NederlandReview

    Ervaringen De WoonWinkelier

    Sta jij op het punt je huis nog meer een thuis te maken met het assortiment van deze woonwebwinkel? Knus! Maar als je het bedrijf verder nog niet kent, ben je misschien nieuwsgierig naar de meningen en ervaringen van eerdere consumenten. Dan is het fijn dat er mensen voor je zijn geweest die een recensie hebben geschreven met daarin een beoordeling van de winkel, hun service en de kwaliteit van de producten. Toch mooi dat mensen bereid zijn elkaar en vreemden te helpen! Wil je straks zelf iemand helpen bi het maken van een keuze? Kom dan gerust nog eens terug om zelf een review te schrijven.

    Herinrichting
    Als het interieur niet meer goed voelt, is het wellicht tijd voor een herinrichting of in ieder geval wat aanpassingen. Of als de creativiteit gewoon kriebelt. Je kunt het zo gek maken als je wilt, maar als je de meubels nog steeds mooi vindt, kun je ook een nieuw vloerkleed voor de bank leggen. Ook aan nieuwe hanglamp boven de eetkamertafel of een vloerlamp naast de stoel in de hoek kan een vertrek al doen veranderen. Een nieuw bijzettafeltje neemt weinig ruimte in, dus die past er meestal wel bij. Die salontafel wordt wat meer pas- en meetwerk, maar kan wel net dat beetje zijn wat de zitkamer nodig heeft bij die nieuwe gordijnen. Naast die nieuwe kleur op de muur of paar banen behang natuurlijk. Maar waar je ook voor kiest, als het toevallig in de aanbieding is of voordelig afgeprijsd, geeft dat natuurlijk een extra kick.

    Vergeet buiten niet
    Maar het opfrissen of fraai opnieuw decoreren geldt natuurlijk niet alleen voor de woonkamer, keuken of slaapkamer. Ook de tuin of het balkon kan soms een nieuwe look gebruiken. Tuinverlichting is een eenvoudige manier om een andere sfeer te creëren, maar ook een parasol of tuinset kan al een groot verschil maken. Kun je gelijk milieubewust kiezen en voor solar LED gaan. Maar misschien vind je een kandelaar of stolp wel gezelliger staan. Zo’n windscherm is alleen maar praktisch. Vergeet in het najaar alleen niet een beschermhoes over de tuinmeubelen te doen als iets niet meer in de schuur past, want dan blijft het langer mooi. Kun je volgend jaar weer heerlijk sfeervol buiten in de zon zitten genieten op die tuinstoel.


    Voordat de nieuwe meubeltjes erin kunnen, moeten de oude eruit

    De Woonwinkelier
    Dit is zo’n webshop waar je terecht kunt voor frisse accenten in een bestaand interieur of een complete herinrichting. Je vindt hier allerlei woonproducten en er zijn wekelijks aanbiedingen. Je kunt hier terecht van vloerkleed tot lamp, van tafel tot stoel. Retourneren is mogelijk, mits binnen 14 dagen na ontvangst, en het bedrag wordt gewoon gecrediteerd. Bestellingen boven de 95 euro worden gratis bezorgd.

    Recensies voor en door consumenten
    Wist je dat je door een review van jouw ervaring te schrijven en je mening met ons te delen, consumenten na jou helpt bij het maken van een weloverwogen keuze? Zij komen hier namelijk om beoordelingen te bekijken als ze volledig onbekend zijn met een bedrijf of webshop. Fijn toch, dat we elkaar op zo’n simpele manier al kunnen helpen! Dus scoor vandaag nog die punten voor jouw karma en schrijf snel een recensie!

    De WoonWinkelier
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (18)

    5,8
    61% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    6,8

    Service

    5,4

    Prijs

    6,4

    Leveren

    5

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Perfect

    Vandaag ons bestelde kleed ontvangen, heel blij mee ziet er precies uit als op de foto’s! Omdat we het grootste formaat hebben is het via DPD bezorgd...prima op tijd!

