NederlandReview

  Boohoo.com
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

  Lage prijzen, hoge kwaliteit (maar klantenservice kan beter)

  Linda Wateringen31-01-2017
  8
  Zou hier weer kopen: JA

  Bestellen

  6

  Service

  6

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Heel erg goedkoop en de kleding is echt van goede kwaliteit

  Zolang je niet veel met de klantenservice te maken hebt, is het echt een topwinkel om bij te bestellen. Ik heb dat zelf al meerdere malen gedaan. Heb inmiddels van alles in mijn kast liggen van Boohoo, inclusief een paar favoriete kledingstukken. Pasvorm is bij mij telkens weer erg goed en mooi en ik vind de stoffen opvallend goed. Zeker als je bedenkt dat het vaak bijna niks kost. En dan hebben ze ook nog aanbiedingen. Heb een aantal prachtige jurken voor niet meer dan een tientje per stuk gekocht in deze webshop.

  Slechts eenmaal heb ik een probleem bij het bestellen gehad; er was iets met mijn adres, daardoor werd de bestelling geannuleerd. Balen, want het was weer een vol mandje met allemaal aanbiedingen. De klantenservice mailt telkens wel snel terug, maar uiteindelijk kwam ik niet veel verder met het mandje en ik heb toen het geheel maar helemaal opnieuw besteld. Dus wat betreft klantenservice zie ik nog wel wat verbeterpuntjes, want uiteindelijk heb ik het zelf opgelost. Al zijn ze wel vriendelijk en dus ook snel.

  Dus zolang het bestellen zelf goed gaat is dit voor mij echt een ideale webshop. Goedkoop en toch ook kwaliteit!

  Stephanie13-02-2017

  Hooi Ik heb een vraagje ik heb vorigeweek maandag kleding besteld bij Boohoo Maar ik kom er niet uit wanneer zei nou leveren en dat gaat via Landmark global. Maar word het dan bij je thuis gebracht en door welk bedrijf en hoe kan je nou zien wanneer het geleverd word? Ik ben bang dat het oplichting is daar vandaar. Ge Stephanie

  Linda15-02-2017

  Hoi Stephanie, Ik heb het steeds met ongeveer een week in huis gehad (of vijf werkdagen). Je krijgt gewoon een track and trace en dan kun je het van punt tot punt volgen. Het pakket gaat namelijk steeds van depot naar ophaalcentrum et cetera. Bij mij wordt het steeds aan de deur met PostNL geleverd, daar had ik dan ook een code van, zodat ik precies kon zien wanneer ik de deur moest opendoen voor de postbode! Nog nooit gehad dat er iets niet geleverd werd of zo hoor! Maar het kan dus zeker wel een weekje duren soms (soms ook veel sneller) Groetjes

  Linda15-02-2017

  Als je het dus vorige week maandag hebt besteld, dan zal het er vast elk moment zijn! Of heb je het misschien al binnen nu?

  Romy22-02-2017

  Zou iemand mij kunnen vertellen hoe je precies het pakketje volgt? Ik zie alleen staan "levering tussen maandag en donderdag"

  Joyce27-02-2017

  je krijgt een code en daar kun je dan mee inloggen bij zo'n distributiecentrum! Kijk even in je mail (of spam),bij mij hadden ze de code gemaild.

  Nine Gerrits01-03-2017

  Ik heb ook een probleem met de bezorging. Ik zou het uiterlijk dinsdag 28 februari binnen krijgen volgens boohoo.com maar nu is het nog steeds niet binnen. Ook heb ik geen tracking nummer gekregen van PostNL. What to do?

  Wh30-04-2017

  Hoihoi Kan iemand mij aub vertellen wat de 14 dagen retour betekend?? Vanaf bestel datum of leveringsdatum ? Ik heb op 15e besteld en op 20e binnen gekregen. Dus is de 14 dagen vanaf de 15e of 20e??


  Bekijk ervaringen van Boohoo.com

  Schrijf zelf een review over Boohoo.com

  Uw beoordeling