NederlandReview

  Ervaringen Desko

  Ieder kantoor heeft wel een zekere mate van inrichting nodig. Of je er nou veel of weinig zit, een bureau en bureaustoel zijn toch wel het minste wat je nodig hebt. Dus waar kan je die het beste halen Één winkel die zich specialiseerd in kantoorspullen is Desco. Maar wat zal de kwaliteit van hun vergadertafels zijn? Zullen hun folderkasten je hele archief wel kunnen bevatten? Hoe comfortabel zijn die ergonomische bureaustoelen nou echt? Zal de bezorgservice van Desco de schooltafels wel bezorgen voor het schooljaar weer begint? En oe zal de klantenservice van deze kantoorwinkel reageren als je een vraag voor ze hebt? De enige manier om eerlijke antwoorden op deze vragen te krijgen is via echte Desco klanten. Lees hun reviews om te ontdekken hoe Desco echt in zijn werk gaat. Hun beoordelingen, meningen en ervaringen kunnen je helpen bij de beslissing wel of geen kantoorartikelen bij Desco te kopen.

  Over Desco

  Desco is een winkel die kantoorartikelen aanbiedt. Ze hebben zowel nieuwe als hergebruikte artikelen. Ook is het mogelijk om via hun website kantoorartikelen te huren. In hun winkel vind je alles voor je werkplek. Er zijn duo werkplekken, call centers, kantinetafels, bureaus. zit-sta werkplekken, tafelbladen, vergadertafels, bureautafels, directiewerkplekken en zelfs complete werkplekken. Veel werknemers zitten toch 8 uur per dag op zo’n stoel, dus je moet er wel comfortabel bij kunnen zitten. Er is ook meubilair voor buiten. Zo kun je ook in de frisse lucht werken zonder angst dat er eens iets nat wordt dat niet nat mag worden. Natuurlijk moet je comfortabel kunnen zitten. Daarom heeft Desco een selectie ergonomische bureaustoelen, treinbanken, receptiestoelen, kantoorstoelen, zadelkrukken en nog veel meer. Je documenten, dossiers en andere papieren kun je kwijt in hun draaideurkasten, ladeblokken, kledingkasten, schuifdeurkasten, rolluikkasten, brandkasten, ladekasten, archiefkasten, lockers, folderkasten en andere opbergkasten. En verder heeft Desco nog schoolmeubilair zoals examenmeubileir, schoolborden, schooltafels, schoolkasten en schoolstoelen. Zo zitten ook de leerlingen prettig. Ze zitten immers toch een groot deel van de dag op school.


  Michael Kuiper, directeur van Desco, over de kracht van hun kantoormeubelen.

  Diensten van Desco

  De kantoorspullen van Desco kunnen makkelijk online besteld worden. Plaats een bestelling en laat de bezorgservice van Desco de bureaustoel of vergadertafel bij je thuis of op kantoor bezorgen. Heb je meubilair dat nog wel even meekan maar wel even opgeknapt moet worden? Desco kan het voor je stofferen in hun refurbish afdeling. Daarnaast heeft Desco een klantenservice om klanten te helpen die met een vraag of probleem zitten.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Desco

  Werk jij al aan zo’n bureau van Desco? Dan horen wij graag wat jij over deze kantoorwinkel te zeggen hebt. Hoe comfortabel zitten die bureaustoelen en vergaderstoelen van Desco nou echt? Zijn hun kasten en andere opbergmogelijkheden echt zo handig? Zijn die brandkasten echt zo stevig en veilig voor al je dossiers? Duurde het lang door de bezorgservice van Desco de schoolmeubelen bij de school had afgeleverd? En wat zei de klantenservice van Desco toen je de behoefte had ze om hulp te vragen? Schrijf een Desco review en vertel ons alles over jouw ervaring met deze kantoorwinkel.

  Desko
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  5.8
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  5.6
  Leveren
  rating
  6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Desko

  Uw beoordeling

  snelle levering

  mooi aanbod , duidelijke site en snelle levering

  Door: Klaas de bruin19-03-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Bureaustoelen

  Zeer tevreden met onze bureaustoelen

  Door: Henk de vries03-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  SteelForce Pro 270 SLS

  Op de website stond: "Offerte binnen 8 uur!". Na 11 werkdagen maar eens gemaild met de vraag waarom ik nog geen offerte had ontvangen. "Ben er nog niet aan toegekomen om de offerte op te stellen.". Dat was de 2e leugen van het bedrijf. Uiteindelijk bleek de prijs van de meubels ondanks 12% kerstkorting nog altijd 15% hoger dan een concurrent! Montagekosten van 2 bureau's was €800+!

  Door: Hugo18-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  bureaustoel en bureautafel

  Een zeer slecht ervaring met: Aflevering van de artikelen met de verkeerde onderdelen en de bezorgdienst komen vaker voor de afgesproken tijdstip.
  E-mails worden vaker niet beantwoordt en als je belt ( voor een reactie op je e-mail)of bij een klacht krijg je meestal de schuld en zegt een medewerker aan de telefoon nog letterlijk "ik ben ons gesprek zat" voila…
  Ik zal nooit kopen bij Desko en adviseert het ook niemand aan

  Door: Lamyae Barnak09-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is Desko een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Desko. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.8 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Desko actief?

  Desko is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby, feest & merch

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Desko gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.