NederlandReview

    Boohoo.com
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (124)

    7.2
    71% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7.8
    Service
    rating
    6.4
    Prijs
    rating
    8.6
    Leveren
    rating
    6.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    voors en tegens Boohoo - mijn ervaringen

    - veeel keuze
    - heel erg fashion forward, ze hebben alle hippe dingen
    - niet de volgende dag al in huis
    - goedkoop!
    - vaak aanbiedingen
    - soms niet alle maten meer beschikbaar

    Door: Willemijn 30-05-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    leuke jurkjes/lastig geld retour

    Mijn dochter had verschillende leuke jurkjes besteld, deel gehouden, rest teruggestuurd. Ik heb 18 mails nodig gehad om uiteindelijk na 7 weken geld retour te krijgen. Drie keer opnieuw bewijzen op moeten sturen van postbewijs, bewijs dat het pakketje in Zwolle was aangekomen en lijst van wat we gehouden hadden. Aanvankelijk veel automatisch lijkende mails met steeds een andere naam eronder. Uiteindelijk zeiden ze dat ze het via Paypal hadden teruggestort. Ik heb helemaal geen Paypal rekening. Paypal gebeld en met hun verhaal weer naar Boohoo.com gemaild. UIteindelijk tot mijn verbazing wel geld teruggekregen. Ik had er weinig vertrouwen meer in gezien alle negatieve reviews ook op andere (engelstalige) beoordelingssites. Maar als je volhoudt krijg je waarschijnlijk uiteindelijk je geld wel terug. Maar voor ons geen boohoo.com meer, hoe leuk ook de jurkjes en hoe enthousiast het ook wordt aanbevolen door blogs.

    Door: madeleine 27-05-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7
    rating

    Retourneren op eigen kosten

    Armbandje dat ik had besteld ziet er heel mooi uit en was ook heel goed ingepakt, maar toch zaten er allemaal krasjes op! Echt heel zonde. Retourneren kan dus wel, maar dat is op eigen kosten. Die armband kostte nog geen 4 euro, dus retourneren heeft geen zin dan, dat is jammer. Maar ja, was dus ook heel goedkoop. Toch daarom een lager cijfer voor de service!

    Door: Nientje 25-05-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    binnen een week geleverd

    Binnen een week geleverd en leuk verpakt in een tasje. Net alsof ik had geshopt in de stad dus eigenlijk

    Door: lara van zult 24-05-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    50% KORTING!!!

    Ik heb vrijdag middag rond een uurtje of 4 besteld voor ongv 113 euro aan kleding. Toen kreeg ik een melding dat ik 50% korting kreeg op het totaal bedrag en betaalde maar 56.50 euro. Ook kreeg ik een aantal uur later al een bericht dat het al in het schip lag en vetrokken was richting nederlands als het goed is komt het maandag aan in NL en word het dinsdag geleverd!!
    Ik ben tevreden

    Door: Silfred hamilton 22-05-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    heel goedkoop juist

    ik dacht altijd dat boohoo heel duur was want die reclame op teleivisie ziet er heel duur uit maar het is dus juist een hele goedkope winkel dat had ik niet verwacht

    verzendkosten zijn niet gratis alleen dat is wel een beetje minder maar ik hoorde dat ze daar wel vaak aanbiedingen mee hebben dan is het wel gratis dus daar wacht ik dan even op

    maar ze hebben wel veel leuke kleren weet alleen niet of mij dat dan ook mooi staat want volgens mij moet je wel echt een perfect figuur daarvoor hebben haha
    groetjes

    Door: hanneke van zanten 20-05-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    slechte klantenservice!

    Mijn dochter had leuke dingen besteld. De bestelling en levering gingen goed.
    1 rokje paste, 2 andere kledingstukken gingen retour conform instructie.
    En toen hield het op.
    Geen geld retour. Pakketje is wel afgeleverd volgens post.nl.
    Boohoo is niet te bereiken.
    Van andere heb ik begrepen dat dit vaak voorkomt, en dat via klacht.nl het ook niet lukt.
    Dure les die ik heb geleerd.
    Noooooooit meer ga ik hier iets bestellen!

    Door: Hendrix 18-05-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    Aanbiedingen zijn snel weg

    Ze hebben vaak goede dagaanbiedingen maar ik vind het stom dat je dan zo snel moet beslissen want 's avonds is die aanbieding dan weg en morgen is er misschien een mindere aanbieding.

    En toen ik pas aan het bestellen was, en toen nog even aan het nadenken was, toen was het ineens toch uitverkocht in mijn maat. Echt balen. Kennelijk houden ze niks vast als het in je winkelwagentje hebt, dat vind ik niet zo klantvriendelijk

    Door: K. Hartkamp 18-05-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Leuk shoppen, zeker in de sale~!

    Leuke webwinkel, ze hebben altijd wel iets wat ik wil.
    Wel een beetje gevaarlijk, want voor je het weet heb je dan ineens een mandje volgeshopt haha
    Heb nu ineens een paar armbanden, nieuwe schoenen èn een tasje gescoord!
    Maar het voordeel is dat ze niet zo duur zijn, zeker nu met de sale en met 30% korting. In totaal ben ik nu 30 euro kwijt, nou dat valt toch best mee?
    Hoop wel dat ze een beetje snel leveren dit keer, want de vorige keren vond ik dat dat best lang duurde...

