NederlandReview

  Ervaringen Depend

  Als je last hebt van urineverlies of verlies van ontlasting dan is dat op zich al naar genoeg. Veel mensen lossen dit op door gewone inlegkruisjes te gebruiken, of ze blijven uit angst dat het buitenshuis gebeurt thuiszitten. Je kunt dan ook de producten van Depend proberen. Deze zijn speciaal bedoeld voor deze problemen. Wat de ervaring van anderen is met de verbandmiddelen van Depend, lees je hier.

  Over Depend

  Depend is een gedeponeerd handelsmerk van het bedrijf Kimberley Clark Inc. Een aantal merknamen van hen zijn Kleenex, Kotex, Huggies, etc. Het bedrijf werd in 1872 opgericht in Neenah, Wisconsin door John A. Kimberly en Charles B. Clark, vandaar de naam. Depend is de merknaam van een assortiment papieren verband en broekjes die gebruikt kunnen worden bij incontinentie.


  Depend Real Stories

  Diensten

  Op de website van Depend kun je alle verschillende producten vinden die zij aanbieden als oplossing bij urineverlies. Zowel voor vrouwen als voor mannen, en bij licht tot zwaar urineverlies. Daarnaast bieden zij ook producten aan voor mensen die last hebben van verlies van ontlasting. Bovendien kun je op de site ook veel informatie over het onderwerp vinden. Bijvoorbeeld over wanneer urineverlies kan ontstaan, of over wat je zelf kunt doen wanneer dit gebeurt, etc. Verlies van ontlasting komt helaas ook voor, dit kan komen door een operatie of ziektes als Parkinson of Crohn of iets dergelijks. Omdat de oorzaken helaas niet altijd op te lossen zijn, is het fijn als je verbandmiddelen of broekjes kunt gebruiken zodat je geen last hebt van lekkage in je kleding.

  Productadvies

  Als je wilt weten welk verbandmiddel voor jou het meest geschikt is dan kun je links onderaan de homepagina klikken op ‘Productadvies’. Door middel van een aantal vragen krijg je dan een advies over welk product passend is voor jouw probleem.

  Er zijn verschillende soorten verbandmateriaal van Depend:

  • Depend Inlegkruisjes
  • Depend verband mini
  • Depend verband normal
  • Depend verband normal plus
  • Depend broekjes voor mannen of vrouwen
  • etc.

  Wanneer je een product op werkdagen voor 22.00 uur besteld, dan krijg je het de volgende dag discreet thuisbezorgd. Je kunt bij Depend betalen met iDeal, Creditard, Visa of Bancontact. Voor bestellingen beneden de € 30,- betaal je € 4,95 verzendkosten, daarboven is levering gratis. Soms komt Depend voor vergoeding in aanmerking door de zorgverzekeraar, neem hiervoor contact op met je huisarts.

  Gratis probeerverpakking

  Via de website van Depend kun je eenmalig een gratis probeerverpakking bestellen. In een keuzemenu geef je aan of het voor een man of vrouw is, en of het voor licht, matig of zwaar urineverlies is. Je krijgt dan een doosje met een paar producten op proef thuisgestuurd.

  Klachten

  Natuurlijk heb je ook bij Depend recht op het ontbinden van de koopovereenkomst binnen 14 dagen. Wanneer je een klacht hebt, dan kun je met Depend contact opnemen. Dit kan telefonisch via de gratis advies- en informatielijn of je kunt het online contactformulier invullen. Als je er samen niet uitkomt kun je het geschil voorleggen aan WebwinkelKeur waar Depend lid van is.

  Deel ook jouw ervaring met de producten van Depend hier, en laat je review achter!

  Dankzij Depend geen gênante momenten meer bij urineverlies? Of is jouw ervaring anders, zit het niet zo lekker bijvoorbeeld? Lees er hier alles over!

  Depend
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Depend

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Depend een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Depend. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Depend actief?

  Depend is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Depend gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.