NederlandReview

  Boohoo.com
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

  Bestelling ontvangen Boohoo - levertijd en pakje volgen

  Joyce27-02-2017
  9
  Zou hier weer kopen: JA

  Bestellen

  8

  Service

  8

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Hallo allemaal ik had een jurkje besteld vorige week donderdag en dat heb ik zojuist ontvangen! Dus voor wie vraagt hoe lang het duurt voor je jouw bestelling in huis hebt, bij mij duurde het twee werkdagen. Ik weet niet of dat altijd zo is, dit is mijn eerste keer bestellen.

  En ik kreeg van Boohoo met de mail een code waarmee ik het pakje kon volgen, dat kun je dan invoeren bij een distributiecentrum en uiteindelijk bij PostNL. Was voor mij extra handig, want daardoor ben ik vandaag overdag thuisgebleven om het pakje aan te nemen, omdat ik wist dat de postbode kwam.

  Groetjes, Joyce

  Cans27-03-2017

  Ik heb ook een code gekregen maar hoe track je deze bij Post NL, want dezelfde code doet het niet bij Post NL. Zou je me misschien kunnen helpen?

  Joyce27-03-2017

  Ik krijg telkens eerst een code die bij een Engelse postbezorger moet worden ingevoerd, dus niet direct de code voor PostNL, maar eerst een andere. Dat staat als het goed is in de email erbij! Bij wel in ieder geval. Wel in het Engels, maar ja, het is ook een Engels bedrijf... Dan kun je het steeds een stap verder volgen met telkens een andere code. Succes!

  Rosa30-11-2018

  Ik heb maandag 26 november iets besteld. Nog steeds heb ik geen mail of iets binnen. Als ik inlog staat er wel dat ik iets geteld heb. Order in progress zoiets

  Robin01-12-2018

  Rosa, het is Black friday en Cyber week geweest bij Boohoo. Kan dus even duren voordat je pakketje binnenkomt.

  maud07-12-2018

  ik heb vorige week maandag (26-11) een jurk besteld nog steeds niet binnen...(7-12) duurt voor mij veel te lang heb wel mailtje dat die onderweg is gekregen maar op site staat max 6 werkdagen.


  Bekijk ervaringen van Boohoo.com

  Schrijf zelf een review over Boohoo.com

  Uw beoordeling