NederlandReview

  Ervaringen DesignerChairs.nl

  Je bent al bijna een jaar lang toe aan een nieuwe kast voor op je slaapkamer en eigenlijk zien je bijzettafeltjes er ook niet meer zo mooi uit. Ben jij van plan om je nieuwe kast en tafeltjes te kopen bij DesignerChairs.nl? Lees dan eerst de recensies over de ervaringen van klanten op NederlandReview. Na het lezen van de beoordelingen heb je meer zekerheid over jouw aankopen. Is de webshop namelijk wel betrouwbaar? Je wilt het toch zeker weten voordat je een dure kast koopt. Je vindt op NederlandReview de meningen van echte klanten, zodat jouw slaapkamer weer de kamer is waar de magic happens

  Over DesignerChairs.nl
  Iedereen die op zoek is naar een nieuwe inrichting van zijn woning kan bij DesignerChairs.nl meubelstukken en accessoires vinden. Met de meubelen in de webshop geef je jouw huis een persoonlijk tintje. De webshop heeft namelijk stoelen, barkrukken, eetkamertafels, sofa’s, kasten, bijzettafels en TROON Seatpads. Je kunt in de webshop echter ook verlichting vinden en verschillende accessoires. De accessoires bestaan uit NoNo Cards, sierkussens, spiegels, carpetten en decoratie. Iedereen kan bij DesignerChairs.nl terecht, maar lees altijd eerst de recensies hier op NederlandReview!


  Wat kun je bij DesignerChairs.nl allemaal kopen? Neem een kijkje!

  Topmerken DesignerChairs.nl
  – LaForma-Kave
  – DesignerChairs.nl
  – Kubikoff
  – Green
  – Cast Magnolia
  – Domitalia
  – Dan-Form
  – MC-Italy
  – Parri Design
  – Pole to Pole
  – KiK
  – TROON
  – LJ lampen
  – NNB Light

  Diensten
  De webshop heeft een uitgebreid assortiment meubelen, verlichting en accessoires, maar DesignerChairs.nl biedt klanten nog meer. Voor iedereen die alle meubelen eerst wil zien, is een showroom in het pand van eLiving aan de Woonboulevard in Utrecht te bezoeken. De webshop heeft altijd de laatste trends op het gebied van woonmode en belooft klanten een eerlijke prijs-kwaliteitsverhouding. Voor alle online bestellingen geldt dat de levering gratis is, met uitzondering van de TROON Seatpads. Je krijgt ook 5% korting op alle bestellingen vanaf 100,- en op alle bestellingen geldt een bedenktijd van 30 dagen. Je kunt in de webshop eenvoudig betalen met Bancontact, iDeal, Overboeking IBAN, sofort, Paypal en BitCoin. 

  Klachten DesignerChairs.nl
  Er kan natuurlijk altijd iets fout gaan tijdens het bestellen, betalen en leveren. Neem daarom altijd direct contact op bij eventuele klachten en vragen. Je kunt de klantenservice van DesignerChairs.nl bereiken via mail en via post. Wil je liever direct met iemand spreken, dan kun je van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 21:00 bellen op telefoonnummer 0412 48 06 02. De klantenservice is ook altijd bereikbaar voor advies. Volg DesignerChairs.nl ook op Facebook, Twitter en Instagram voor nieuwe artikelen in het assortiment. 

  Wat vind jij van DesignerChairs.nl?
  Heb jij een nieuwe sofa gekocht bij DesignerChairs.nl? Of heb je een nieuwe salontafel waar zelfs je schoonmoeder jaloers op is? Schrijf dan een review over jouw ervaringen met DesignerChairs.nl. Laat nieuwe klanten weten of de webshop betrouwbaar is. Was de levering op tijd? Zijn de meubelen van goede kwaliteit? Werd je snel door de klantenservice geholpen? Is de prijs-kwaliteitsverhouding echt eerlijk? Laat het in jouw beoordeling allemaal weten.

  Wat zijn de ervaringen van klanten die meubels kochten bij DesignerChairs.nl? Je ontdekt het bij NederlandReview. Lees de reviews en beoordelingen.

  DesignerChairs.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  6
  0% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  6

  Service

  6

  Prijs

  6

  Leveren

  6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Oplichters. geen reactie eigenaren. bestellling nooit gekregen

  sai17-05-2018

  heb mijn bestelling nooit ontvangen en de eigenaar reageert nergens meer op. heb meerdere malen gebeld en gemaild.
  Ik wil mijn geld terug maar hoor niets terug.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  10

  Stoelen niet goed, shop reageert niet

  Piet09-01-2018

  Hallo,

  Stoelen die ik besteld heb zijn niet goed maar ik mag ze niet terugsturen en krijg geen geld terug. Belachelijk!

  Krijg geen reactie meer na een serieuze klacht. Product is niet goed maar de eigenaar van de webshop reageert nergens meer op. Hij vindt het product wel goed heeft hij laten weten. Advies om hier niets te kopen!

  De tafel die is geleverd is helemaal krom getrokken. Designerchairs weigert de tafel terug te nemen. De Geschillencommissie heeft ons in het gelijk gesteld maar tot op heden geen reactie. De rechter zal er aanbrengen pas moeten komen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Schrijf zelf een review over DesignerChairs.nl

  Uw beoordeling