NederlandReview

  Ervaringen Bestsellers

  Het huishouden bijhouden en goed organiseren is een fulltime baan waar de waardering vaak ver te zoeken is. Alle kleding moet gewassen, gestreken en gevouwen worden; de stofzuiger moet één keer per week door het huis heen; de badkamer moet altijd schoon zijn en dan hebben we het over het koken nog niet eens gehad. Je partner en kinderen denken dat het allemaal vanzelf gaat en een bedankje is blijkbaar te veel gevraagd. Gelukkig wordt het met de technologieën van tegenwoordig steeds makkelijker. Wasmachines die kreukelvrij wassen, keukenmachines die al het werk voor je doen en stofzuigers die zelf door het huis rijden. Bestsellers heeft alles voor de huishoudsters die wel wat extra hulp kunnen gebruiken. Lees hier over de ervaringen van andere schoonmaakkabouters met de huishoudartikelen van Bestsellers en misschien heb jij binnenkort ook een keer een dag vrij.

  Over Bestsellers
  Bijna 20 jaar geleden werd Bestsellers opgericht. Het bedrijf begon met de verkoop van wit- en bruingoed, maar heeft in de afgelopen jaren nog veel meer artikelen aan het assortiment toegevoegd. Het bedrijf wil ook in de toekomst blijven groeien en wordt gezien als een betrouwbare partij door de samenwerking met alleen Nederlandse importeurs. Kwaliteit staat bij Bestsellers hoog in het vaandel en ze streven altijd naar een positieve winkelervaring in de webshop.

  Categorieën Bestsellers
  •    Beeld en Geluid
  •    Computer en Telecom
  •    Foto en Video
  •    Persoonlijke Verzorging
  •    Witgoed
  •    Inbouw
  •    Keukenapparaten
  •    Huishoudelijk
  •    Divers

  Je kunt bij bestsellers alles vinden om het huishouden makkelijker te maken en tijd te besparen. Of je nu kiest voor de nieuwe wasmachines of op zoek bent naar een nieuw koffiezetapparaat, bij Bestsellers is het te koop!


  Ook voor nieuwe Headphones kun je bij Bestsellers terecht!

  Waarom Bestsellers?
  Doordat het bedrijf alleen samenwerkt met Nederlandse importeurs krijgen klanten altijd Nederlandse modellen met een Nederlandse handleiding. Het bedrijf heeft een groot magazijn van meer dan 3500m2 waar de eigen voorraad bewaard wordt. Door deze eigen grote voorraad worden bestellingen zo snel mogelijk verzonden zodat klanten niet lang op de levering hoeven te wachten. Verder heeft Bestsellers ook een bezorg- eninstallatieservice

  Klachten Bestsellers
  De webshop is bereikbaar voor alle klanten met vragen of klachten. Op de contactpagina staan alle contactgegevens van de klantenservice vermeld. Er is op ieder moment van de dag een geschikte manier om contact op te nemen. Je kunt van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00 bellen op het telefoonnummer. Buiten deze tijden kun je gebruikmaken van het contactformulier of zelf een mail sturen. Het is ook mogelijk om contact op te nemen via Social Media. Stuur een bericht via Facebook of Twitter en Bestsellers zal zo snel mogelijk antwoorden. Heb jij een klacht gemeld bij de klantenservice? Vertel andere klanten dan of je vriendelijk geholpen bent.

  Geef jouw mening over Bestsellers!
  Heb jij een nieuwe vaatwasser gekocht in de webshop? Of was het tijd voor een nieuwe televisie en was Bestsellers de goedkoopste? Schrijf dan een review en geef jouw mening over de webshop. Wat vind je van de kwaliteit en de prijzen? Worden bestellingen snel geleverd? En worden artikelen snel en vakkundig geïnstalleerd? Vertel over jouw ervaringen met Bestsellers en laat andere klanten weten wat ze van de webshop kunnen verwachten.

  Ze hebben alles van wasmachines tot televisies, maar wat vinden klanten van de kwaliteit? Zijn de artikelen duur? Lees hier reviews over Bestsellers!

  Bestsellers
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Bestsellers

  Uw beoordeling