NederlandReview

  Boohoo.com
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

  Is het besteld?

  Ilya Van schenkhoff07-09-2016
  5,5
  Zou hier weer kopen: JA

  Bestellen

  6

  Service

  6

  Prijs

  8

  Leveren

  2

  ik heb vorige week donderdag een jasje besteld bij boohoo. Ik heb het jasje betaald maar geen mail gekregen om mijn bestelling te bevestigen. Het is nu een week verder en het pakketje is nog steeds niet binnen, terwijl op de site staat dat het tussen de 2 en 4 dagen kan duren. Heeft iemand anders dit ook gehad en hoe lang duurde het voordat het pakket uiteindelijk binnen kwam???

  Tanja12-09-2016

  Duurde bij mij iets van 1,5 week. Komt volgens mij ergens uit het buitenland zetten ofzo. Maar ik was blij met mijn aankoop dus het wachten was het me waard.

  Celina 15-09-2016

  Bij mij een weekje. Maar het staat ook gewoon er bij he, dat het 3-4 werkdagen duurt, en dat daar dan nog 2 werkdagen bijkomen, omdat het vanuit het Warehouse komt. Dus 5 a 6 werkdagen, dat is meer dan een week. Kun je gewoon vinden bij de Costumer Service.

  Kim van den Berg02-11-2016

  Ik ben inmiddels 1,5 week verder en heb nog steeds geen pakketje Ook heb ik geen bevestigingsmail gekregen en staan de bestelde jurkjes niet in mn my history lijst.. Begin nu sterk te twijfelen of ze uberhaupt nog binnenkomen..

  Kim07-12-2016

  Ik heb wel een bevestigings mail gekregen, ook een "shipment" mailtje. Maar als ik m'n pakketje wilt volgen, doet de code het niet.. Hebben andere dit ook?


  Bekijk ervaringen van Boohoo.com

  Schrijf zelf een review over Boohoo.com

  Uw beoordeling