NederlandReview

  Ervaringen Computerpirates.com

  Een computer of een laptop nodig? Wij van NederlandReview verzamelen reviews van consumenten die al eerder producten hebben besteld/gekocht van een bedrijf of een winkel. Dit keer gaat het om Computerpirates.com. De consumenten hebben reviews geplaatst over de winkel en webshop Computerpirates.com waar je tv’s, beamers, laptops, tablets, computers e.d. kunt kopen. De reviews gaan o.a. over hoe de medewerkers omgaan met de klanten, of je goede prijzen krijgt voor een laptop of een pc, je goedkope componenten kunt kopen etc. Wij zijn een onafhankelijk platform waar consumenten dus zijn of haar meningen kunnen achterlaten over een bedrijf. Met de reviews die zijn geschreven door ons en de consumenten kunnen de toekomstige consumenten beslissen of zij via Computerpirates.com een product willen aanschaffen. Wij horen graag uw mening over Computerpirates.com zodat we samen de toekomstige consumenten kunnen helpen en hen een beter beeld kunnen geven over dit bedrijf.

  Over Computerpirates.com

  ComputerPirates is een bedrijf dat zich voor 100% richt op het internet en bestaat al weer 16 jaar. In 1999 zijn ze opgericht als een vennootschap onder firma, welke in 2007 is omgezet naar een BV. De klant staat bij ComputerPirates op de eerste plaats. ComputerPirates.com is partner van verschillende hardware fabrikanten, zoals Acer, Toshiba, Lenovo, etc. Doordat ze niet merkgebonden zijn, kunnen ze u een onafhankelijk advies geven tussen de merken die ze verkopen. Hierdoor weet u dat ze altijd het beste met u voor hebben, en dat is wel prettig voor u als klant zijnde. Door het personeel lang aan te houden, heeft u altijd te maken met ervaren vertegenwoordigers. Alle medewerkers zijn deskundigen op het gebied van laptops, tablets, Pc’s etc. Neemt u dus gerust contact met hen op, mocht u niet uit de ruime keuze kunnen komen die u wordt aangeboden.

  De service en support heeft dezelfde jaren lange ervaring als de verkoopafdeling. Wilt u er extra service bij, dat kan, er is bijna niets te gek. U kunt vragen naar DOA-garantie, verzekeringen, pielgarantie, on-site garantie, installaties etc.

  Teen Titans Go! | Entering the Matrix | Cartoon Network

  Diensten

  Zoals hierboven is aangegeven, verkoopt ComputerPirates.com producten zoals nieuwe laptops, computers, componenten, tablets, software en nog veel meer. In de showroom van de winkel kan je meerdere producten bezichtigen waar je ze ook kunt uitproberen zoals een computer maar ook tablets en laptops tot aan LCD schermen. Via de webshop heb je categorieën zoals computers, monitoren, componenten, data opslag, netwerk, printers, software en mobiel. Bij ComputerPirates.com kunt u bijvoorbeeld een computer kopen vanaf € 57, -, en een desktop computer vanaf € 125, -, All-In-One Pc’s vanaf €495, - etc.

  Heeft u ooit iets gekocht via de webshop of winkel? Zo ja, hoe beviel het product bij u?

  Klachten

  Een webshop als ComputerPirates.com heeft natuurlijk een klantenservice waar u uw vragen kunt stellen of u uw klachten kan melden. Via de webshop is het mogelijk om via de klantenservice een vraag te stellen of een klacht in te dienen. U kunt ze ook bereiken via telefonisch contact, op het nummer 0900-7472837 of via de mail.

  Heeft u ooit een klacht ingediend of een vraag gesteld aan ComputerPirates.com? Zo ja, hoe werd u behandeld?

  Een goed idee om een computer of laptop te kopen bij Computerpirates? Hoe zit het met garantie en werd u goed geholpen? Lees ervaringen van klanten die u voor gingen op NederlandReview

  Computerpirates.com
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  7
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  7.4
  Prijs
  rating
  6.6
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Computerpirates.com

  Uw beoordeling

  Videokaart

  Videokaart nodig en gevonden op computerpirates
  gratis verzending was chill
  wel jammer dat er veel niet op voorraad is hier meer en ik vind het geen overzichtelijke webshop
  maar wel op tijd geleverd

  Door: remco27-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Prijs ligt veel en veel te hoog

  In tegenstelling tot onderstaande review, vind ik de aanbiedingen bij Computerpirates niet zo bijzonder. Er staat wel dat er hoge kortingen gegeven worden, maar ondertussen betaal je nog steeds meer voor pakweg een beamer dan dat je in de winkel doet. Hoe ik dit weet? Ik verkoop zelf beamers en herken een groot aantal van de aangeboden merken. Daarnaast zijn de prijzen van de laptops over het algemeen ook vrij hoog, maar hier zitten soms wel interessante aanbiedingen tussen. Ik zou hier zelf niet snel een product bestellen, ook omdat ik niet bekend ben met het bedrijf.

  Door: Erwin Trepen01-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  goede aanbiedingen laptops computers

  Veel keuze en goede aanbiedingen
  Je moet soms wel snel zijn, want de voorraad is vaak beperkt.
  Maar dat heb je met aanbiedingen he

  Door: Elias02-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  FAQ

  Is Computerpirates.com een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Computerpirates.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Computerpirates.com actief?

  Computerpirates.com is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Elektronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Computerpirates.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.