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

  7.4
  83% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.4
  Service
  rating
  7
  Prijs
  rating
  6.4
  Leveren
  rating
  8.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Freshlabelz

  Uw beoordeling

  Nice!

  Een van de weinige site's waar mijn stijl ook vertegenwoordigt wordt. Aparte kleding niet alleen die mainstream dingen. lekker afwisselen en je hebt er zelfs handschoenen etc. Ze leveren heel snel en netjes, de maten kloppen, en de prijs kwaliteit verhouding is ook prima nice!

  Door: Mick30-04-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Net weer wat anders en leuke aanbiedingen

  Niet de mooiste website van de wereld, Maar ze hebben er altijd wel iets verrassends. Net weer wat anders dan H&M en dat soort winkels. De pasvorm is altijd echt top, ik kies ook vaak dezelfde merken.

  En niet onbelangrijK: ze hebben leuke aanbiedingen!

  Door: Janna Oosterhout16-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  OTP sneakers

  had ze gelijk volgende dag binnen maar moest en maat groter en na dat ik het had terug gestuurd als omruiling kreeg ik de juiste maat ook snel binnen.

  zeer tevreden en goed geholpen

  Door: Lou Mon20-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Parka jas gekocht

  Hele vette parka jas gekocht hier
  meer aanbod dan op de Kalverstraat en gelukkig past hij mij perfect
  heel blij mee!!

  Door: Kim05-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  2 maanden verder, nog steeds geen geld terug

  2 maanden geleden een shirt retour gemeld en verstuurd.
  Bijna 2 weken gewacht op een reactie (na herhaaldelijk mailen) deze kwam uiteindelijk op 25 feb. Dat de retour goed was aangekomen en ik een creditnota zou ontvangen.
  Tot op de dag geen geld ontvangen... herhaaldelijk gemaild, constant smoesjes dat er vertraging is en dat het met enkele werkdagen erop staat.
  Tijdens het bellen een wijsneus aan de lijn die vond dat ik nog wel een weekje kon wachten en begreep niet dat ik belde. Ook wilde hij niet de status opzoeken. Na 2 maanden ben ik er klaar mee.

  Door: Ciska13-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Stoere kleding voor vrouwen

  Veel winkels verkopen alleen maar stoere kleding voor mannen. Ik draag echter ook graag stoere kleding, maar dit is lastig te vinden. Daarom doe ik tegenwoordig regelmatig een aankoop bij Freshlabelz. Hier hebben ze ontzettend stoer kleding voor vrouwen, precies wat ik zoek. Ik moet toegeven dat de prijs wel een stuk hoge ligt dan 'normale' kleding in de winkels, maar dat heb ik er wel voor over. Zo vaak koop ik hier nou ook weer niet wat. Levering van de kleding is snel en het zit ook allemaal erg goed. De kwaliteit is ook bijzonder hoog, ik kan met sommige shirts wel twee jaar doen en dat lukt mij bijna nooit.

  Door: Romy de Bruin14-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  FAQ

  Is Freshlabelz een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 6 ervaringen geplaatst over Freshlabelz. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.4 gekregen, waarbij 83% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Freshlabelz actief?

  Freshlabelz is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Freshlabelz gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.