NederlandReview

  Ervaringen DefShop

  Ben je op zoek naar een organisatie welke kleding voor dames, heren en kinderen verkoopt? DefShop stelt een dergelijk bedrijf te zijn. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke klantervaringen er bekend zijn.

  Wat is DefShop?

  DefShop is een bedrijf welke kleding verkoopt voor heren, dames en kinderen. DefShop brengt ook een tijdschrift uit. Mocht je willen gaan shoppen in de webshop kun je allereerst een keuze maken uit kleding, schoenen, sport, merken, outfits, inspiratie, daily deals en outlet.

  BUDGET OUTFITS CHALLENGE ONDER €100! | DEFSHOP

  Betalen en contactmogelijkheden

  Je kunt op meerdere manieren betalen. Enkele betaalmethoden waarmee je kunt betalen zijn iDEAL, ViSa, MasterCard en Sepa. Mocht je een vraag voor het bedrijf hebben kun je een kijkje op de FAQ-pagina nemen. Daar worden veelgestelde vragen vermeld. Het bedrijf heeft daar ook antwoord op gegeven.

  Mocht je jouw antwoord niet gevonden hebben kun je contact opnemen met de klantenservice. Het telefoonnummer van de klantenservice is 0031 85 888 473 5. De mederwerkers van het bedrijf zijn op werkdagen vanaf 10:00 uur 's ochtends tot 18:00 uur 's avonds te bereiken.

  Verzenden

  Mocht je iets besteld hebben dan zal jouw bestelling volgens het bedrijf binnen 3 tot 5 werkdagen bij je afgeleverd worden. Er wordt aangegeven dat het aantal dagen tijdens feestdagen en bijzondere gelegenheden onverhoopt kan oplopen.

  Er wordt door de medewerkers van DefShop aangegeven dat je pakket binnen 1 à 2 werkdagen verwerkt zal worden. Mocht dit achter de rug zijn zal het nog 1 à 2 werkdagen duren voordat het pakket bij jou terecht zal komen. In totaliteit zal het ongeveer 2 tot 4 werkdagen duren voordat jij je track en trace nummer kan volgen via een tracking link van de verzendbestiging. De trackingcode zul je per e-mail ontvangen.

  Wetenswaardigheden

  Ben je benieuwd naar de garantietijd op de producten? Het bedrijf laat weten dat zij een garantie tijd van twee jaar bieden. Mocht je een beschadigd of vervuild artikel ontvangen kun je het beste contact opnemen met de klantenservice.

  Er wordt door het bedrijf aangegeven dat iedere bestelling met zorg wordt gecontroleerd door de verzendafdeling. Mocht het zo zijn dat er een artikel schade oploopt of een artikel vermist of verkeerd geleverd is, dan dien je contact op te nemen met de klantenservice. Je wordt dan verzocht per e-mail foto's te sturen van het beschadigde/vervuilde artikel. Je kunt ook een foto maken van het verkeerd geleverde artikel. Je zult dit wel binnen 3 dagen na ontvangst moeten doorgeven.

  Als je artikel nog op voorraad is, zal deze door het bedrijf gereserveerd worden. Als dit toch niet zo is, dan zal of je geld terug gestort worden of je factuur wordt teruggedraaid. Het retourformulier is via je account te downloaden. Je kunt deze ook aanvragen door een e-mail te sturen naar info@def-shop.com.

  Wat zijn de klantervaringen?

  Heb je weleens een bestelling gedaan bij DefShop? Ben je tevreden over de producten/diensten van DefShop? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij DefShop? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt. Mede dankzij jouw hulp blijven we het meest objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews.

  DefShop
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (13)

  4.2
  77% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.6
  Service
  rating
  3.2
  Prijs
  rating
  5
  Leveren
  rating
  3.8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over DefShop

  Uw beoordeling

  Hoodie, bomberjack


  Er waren problemen met de levering van mijn bestelde kleding. Na contact met de klantenservice bleekt dat het om een complex van problemen ging dat los staat van dit bedrijf. Buiten hun macht om. Welke waren dat: a.corona, b. DHL scanproblemen, overrrload door coronabestellingen, c. geen info bij DHL door scanproblemen, probleem deed zich voor rond 12 januari, daardoor werkte track & trace niet, d. de december hebzucht (greed is good!) zorgt voor de drukste tijd voor dit bedrijf in december (bestellingen) en retouren (januari). Het heeft even geduurd, maar de kleren zijn keurig aangekomen. Ik bestrijd dan ook met klem de beweringen dat dit bedrijf een stel oplichters of scammers is. Sterker nog, je krijgt hier waar voor je geld. Ik geloof, gezien de informatie die ik heb, dat het een geval van overmacht was, daar in het verleden dit bedrijf een excellente naam heeft opgebouwd, denk ik dat die credits mijn idee over Defshop ondersteunen. Ik zou zeggen leer ervan Defshop en probeer het in de toekomst te voorkomen :)

  Door: Oompie30-01-2021
  John A29-03-2021

  mondkapje besteld van Alpha industries en nooit ontvangen. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en nooit meer een terugkoppeling gehad. Wel een track and trace maar nooit aangekomen bij postNl . Het zou 2 dagen duren en wacht nu bijna 5 weken op een mondkapje. Totaal geen reactie meer. Slechte service en wil mijn geld terug.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  2 T-shirt

  Ik heb hier door de jaren heen veel besteld en alles is gewoon goed.

