NederlandReview

  Ervaringen BestBuyHoesjes.nl

  Je mobiele telefoon is best duur, maar ook vrij breekbaar. Er zit zo een barst in het scherm die de touchscreen functie onbruikbaar maakt. Daarom wil je ook dat ie goed beschermd wordt tegen invloeden van buitenaf. Dan is ie ten minste niet meteen kapot als je hem eens laat vallen of ergens tegenaan stoot. Een hoesje kan daarbij helpen. Maar waar vind je nou de beste, meest stevige hoesjes? Één winkel die zich volledig richt op hoesjes is BestBuyHoesjes.nl. Maar hoe stevig zal die zo’n hoesje echt zijn? Zal het hoesje bezorgd worden voor je je smartphone (weer) een keer laat vallen? En hoe vriendelijk en hulpvaardig is de klantenservice van BestBuyHoesjes.nl? De beste mensen om deze vragen te kunnen beantwoorden zijn de mensen die al eens een hoesje bij BestBuyHoesjes.nl hebben gekocht. Lees hun reviews, ervaringen, meningen en beoordelingen om erachter te komen wat voor soort winkel BestBuyHoesjes.nl echt is.

  Over BestBuyHoesjes.nl

  BestBuyHoesjes.nl is een winkel die telefoonhoesjes verkoopt. Je kunt er vele verschillende telefoonhoesjes vinden, dus er is voor ieder wat wils. Er zijn zelfs telefoonhoesjes die je aan je broekriem kunt doen of die tegelijkertijd dienst doen als portemonnee. Je kunt kiezen tussen flipcases, boekstijl hoesjes, flexibele hoesjes, hardcase hoesjes en nog veel meer. Ze zijn beschikbaar voor allerlei soorten toestellen en mobiele telefoons. Zo is er bijvoorbeeld een serie hoesjes voor de iPhone. Of je nou de nieuwste iPhone 7 of 8 of X hebt of juist nog een iPhone 6 of zelfs 5C hebt die nog prima werkt, BestBuyHoesjes.nl heeft er vast wel een hoesje voor. Ook voor het andere bekende Apple product, de iPad, is er genoeg verkrijgbaar. Voor een Samsung Galaxy S9 zijn er ook al hoesjes verkrijgbaar, ook al zijn er ook nog steeds hoesjes voor de Galaxy S7, Galaxy S4 of zelfs Galaxy S3.En verder wordt de J-serie niet vergeten evenmin als de Galaxy Note en Galaxy Tab. Bij overige merken kun je kijken voor hoesjes bestemd voor een Huawei, LG, Blackberry of Sony. Naast telefoonhoesjes zijn er ook nog andere accessories zoals docking stations, oordopjes, screenprotectors, telefoonhouders, headsets, kabeltjes en koptelefoons. Blijf ook letten op hun speciale acties. Regenmatig zijn er hoesjes in de aanbieding, maar ook acties zoals 3 halen 1 betalen zijn niet onbekend.


  Je kunt natuurlijk ook eens zelf proberen een telefoonhoesje te maken.

  Diensten van BestBuyHoesjes.nl

  De hoesjes van BestBuyHoesjes.nl kunnen online besteld worden. Er is dan een bezorgservice die het hoesje netjes verpakt en naar je opstuurt. Ook is er een BestBuyHoesjes.nl klantenservice die je kan helpen als je een vraagt hebt of met een probleem zit.

  Klachten, Complimenten en Tips voor BestBuyHoesjes.nl

  Wordt jouw mobiele telefoon al beschermd door een hoesje van BestBuyHoesjes.nl? Zo ja, dan zouden wij graag willen weten of je tevreden bent over je hoesje. Is het hoesje stevig genoeg om je mobiel te beschermen als hij valt? Of raakte het schermpje beschadigd ondanks dat het toestel veilig in het hoesje zat en er niets geks mee is gebeurd? Moest je lang wachten tot de flipcase werd bezorgd? En wat was de reactie van BestBuyHoesjes.nl’s klantenservice toen je ze benaderde? Schrijf je eigen review en vertel ons alles over BestBuyHoesjes.nl.

  BestBuyHoesjes.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  5
  33% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.4
  Service
  rating
  4.6
  Prijs
  rating
  4.6
  Leveren
  rating
  5.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over BestBuyHoesjes.nl

  Uw beoordeling

  snel in huis

  snel in huis en niet zo duur
  mijn dochter was erg blij!

  Door: Janne31-05-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  I phone hoesje

  Ik zou iedereen afraden hier wat te kopen. In mei heb ik bij hen een i phone hoesje gekocht voor een i phone 6 en ik ontving een i phone 11 formaat. Het hoesje was ook van hele goedkope en slechte kwaliteit. Ik heb gemaild geen reactie en toen terug gestuurd voor geld retour ( zelf verzendkosten betaald) en vervolgens heb ik, na drie keer gemaild te hebben, niks meer gehoord. Ik heb het hoesje vervolgens bij bol.com gekocht, goedkoper en juist formaat.

  Door: Willemijn09-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  case-me iphone xr wallet hoesje

  Best buy hoesjes verkoopt dit artikel alsof het split leder is, maar het is kunst leder. Ik heb hierover geklaagd, maar daar zijn zij doof voor.
  Andere webwinkels zoals hoesjesdirect
  zijn hier wel duidelijk over.

  Door: Johan Lippens20-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is BestBuyHoesjes.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over BestBuyHoesjes.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 33% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is BestBuyHoesjes.nl actief?

  BestBuyHoesjes.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Elektronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van BestBuyHoesjes.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.