    Door: Ineke25-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Erg slechte accuraatheid en service

    Inmiddels meer dan twee maanden bezig met het afhandelen van een bestelling. In eerste instantie was het vloerkleed binnen 2-3 weken leverbaar. Na 3 weken gebeld en duurde het toch iets langer. Vervolgens 10% korting ter compensatie welke de volgende dag als algemene korting op de website was, sigaar uit eigen doos dus. Vervolgens komt het vloerkleed en zit er een weeffout in (rood in een groen vloerkleed). Na contact te hebben gehad een retourlabel ontvangen zodat er geen verzendkosten betaald hoeven worden. Vloerkleed retour gestuurd, geen bevestiging van ontvangst en niks gehoord. Maar weer bellen, het vloerkleed was wel binnengekomen maar nog niet in behandeling genomen gezien het erg druk was. Inmiddels 2,5 weken verder en na weer een belletje krijg ik het geld retour.

    Kortom, tot de bestelling is alles in orde. Goede website met mooie collectie. Tot dat er iets niet in orde is, dan wordt het trekken om tempo erin te houden en reacties te ontvangen. Daarnaast zijn ze gezien de overige recensies erg gewillig met het geven van kortingen, maar dit zijn sigaren uit eigen doos gezien er geregeld een standaard kortingsactie is van 10%.

    Conclusie, ik koop hier geen product weer. Ze zijn standaard dus 10% te duur, gezien die toch makkelijk weggegeven wordt. En zodra er iets aan de hand is, is de service en accuraatheid ver te zoeken.

    Door: JM16-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    4

    Bestelling

    Laatst een bestelling geplaatst. Lange levertijd stond op de site maar kreeg toch nog een extra mailtje met bevestiging hiervan. Super! Helaas bleek na verloop van tijd dat het artikel nog langer vertraagd was. Hier was ik uiteraard niet heel erg blij mee. Maar ook zij konden hier niet echt iets aan doen. Wel kreeg ik een kleine compensatie. Dit verzachtte het toch wel. Ook wel besloten toch te wachten. Uiteindelijk kreeg ik het vloerkleed geleverd, levering was super en ongeacht het wat lange wachten ben ik super blij met het onwijs mooie vloerkleed. Ook heb ik ze dit laten weten, en hier waren ze uiteraard onwijs blij mee om te horen! Al met al ondanks het lange wachten toch een super ervaring uiteindelijk!

    Door: C. Meijer15-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Nooit meer

    Voor de eerste keer hier een bestelling geplaatst. Bij levering was de salontafel op verschillende plaatsen beschadigd. Onmiddellijk contact opgenomen waar er een korting werd aangeboden. We willen echter geen korting maar een nieuwe tafel zoals waar we voor betaalden!! Na nieuw contact werd ons een grotere korting geboden maar we willen geen korting maar de tafel zonder verschillende krassen. Als je een nieuwe tafel koopt wil je geen 2ehands!!!! Schande, nooit meer!

    Door: Tine baetens04-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Goede ervaring.

    Fijn koop ervaring gehad betreft mijn vloerkleed. Mijn vragen werden duidelijk beantwoord.

    Door: Bart de Vries20-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Winkel super, bezorging minder

    Vloerkleed besteld, best een gok voor ons maar we werden goed geholpen aan de telefoon en hebben zo toch het vertrouwen kunnen vinden de bestelling te plaatsen. De bezorging ging niet helemaal goed, bezorger heeft op het verkeerde adres gestaan. Na telefonisch contact met de klantenservice was dit gelukkig snel naar boven gekomen en hadden we een dag later alsnog ons mooie nieuwe kleed in huis. Zodoende kunnen we voor de levering geen 5 sterren geven. 4 sterren voor de prijs, omdat we het een hoop geld vinden voor een kleed.