    Door: Eva 17-05-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    slechte klantenservice

    ik probeer nu al maanden om van de nieuwsbrieven af te komen. ik krijg er soms meerdere per dag. dit is zeer irritant aan het worden. de unsuscribe link werkt niet, er komt dan een blanco pagina waar je niets mee kunt.
    antwoord op mijn vele vragen, zowel via mail als contactformulier, krijg ik nooit.
    klacht neergelegd bij klacht.nl maar ook via deze weg geen antwoord of oplossing.
    ik vraag mij af wie er achter dit vreselijke bedrijf schuilgaat.

    Door: n torenstra 21-01-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Nieuw lievelingsjurkje!!

    Superblij met mijn nieuwste aanwinst van Boohoo! Jurkje gekocht, met van die tribal stiksels, echt supermooi en de pasvorm is precies goed. Online had ik al met zo'n maattabel gemeten en dat klopt dus precies.
    Dus superblij mee!!

    Wel kleine kritiekpuntje, want de levering liet best wel lang op zich wachten, bijna een week langer dan dat ze zeiden.

    Maar ja, nu het er eenmaal is, is alles goed! Jeeej!

    Door: Mathilde 09-11-2015
    melanie 05-04-2016

    ik vroeg me af hoelang de levertijd precies was m.v.g. Melanie van zaten

    Me 16-05-2016

    Ruim een week was het uiteindelijk, terwijl ze zeggen twee dagen ofzo. Maar misschien is dat steeds anders?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Track & Trace Gratis Verzending

    Was er blij mee dat ik mijn bestelling helemaal kon volgen. Eerst hoe hij bji Boohoo vertrok, toen hoe hij bij de tussenpartij lag en wanneer hij daar weer vertrok en tot slot hoe hij bij PostNL aankwam en toen bij mij thuis. Pakje kwam keurig aan en het jurkje paste goed. En nog gratis verzonden ook (actie)! Blij mee!!

    Door: Susan 15-10-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    levertijd een week!

    Ipv '2 tot 4 dagen' heeft het gewoon een volle week of zelfs 8 dagen geduurd voordat ik mijn pakje eindelijk had! Wel goed verpakt enzo en helemaal te tracen, maar had het eerder verwacht!

    Door: rink 15-10-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    processing... duurt lang!!

    Drie dagen geleden iets besteld en ik wacht nog steeds! 2 tot 4 dagen stond er, dus op zich kan dat wel, maar ik heb nog helemaal niets gehoord en de bestelling staat nog stééds op processing... Hoe lang nog?

    Door: rink 09-10-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    Wachten op de juiste aanbieding

    Elke dag is er wel weer een andere vette aanbieding, 20% korting op alles, 30% korting op jurkjes, etcetcetc! En door die teller zie je precies hoe lang nog... maar dan staat er morgen weer een andere aanbieding op! Dus ik kijk heel vaak en wacht gewoon af!

    Door: BessieB 07-10-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Kerstjurk zoeken onmogelijke opgave

    Ze hebben zooo veel jurken, maar toch kan ik er geen geschikte kerstjurk zoeken om mee naar familiediners te gaan :-(. Of de decolleté's zijn te laag, of hij is te strak of te kort of alleen meer in het wit. Nouuu...

    Door: Alissa 06-10-2015
    Cecil 06-10-2015

    Wie gaat er nou al in oktober op zoek naar een kerstjurk? en dan zeuren dat je die niet kan vinden..

    Bregje 06-10-2015

    hahaha, ja inderdaad!!

    Bregje 06-10-2015

    Daar heb je toch een spreekwoord voor

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    Kleuren kloppen niet

    Zie in het overzicht steeds mooie kleding, maar dan klik je erop en dan is het ineens in een andere kleur. En dan kan je die eerste kleur niet bestellen, maar die is veel mooier. Jammer!

    Door: RomievanV. 06-10-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    oh shopping spree!!

    Heerlijk die hangerige prachtige hippiejurken, helemaal mijn stijl! En nu ook nog dertig procent korting op alle jurken... oh shopping spree!!

    Door: Halima 06-10-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    goedkoper dan gedacht

    Dacht dat dit een duur merk was, maar dat valt heel erg mee. Vind de kleding wel min der mooi dan gedacht dan in de reclame.

    Door: bregje 02-10-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    plus size, grote maten!

    Met mijn maatje meer eindig ik altijd in droevige winkels waar geen mode te vinden is. Maar tot mijn verbazing vond ik tussen die snelle jurkjes van Boohoo dus ook allemaal plus size maten. En nog mooi ook, allemaal. Eindelijk!

    Door: Anita 01-10-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Schrijf zelf een review over Boohoo.com

    Uw beoordeling


    FAQ

    Is Boohoo.com een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 124 ervaringen geplaatst over Boohoo.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.2 gekregen, waarbij 71% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Boohoo.com actief?

    Boohoo.com is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Sport & Outdoor

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Boohoo.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.