NederlandReview

  Boohoo.com
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

  Precies hetzelfde

  Shina16-12-2016
  6
  Zou hier weer kopen: NEE

  Bestellen

  8

  Service

  2

  Prijs

  10

  Leveren

  4

  Hey Jessica!

  Helaas had ik echt precies hetzelfde en heb ik ze gemaild. Ik kreeg 3 tellen later een e-mail terug wat helemaal geen antwoord op mijn vraag was (hoe komt het dat mijn bestelling opeens wordt teruggestord?). Waarschijnlijk is het een geautomatiseerde mail. Ik wil hierin echt actie ondernemen want ja het waren superleuke schoenen die ik had besteld voor Kerstmis en nu ik ze niet krijg moet ik heel gauw andere zoeken. Of ik wil al mijn geld terug. Heel jammer dit want ze hebben wel leuke kleding.

  Gabriella18-12-2016

  Ik heb precies de zelfde probleem ze zijn terug gestuurd zonder dat ik ze ontvangen heb! Heb ze ook al een email gestuurd en ik kreeg een berichtje terug dat ik over 2 dagen antwoord kan ontvangen!

  Anne21-12-2016

  Hi meiden, Ook ik heb hier last van gehad, 3 weken gewacht op mn bestelling en vervolgens kreeg ik vanmorgen een mail dat mijn bestelling terug gestuurd was (nadat ik gemaild had over dat mijn bestelling niet afgeleverd was) nu staat er dat ik binnen 3-5 dagen mijn geld terug ontvang, alleen houden ze de verzendkosten wel zelf.. dit is voor mij de eerste en meteen ook de laatste keer dat ik bij hun bestel..


  Bekijk ervaringen van Boohoo.com

  Schrijf zelf een review over Boohoo.com

  Uw beoordeling