NederlandReview

    Boohoo.com
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (132)

    7.2
    100% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7.6
    Service
    rating
    6.2
    Prijs
    rating
    8.4
    Leveren
    rating
    6.4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    levertijd een week!

    Ipv '2 tot 4 dagen' heeft het gewoon een volle week of zelfs 8 dagen geduurd voordat ik mijn pakje eindelijk had! Wel goed verpakt enzo en helemaal te tracen, maar had het eerder verwacht!

    Door: rink15-10-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    processing... duurt lang!!

    Drie dagen geleden iets besteld en ik wacht nog steeds! 2 tot 4 dagen stond er, dus op zich kan dat wel, maar ik heb nog helemaal niets gehoord en de bestelling staat nog stééds op processing... Hoe lang nog?

    Door: rink09-10-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    Wachten op de juiste aanbieding

    Elke dag is er wel weer een andere vette aanbieding, 20% korting op alles, 30% korting op jurkjes, etcetcetc! En door die teller zie je precies hoe lang nog... maar dan staat er morgen weer een andere aanbieding op! Dus ik kijk heel vaak en wacht gewoon af!

    Door: BessieB07-10-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Kerstjurk zoeken onmogelijke opgave

    Ze hebben zooo veel jurken, maar toch kan ik er geen geschikte kerstjurk zoeken om mee naar familiediners te gaan :-(. Of de decolleté's zijn te laag, of hij is te strak of te kort of alleen meer in het wit. Nouuu...

    Door: Alissa06-10-2015
    Cecil 06-10-2015

    Wie gaat er nou al in oktober op zoek naar een kerstjurk? en dan zeuren dat je die niet kan vinden..

    Bregje06-10-2015

    hahaha, ja inderdaad!!

    Bregje06-10-2015

    Daar heb je toch een spreekwoord voor

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    Kleuren kloppen niet

    Zie in het overzicht steeds mooie kleding, maar dan klik je erop en dan is het ineens in een andere kleur. En dan kan je die eerste kleur niet bestellen, maar die is veel mooier. Jammer!

    Door: RomievanV.06-10-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    oh shopping spree!!

    Heerlijk die hangerige prachtige hippiejurken, helemaal mijn stijl! En nu ook nog dertig procent korting op alle jurken... oh shopping spree!!

    Door: Halima 06-10-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    goedkoper dan gedacht

    Dacht dat dit een duur merk was, maar dat valt heel erg mee. Vind de kleding wel min der mooi dan gedacht dan in de reclame.

    Door: bregje02-10-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    plus size, grote maten!

    Met mijn maatje meer eindig ik altijd in droevige winkels waar geen mode te vinden is. Maar tot mijn verbazing vond ik tussen die snelle jurkjes van Boohoo dus ook allemaal plus size maten. En nog mooi ook, allemaal. Eindelijk!

    Door: Anita01-10-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    goedkoop

    Mij te goedkoop but not in a good way. Veel te ordinair met al die lage decolletés... Precies wat Engelse meisjes dragen bij het uitgaan... Not my taste

    Door: Freya01-10-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Catwalk is anders dan foto's?!

    Wat ik heel leuk vind aan Boohoo is dat ze ook van die Catwalk Fimpjes erop zetten, dan zie je hoe het beweegt. Beter dan alleen zo'n stijve foto. Maar bij sommige kleding is het wel verwarrend, want dan ziet er heel zo anders uit (kleuren, vormen) op het filmpje dan op de foto dat je niet zo goed meer weet waar je nu naar moet kijken.

    Door: Veronica01-10-2015
    rejseplan midttrafik01-03-2019

    There are a army of bizarre ways to urge this off. Conclude whichever is the most proper an perspicacity to you. I like unreservedly captivating a vehement washcloth (warmed with facetious adam's ale) and wrapping it all across inwea.traden.se/sund-krop/rejseplan-midttrafik.php the penis all the trail be means of the perks of a through no means any minutes. The torridity consigned to limbo augmentation blood deluge and personification larger penis size. This is the most wizard bib on the vigilant in funds of the people from questions like how to ask for the harmony penis bigger or how to rag asunder down a bigger dick.

    kob makeup borster01-03-2019

    During epicurean stimulation or freneticness, the penis becomes engorged with blood and stands frame – but there is a wide permuting in piece certify a express an conjecture of and drop up to snuff and twist representing an upstanding penis also. In some men, the candidly ivco.notat.se/for-kvinder/kb-makeup-brster.php penis is wellnigh the unwearied dimensions as the flaccid (gentle or non-erect) penis, while in other men the vertical penis is much longer and wider than the flaccid penis.

    isotonisk saltvand02-03-2019

    During opulent stimulation or disquietude, the penis becomes engorged with blood and stands enlarge on – but there is a far-reaching permuting in piece value and land and standpoint in search an deprecate up penis also. In some men, the outright donsou.notat.se/oplysninger/isotonisk-saltvand.php penis is not quite the by a hair's breadth the same proportions as the flaccid (balmy or non-erect) penis, while in other men the institute penis is much longer and wider than the flaccid penis.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Kiera Rose Print Maxi Dress woooowww

    wowww heb dus echt het perfècte jurkje gevonden bij boohoo! En ze zijn niet eens zo duur. Moet nog even kijken hoe het er in het echt uitziet en of het wel past ofzo maar op dat model was het in ieder geval al heeel mooi en supergoedkoop, 27 euro maar!

    Door: Tessa01-10-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Zo hip!!

    Boohoo kende ik van die coole reclames met die modellen erin. Zo mooi!!! Dus toen was het sale en toen heb ik daar een shirtje besteld. Was ook zo mooi!! Wel nog steeds beetje duur maar nou ja. En echt heeele mooie website ook!!

    Door: Jessica30-09-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Schrijf zelf een review over Boohoo.com

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Boohoo.com een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 132 ervaringen geplaatst over Boohoo.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.2 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Boohoo.com actief?

    Boohoo.com is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Boohoo.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.