NederlandReview

  Ervaringen CameraTools

  Steeds meer mensen pakken als hobby fotografie op, het is in populariteit erg toegenomen, helemaal sinds het digitale tijdperk begon. Voor het maken van mooie foto’s heb je allerlei materialen nodig. Een camera, lenzen, statief, etc. Hiervoor kun je terecht bij CameraTools. Zij bieden deze nieuw aan maar ook occasion modellen kun je bij hen vinden evenals de nodige accessoires. Wat de klanten zeggen over deze winkel lees je hier.

  Over CameraTools


  CameraTools is een bedrijf dat gevestigd is in Apeldoorn en gespecialiseerd is in het aanbieden van camera’s, objectieven, video- en fotoaccessoires en nog veel meer. Naast de webshop hebben zij ook een showroom in Apeldoorn waar je als klant zelf de producten kunt bekijken. Het assortiment wat ze bieden is zeer ruim en daarnaast kun je ook bij hen terecht voor een advies op maat, het huren van een camera of de aanschaf of verkoop van occasion artikelen.

  Cameratools.nl - Een Han Bouwmeester schuiltent opvouwen doe je zo!

  Diensten


  Ten eerste vind je op CameraTools de online webshop met producten in de volgende categorieën:

  • Digitale Camera
  • Lenzen & Objectieven
  • Verrekijkers & Telescopen
  • Pro Video & Audio
  • Foto & Video Accessoires
  • Studio & Strobist
  • Tassen & Koffers
  • Statieven & Toebehoren
  • Beeld & Bewerking
  • Analoog
  • Outdoor & Travel

  Daarnaast kun je ook artikelen zoeken op merk. Je ziet bij de producten meteen staan of deze nog op voorraad zijn. Zo ja, dan wordt deze indien je hem voor 23.59 uur besteld, de volgende dag al thuis afgeleverd. Je kunt je bestelling op de meest gangbare wijzen betalen bij CameraTools. Voor bestellingen onder de € 50,- betaal je voor verzending € 3,95, daarboven is verzending gratis, tenzij de verpakking groot is.

  Occasions

  Bij CameraTools verkopen ze ook occasions. Dit kan gaan om camera’s, lenzen, objectieven en accessoires. Zij bieden hierop 12 maanden garantie. Ook is het mogelijk om je eigen oude apparatuur aan te bieden voor inruil. Via een vrijblijvende aanvraag voor een inruil-offerte krijg je eerst een indicatie van de prijs die ze je aanbieden. Dan kun je daarna beslissen of je hiermee akkoord gaat.

  Verhuur


  Wanneer je alleen voor een gelegenheid extra apparatuur nodig bent, is het zonde om veel geld uit te geven. Daarom kun je bij CameraTools vele Canon en Nikon camera’s, lenzen en flitsers huren voor een paar dagen. Ook is het mogelijk om een complete flits-set te huren voor in de studio of onderweg, of een complete draadloze geluids-set.

  Xpozer, cashback en korting

  Via de pagina van CameraTools kun je ook de Xpozer bestellen, een speciaal soort wisselframe voor het ophangen van de door jou gemaakte foto’s. Ook vind je via de website van CameraTools de lopende cashbacks en kortingen. Zo zie je meteen of je geld terug kunt krijgen als je op dat moment bij CameraTools een camera van bijvoorbeeld Canon besteld.

  Klachten


  Wanneer je een klacht hebt dan moet je deze zo snel mogelijk duidelijk kenbaar maken. Je ontvangt hierop binnen 14 dagen een reactie. Ook kun je de klacht indienen via het klachtenformulier op de website van Thuiswinkel.org. Deze wordt dan zowel naar CameraTools als Thuiswinkel.org gestuurd. Als consument moet je hen 4 weken de tijd geven om een klacht in onderling overleg op te lossen. Hierna ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling.

  Laat hier ook jouw review achter!

  Wordt je goed geholpen bij CameraTools en bieden ze goede camera™s, lenzen en toebehoren aan tegen redelijke prijzen? Lees hier wat de klanten zeggen!

  CameraTools
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  3
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  4
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over CameraTools

  Uw beoordeling

  slecht advies

  Niet blij met het advies dat mij werd geboden. Er is mij een tweede hands camera verkocht dat niet voldoet aan de eisen die ik aangaf tijdens de koop. De camera terug gebracht om te laten kalibreren. werd aangegeven dat deze weer werkte, maar nog steeds onscherpe fotos. Weer terug geweest voor advies, instellingen gewijzigd, maar nog steeds onscherpe fotos, zelfs door de verkoper. Jammer. Ik ga er heen meer heen.

  Door: ruben27-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  FAQ

  Is CameraTools een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over CameraTools. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is CameraTools actief?

  CameraTools is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Elektronica, Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van CameraTools gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.