    Door: Scheurwater08-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Prettige online winkelervaring

    In december een huis gekocht waarvan we in februari de sleutel zouden krijgen. Gelijk al flink aan het shoppen geslagen bij de woonwinkelier en gevraagd dit op een later moment te bezorgen in ons nieuwe huis. Ik kreeg alles op dezelfde dag geleverd en kon direct beginnen met inrichten. Zeer vriendelijke klantenservice en leuk assortiment aan woonmusthaves! Zeker een aanrader.

    Door: Anouschka de Bree08-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Prachtige producten

    Tijdje terug zelf verhuisd.
    Hiervoor wat spullen nodig, de gok genomen en deze eens online besteld.
    Dit was voor mij de eerste keer dat ik online iets kocht. Gebeld met de klantenservice, goed geholpen door de mevrouw!!
    Prachtig vloerkleed ontvangen, later zelfs ook mijn stoelen en decoratie besteld.
    Bij één stoel waren de schroeven niet meegestuurd, hierover gebeld.
    Volgende dag had ik de schroeven ook in huis!

    Helemaal toppie!!!!

    Door: Visser04-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Dubbel leveren zelf kosten betalen

    Jammer dat ik niet thuis was. De bode heeft het pakket met 2 kleden achter neer gezet.
    De dame die ik belde zei dat het winkelmandje nooit fout gaat en ik het dus verkeerd heb gedaan.
    Wat een oplichters zijn het. Advies: koop nooit iets bij hun

    Door: Malestijn 29-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    slechte service

    Bij de woonwinkelier een vloerkleed besteld en deze is beschadigd aangeleverd in december, dit vervolgens gelijk gemeld en het is in januari eindelijk een keer opgehaald. Ze wilde dit niet gelijk omwisselen maar mij werd toegezegd dat men dan wel zsm een nieuw kleed zou leveren. Vervolgens zijn we 1.5 week verder zonder bericht te hebben ontvangen en wederom de zaak gebeld wanneer het nieuwe kleed zal worden geleverd. Men geeft afhankelijk te zijn van een leverancier... Ik zit nog steeds zonder kleed....

    Door: rene18-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Nooit iets bij bestellen!!

    Ik had een vloerkleed besteld. Ik ben 3 dagen thuis geweest van werk om deze te ontvangen: De eerste dag niks ontvangen en kreeg ik een melding dat het een andere dag wordt bezorgd, 2de dag werd er gezegd dat ik niet thuis ben terwijl ik thuis zit te wachten en 3de dag zeggen zij dat het geleverd is terwijl er niks geleverd is. Hier zaten ook dagen tussen want kon nooit de dag erna geleverd worden en heb mijn vloerkleed uiteindelijk na 20 dagen ontvangen (wat belachelijk is want er staat voor 21:00 besteld, volgende dag in huis.). Na vele e-mails te hebben gestuurd en veel gebeld te hebben kreeg ik uiteindelijk 10% teruggestort als 'vergoeding', wat ik natuurlijk ook nooit ontvangen heb en het is nu precies 3 maanden later. Slechte service, slechte levering, een zeer ontevreden klant en raad het echt niet aan om hier te bestellen!

    Door: Melissa16-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    zeer slechte sevice

    Men koop een kleed bij deze firma,na 4 maand al slijtageplekken. (bij het kleed stond vermeld "goede kwaliteit" )
    Ze doen er niets mee, wel kunnen we 10 euro korting krijgen bij onze volgende aankoop,ze geloven daar zeker in sprookjes!!!!!!!
    Wat een slecht bedrijf,



    Door: Henk saul27-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    service is waardeloos