  Door: Dennis 30-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Sweatshirt

  Bestellen gaat goed, maar als je iets retour stuurt.
  Dan begint ellende, je kan ze telefonisch niet bereiken.
  En via mail, alleen maar automatisch antwoorden.
  Is in behandeling.
  Ben pas maand bezig.

  Door: Daan Mudde14-01-2022
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4.5
  rating

  Kan niets aankopen

  Maten L en XL zijn nooit binnen...kan dus niets aankopen...spijtig

  Door: Jim Vdm11-01-2022
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  2 broeken

  Vorige maand 2 broeken retour gestuurd. Na lang wachten bericht ontvangen en geld zou terug gestort worden.

  Echter mijn geld niet gekregen en ze zijn niet bereikbaar en reageren niet op emails.

  Weg geld! Alexander Büchler, de eigenaar van het bedrijf vind het blijkbaar prima om mensen op deze manier op te lichten.

  Door: Bert01-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Broek

  Kleding was naar mijn zin, maar toen kwam het retourneren van de broeken die niet pasten. Ik heb zo’n 6 weken geleden het pakket teruggestuurd en heb nog geen reactie ontvangen. Gelukkig heb ik betaald met Klarna. Er is op geen mogelijkheid contact te krijgen met die gasten, mailen werkt niet, klantenservice bellen heeft geen zin de lijn wordt simpel weg verbroken. Doe geen zaken met deze gasten want ik weet dat ik geen uitzondering ben. Er zijn veel mensen die nog geld krijgen van Def-shop. Had ik maar de reviews eerst gelezen van def-shop

  Door: Sabrina 29-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5
  rating

  Kleding

  Hallo, ik heb mijn geld niet ontvangen totaal € 411,78, ik heb 2 weken geleden contact opgenomen en mijn retourpakket was al aangekomen bij jullie.Op de webshop staat dat het retour pakket binnen 10 dagen wordt verwerkt maar er was mij verteld dat het waarschijnlijk nog twee weken langer zou duren ,ik heb gewacht maar heb nu nog steeds mijn geld niet terug! Ik wil mijn geld nu meteen terug anders stel  jullie in gebreke ; ik heb alle bewijzen en onderneem ik juridische stappen.


  Afz Cynthia

  Door: Cynthia04-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  3 Broeken

  Via Defshop drie broeken besteld waarvan een maat niet paste waardoor ik deze dus retour gezonden heb.

  Na 2 maanden nog steeds geen geld terug ontvangen en na 4 mails en 6 telefoontjes krijg ik geen gehoor.

  Niet kopen bij deze webshop !

  Door: Joep Berghs18-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Broek en shirt

  Bestelling gedaan met achteraf betalen, laatst eindelijk iemand aan de telefoon gehad van Def shop, aanrader is wel alleen te bellen als je goed Engels spreekt anders wordt het een moeilijk gesprek.
  Gevraagd of ze mijn pakket retour hadden gekregen, dit was gelukkig wel het geval! Ze zouden dit doorgeven aan Klarna maar tot op heden is dat nog steeds niet gebeurd waardoor het bedrag bij Klarna dus nog steeds open staat. Telefonisch bereiken van Def shop is tot op heden niet meer gelukt! Bestellen doe ik daar nooit meer en het bedrag betalen sws ook niet! Dan zoekt Klarna het maar uit!

  Door: JJ22-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5.5
  rating

  2 broeken

  besteld op 20 december, tot op heden niet ontvangen. Pakket is zoekgeraakt bij DHL. Na diverse keren gebeld te hebben en heel lang in de wacht te hebben gestaan is het nog steeds niet opgelost. Wel al betaald dus eis mn geld terug. Advies: hier niet bestellen

  Door: Remco Molenaar19-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Slechts bedrijven

  Ik heb bestelling gemaakt op 21.12.2020...gen pakket, geen reactie op telefoonnummer... Krijg een mail... Dat hun gaat onderzoeken maken..

  Door: Edin 07-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  2x een broek

  Heb een broek besteld en terug gestuurd was te klein geen geld terug gekregen.
  Had een grotere besteld 3 weke n geleden nooit gekregen!!!!

  Door: Lucie Postma05-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2.5
  rating

  Cargo broek

  Heb een kompleet ander product gekregen wat zelf van een andere winkel blijkt te komen. Stuur je het terug, zeggen ze, nee dit verkopen we niet.
  Doei geld

  Door: Demiaan16-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  FAQ

  Is DefShop een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 13 ervaringen geplaatst over DefShop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.2 gekregen, waarbij 77% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is DefShop actief?

  DefShop is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van DefShop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.