NederlandReview

  Ervaringen Budgetlovers

  Overweeg je deze webshop en ben je op zoek naar recensies met meningen en beoordelingen van de consumenten die je voor gingen? Of heb je zelf ervaring en wil je er graag een review over schrijven, zodat de consumenten na jou dit kunnen lezen? In beide gevallen zit je hier goed!

  Voordeeltjes

  Ongeacht je budget, een goede deal is altijd mooi meegenomen. Of het nu komt omdat iets in de reclame is, afgeprijsd omdat de winkel er vanaf wilt, of omdat er een of andere actie is. Goedkoper is altijd fijn, want dat betekent dat jij weer geld over houdt wat ergens anders in gestopt kan worden. Wie weet ben je wel aan het sparen voor iets wat je al heel lang wilt.

  Money, weinig geld of ronduit blut. Het is allemaal mogelijk, maar het leven draait er uiteindelijk niet om

  Discountshops

  Hoewel het soms te mooi lijkt om waar te zijn, zijn er gelukkig ook echt betrouwbare plekken waar producten tegen zwaar gereduceerd tarief en voordelig worden aangeboden. Vaak zijn dit restpartijen die voor lage prijzen verkocht mogen worden. Dat is fijn. Zeker als je een laag inkomen of uitkering hebt, kan het zo zijn dat je op de kleintjes moet letten. Dan zijn dit soort winkels ideaal. Je kunt het zo gek niet bedenken, of je komt het tegen in een winkel waar met prijzen wordt gestund. Vaak zijn het verzorgingsproducten, schoonmaakmiddelen, kleding, sieraden of meubilair. Meestal een combinatie.

  Veel budgetwinkels hebben bijvoorbeeld altijd wel een rekje in de buur van de kassa staan met kettingen, ringen en oorbellen. In de zomer hangen daar meestal dan nog zonnebrillen en enkelbandjes bij. Impulsartikelen, net als het snoep bij de kassa.  Budgetlovers

  Deze online discountshop heeft van alles en nog wat te koop voor weinig. Zowel mannen als vrouwen kunnen er terecht voor allerlei accessoires, zoals sjaals, omslagdoeken, portemonnees, sieraden, leesbrillen, tassen, sieraden, sport- en outdoorartikelen, riemen, stropdassen, petten, mutsen, sleutelhangers, decoratie voor in huis, handdoeken, rugtassen en haaraccessoires. Alle bestellingen worden gratis verzonden en zijn voorzien van twee weken retoursgarantie.

  Reviews van ervaringen

  Die kun je hier zowel lezen als schrijven. Door het delen van jouw mening en de producten en de webshop te beoordelen, help je de consumenten na jou in het maken van hun keuze. Misschien heb je zelf ook eerst recensies gelezen om een beeld te vormen voor jezelf. Nu kun jij dat ook voor een ander betekenen. Zo helpen we elkaar een beetje.

  Budgetlovers
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  2
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Budgetlovers

  Uw beoordeling

  Fraude

  Ik heb een bestelling gedaan maar het werd niet verzonden. Ik heb een e-mail ontvangen dat mijn bestelling geannuleerd is. Tot nu toe heb ik geprobeerd ze te bereiken maar niet gelukt. mijn geld is ook niet teruggestort. Nu weet ik niet wie moet ik bereiken om mijn geld of de bestelling ontvangen. Ik zal overall dit vertellen om ervoor zorgen zo min mogelijk mensen hetzelfde meemaken als ik.

  Door: Eli15-10-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Geen horloge geen reactie en geen geld terug!!!

  Ik zit nog steeds op mijn horloge te wachten inmiddels de tweede mail eruit gegooid telnr.nergens te bekennen.staat dat ik hem 23 juni zou ontvangen nou helaas.ook erg slecht dat ze niet eens terug mailen.!!!!

  Door: gwenda haighton10-07-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  FAQ

  Is Budgetlovers een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Budgetlovers. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Budgetlovers actief?

  Budgetlovers is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voordeel, Winnen & Gratis

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Budgetlovers gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.