    We hebben een kleed besteld bij de Woonwinkelier.
    Een dag later kregen we een heel ander kleed dan we besteld hadden.
    Erg jammer, maar dit kan gebeuren. De manier waarop dit vervolgens werd opgelost ben ik zeer ontevreden over.
    Ten eerste werd er niet snel op mails gereageerd, geen excuus, behalve dat het vervelend was, en er werd vermeld dat we het kleed zelf naar een postkantoor moesten brengen en alleen als het kleed heel en netjes terug gekomen was zouden ze het nieuwe kleed op gaan sturen.
    Het kwam op mij over als ik zelf een fout had gemaakt en ik nu mijn best moest doen om te zorgen dat mijn fout werd opgelost.
    Hier telefonisch overleg over gehad en toen toegezegd dat zodra ze een track en trace zouden ontvangen we het juiste kleed toegestuurd zouden krijgen. Vervolgens hoorden we niks na het opsturen, dus gaan bellen en toen werd gezegd ja maar het kleed zit nog niet in het sorteerproces bij de post zien we, dat willen we eerste zeker weten voordat we het juiste kleed opsturen. Toen ben ik boos geworden. De Woonwinkelier maakt een fout en ik word als een potentiële fraudeur behandeld terwijl ik met track en trace code van het kleed dat terug moest kon bewijzen dat ik het foute kleed al had terug gestuurd.
    Nu heel erg kwaad te zijn geworden aan de telefoon werd er gezegd oké mevrouw, we sturen u nu onmiddellijk het juiste kleed. Na 1,5 week ontvingen we dan eindelijk het juiste kleed met een hoop frustratie.
    Tja, had dat meteen gedaan toen we zeiden dat we een verkeerd kleed hadden ontvangen...!

    Door: niet relevant08-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    4

    Retour zenden drama

    Hallo allemaal

    Als een kleed niet bevalt dan heeft de woonwinkelier geen antwoordnummer. Zeer klant onvriendelijk. Ze gooien het erop dat ze hierom de prijzen laag kunnen houden, grote onzin en dikke smoes. Genoeg vergelijkbare vloerkleden gezien voor exact dezelfde prijs. Ze willen gewoon geen kosten maken. Verder komen ze andere afspraken ook niet na als terugbellen mails sturen etc.

    Echt een slecht bedrijf als je geen problemen wilt ook echt geen zaken mee doen!

    Door: Martijn de Maar01-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Communiceren niet

    23 september besteld (levertijd 8 tot 10 dagen) nu 10 oktober. Nog niets in huis.

    Door: R. Van der Duim10-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    4,5

    goede kwaliteit/prijs verhouding.

    Ik had in de winkel een mooi kleed gevonden, foto's van gemaakt om later terug te kijken. toen ik het bordje met de naam op de foto zag ging ik online zoeken naar de kleed. Deze kwam ik dan ook bij hun op de website voor veel lagere prijs.
    Na het eten gelijk besteld, volgende dag al een koerier voor de deur!

    Prachtige goede service.

    Door: Hendrik20-09-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Leveringstermijn niet gerespecteerd

    Ik bestelde 4 mooie stoelen op Internet met het idee "voor 9 uur besteld, morgen thuis". Ze kwamen op 2 verschillende dosjes: eentje, twee dagen later en den andere, een week later door veschillende problemen. Dus ze respecteren de leveringstermijn niet. Maar het personeel was wel vriendelijk.

    Door: Saray González06-08-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    5,5

    Slechte service en kwaliteit

    Een verduisteringsgordijn gekocht. Kwam al snel aan bij ons thuis. Wil ik hem ophangen is die totaal niet verduisterend laat alle licht nog door, kan met zo goed niks op hangen. Terwijl ik nog expres een donkere kleur heb uit gekozen. Wil ik hem terug sturen kan het niet omdat die al uit de verpakking is geweest. Ik zou dus nooit een gordijn kunnen meten en passen, uitproberen of die wel goed is. Gewoon dag geld voor een waardeloos gordijn wat totaal niet werkt.. Lekker dan.. Ook slechtste service ooit, gewoon niet meer reageren op mails van klachten. Belachelijk

    Door: Renske 05-08-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Schrijf zelf een review over De WoonWinkelier

    Uw beoordeling