NederlandReview

  Ervaringen Bouwradioland

  Als je hard aan het werk of aan het klussen bent dan is het fijn om daar wat muziek bij te hebben. Een gewone radio is echter vaak niet sterk of stevig genoeg om in de bouw te gebruiken. daarvoor heb je een aparte bouwradio nodig. Maar waar kun je die krijgen? Eén winkel die ze verkoopt is Bouwradioland. Maar wat zal de kwaliteit van deze radio’s zijn? Zal er wel goed geluid uitkomen of zullen je favoriete hits ineens nergens meer naar klinken? Zul je lang moeten wachten tot Bouwradioland’s bezorgservice de radio bezorgd? En hoe vriendelijk is die klantenservice van Bouwradioland nou echt? Dat zijn allemaal vragen die het beste beantwoord kunnen worden door echte klanten van Bouwradioland. Lees hun reviews om te horen of de radio die ze hebben gekocht hen bevalt. Hun meningen, cijfers, ervaringen en beoordelingen kunnen je een beeld geven van wat je van Bouwradioland kunt verwachten.

  Over Bouwradioland

  Bouwradioland is een online winkel die bouwradio’s verkoopt. Hun hoofdkantoor kan gevonden worden in Zevenbergen. Je kunt op hun website een bouwradio vinden. Deze radio’s zijn stevig genoeg om tegen een stootje te kunnen. Dat is handig omdat een radio die gebruikt wordt tijdens zware klussen het gevaar loopt om te vallen. Er zijn verschillende soorten radio’s door Bouwradioland beschikbaar gesteld. Er zijn gewone am/fm bouwradio’s waarmee je naar iedere radiozender kunt luisteren. Dus of je nou een fan bent van de hits van Skyradio, de voorkeur geeft aan een talkshow op Radio 538 of gaat voor Veronica, Radio 1, QMusic of welke andere zender dan ook, je zult ze met een radio van Bouwradioland gewoon tijdens je werk kunnen luisteren. Sommige radio’s hebben een extra functie. Met een Bluetooth bouwradio of een bouwradio met ingang voor een USB kun je je eigen muziek opzetten. Zo weet je zeker dat alleen jouw favoriete zangers, zangeressen en bands voorbij gaan komen. Daarnaast hebben ze Bluetooth speakers die het geluid kunnen versterken. Zo is de muziek over het hele bouwterrein te horen. Er zijn merken zoals Panasonic, Dewalt, Festool, Milwaukee, Perfectpro, AEG enzovoort. Verder heeft Bouwradioland nog accessoires zoals kabels, batterijen, antennes, hoofdtelefoons, accu’s en hoezen. Kijk ook eens bij hun top tien voor de beste keuzes.


  Gewoon een leuke hit die je met een Bouwradio zou kunnen horen.

  Diensten van Bouwradioland

  De radio’s en accessoires van Bouwradioland kunnen gewoon online besteld worden. De bezorgservice van Bouwradioland brengt de radio dan netjes bij jou thuis. Ook heeft Bouwradioland een klantenservice om je te helpen als je ergens niet uitkomt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Bouwradioland

  Heb jij al een radio van Bouwradioland die je gebruikt tijdens je werk? Dan horen wij graag hoe die radio jou bevalt. Hoe makkelijk was het om een radio met Bluetooth te bestellen via hun website? Moest je lang wachten tot de bouwradio met USB werd bezorgd? Hoe is het geluid dat uit hun speakers komt? En wat voor een klantenservice kun je verwachten als je de mensen achter deze winkel een vraag wilt stellen? Schrijf een Bouwradioland review en vertel ons alles over jouw eigen ervaring met deze winkel vol bouwradio’s.

  Bouwradioland
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Bouwradioland

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Bouwradioland een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Bouwradioland. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Bouwradioland actief?

  Bouwradioland is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Elektronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bouwradioland gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.