NederlandReview

  Boohoo.com
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

  BOOBOO...

  Rebecca04-01-2018
  4,5
  Zou hier weer kopen: NEE

  Bestellen

  4

  Service

  6

  Prijs

  6

  Leveren

  2

  Boohoo heeft altijd van die leuke schattige dingen en na heel lang twijfelen wilde ik toch echt graag een keer wat bestellen. Ik had meerdere schattige jurkjes gezien en enkele shirtjes en een rokje besteld. Ik had sommige dingen in twee verschillende maten besteld, en daarnaast ben ik altijd van plan om het één en ander terug te sturen als ik online bestel (FOUT 1). Ik had alles in m'n winkelwagentje gedaan, overal op de site stonden dingen als ''40% off womens clothes & free delivery, HURRY ENDS IN 00:40:24'' enzovoorts. Nou had ik niet meteen besteld, aangezien het bedrag te hoog was voor het gebruik van de betaalapp dus ik dacht oh wat jammer daar gaat de korting maar nee hoor de volgende twee dagen stond hij er nog steeds gewoon op (verrassend).

  Vervolgens besloot ik dus om te bestellen, en tot mijn grootste plezier had ik een kortingscode van 50% off gekregen van de nieuwsbrief, dus die wilde ik natuurlijk gebruiken (FOUT 2). Echter kon dit niet in combinatie met de andere kortingscode (waarvoor ik weer een berichtje op twitter moest geven want ik snapte niet waarom dat het niet deed maar dat lag gewoon aan hun site of zoiets). Nja goed, dus ik had dat berichtje weer ontvangen, andere code eruit (die van 40% eraf en gratis verzending), blijkt de 50% eraf over het eerste bedrag te gaan (dus zonder de korting die er al op zit zegmaar). Nja goed dus ik dacht oke de verzending is dan 7 euro, de retour is gratis (dat staat immers overal op hun site) dus dat komt wel goed (FOUT 3). Haha niet dus.

  Ik moet meegeven dat de kleding er redelijk snel was. Echter stond er online bij het postbedrijf dat ik twee pakketjes moest krijgen, wat zakken waren, maar waarvan er eentje was afgeleverd bij mij thuis en eentje ergens anders. Thuis aangekomen was er geen pakketje van Boohoo te bekennen, echter wel bij de buren (maar niet bij het huisnummer dat was opgegeven op dat track & trace ding (FOUT 4)) maar oke, weet niet of dit voor Boohoo geldt of niet maar so be it.

  Ik had in ieder geval mn kleding jippie!
  Dus ik ging alles passen en al die leuke dingen, bleek dat er iets niet was geleverd (FOUT 5), tel altijd je kleding na. Ik moet meegeven dat de klantenservice het beste werkt op twitter, en redelijk snel had ik mn geld voor dit ene item terug. Dus terug naar passen: de meeste kleding was te klein, gelukkig had ik voor een paar dingen een grotere maat besteld. Veel dingen zagen er superschattig uit op het model, maar heel anders toen ik het in mn handen had. Als een jurkje er stevig uitziet en alsof het een beetje uitloopt vanaf je middel, dan verwacht ik niet een stofje van katoen wat meteen aan je lichaam plakt. Maar goed dat ligt dan aan meerdere items, Ik heb uiteindelijk 3 items gehouden van de 19 (dikke meh dus).

  Toen kwam het retourgebeuren, en oh boy. Ik dacht dat gaat gemakkelijk en geen problemen enzo nou haha fout gedacht. Op de zite staat overal gratis retour dit en dat en zus en zo, maar als je dan daarop klikt blijkt dat dat alleen in de UK is. Fantastisch. Nou kan je zeggen: ''had je maar beter moeten lezen'', maar als er op een site staat dat er free retour is, vind ik dat toch een beetje jammer want ze vertellen maar de helft van het verhaal.

  Nadat ik me had neergelegd bij dit feit, en me er maar bij neer had gelegd dat ik 20 euro aan retourkosten moest betalen om mijn 150 euro terug te krijgen, was ik eeuwig bezig met een goede site vinden om dat te doen. Zelf gebruikten ze iets van ups dus dat probeerde ik ook maar te gebruiken maar ik kan je vertellen dat is ook prut (maar das voor een andere review hé ;) ). Maar goed dus ik na 4 uur besteed te hebben om die shit voor elkaar te krijgen maar gewoon postnl gedaan en toen kon ik het eindelijk op de post doen. Ik wacht nu nog op een bericht dat ze mijn spullen hebben ontvangen zodat ik mn geld terug krijg.

  Moraal van het verhaal: bestel alleen dingen met goede reviews en als je niets wil terugsturen. Want dat is me een gedoe.

  Rebecca 09-04-2018

  Hoi! Bedankt voor de tip, ik heb er nog niet besteld.. maar als ik kijk bij ‘return policy’ staat er wel duidelijk vermeldt hoe je iets moet terugsturen buiten de UK (5. International returns. How do I return outside the UK?) Ik weet trouwens dat als je ze via DHL verzend de verzendkosten ongeveer rond de 10 bedragen als het gewicht niet te hoog is. Echter had jij 16 items terug te sturen dus kan wel begrijpen dat dat veel geld kost aan verzenden hahaha. Check eens www.missguided.co.uk. Ook hele leuke kleding en heel makkelijk te retouren. Je gaat naar een DHL winkel daar om te retouren en geeft aan dat het om missguided gaat. Helemaal top! Verzendkosten daar waren maar 7,- en ik had iets meer dan een week later mijn geld terug!

  Mina31-07-2018

  Hallo, kan je mij helpen naar welke adres ik terug moet sturen? zou super zijn!


  Bekijk ervaringen van Boohoo.com

  Schrijf zelf een review over Boohoo.com

  Uw beoordeling