NederlandReview

  Ervaringen 123Kinderfietsen.nl

  Welkom bij de fietsenstalling van recensies, reviews van ervaringen, meningen en beoordelingen van en door eerdere consumenten. Voor wie? Voor de consumenten na hen natuurlijk! Zo helpen we elkaar bij het maken van de keuze om wel of niet voor een webshop te gaan.

  Van zijwieltjes naar schooltas

  Iedereen die kinderen van dichtbij heeft zien opgroeien, heeft ook alle verschillende fietsjes mee gekregen. Het begon met het loopfietsje en de driewieler, daarna kwam er een echte kinderfiets met zijwieltjes. Soms zit daar dan nog een mandje voor de beer op. Daarna wordt het een fiets voor de grotere kleine kinderen, waarmee ze naar de basisschool fietsen. Uiteraard nog wel onder begeleiding, want ze leren op zijn oudst net schrijven. Afhankelijk van de visie en financiële situatie van de ouders fietst het kind hier op totdat hij of zij echt met de knietjes in de nek zit en je niet meer onder een nieuwe en grote fiets uit kunt, waarbij het kind van links naar rechts over het zadel glijdt tijdens het trappen omdat de fiets eigenlijk nog net even te groot blijkt. Of hij of zij wordt eerder tijdens een verjaardag verrast met een tussenmaat.

  Ook Elmo fietst wat af en motiveert zo menig peuter en kleuter om te gaan fietsen

  Maatvoering

  Zowel gewone grote fietsen als kinderfietsen worden doorgaans aangeduid met de diameter van het wiel. Om het makkelijk te houden, doen ze dat in inches, want er gaat niks boven continu omrekenen als je het niet gewend bent. Zeker als de fiets niet meer dan een plaatje op een beeldscherm is, lijkt het soms best een uitdaging om de juiste grootte te bepalen. Gelukkig zijn er websites, waaronder 123Kinderfietsen, die een handige omrekening hanteren, namelijk de kledingmaten als indicatie. Zowel jongensfietsen als meisjesfietsen hebben dezelfde maatvoering.

  12 inch – Kledingmaat 91 – 98
  16 inch – Kledingmaat 104 – 110
  18 inch – Kledingmaat 116
  20 inch – Kledingmaat 116 – 122
  22 inch – Kledingmaat 128
  24 inch – Kledingmaat 134 – 140
  26 inch – Kledingmaat 146 – 158  Leuk én veilig

  Veel kinderfietsen worden van extra’s voorzien. Bij kleuters zitten er vaak accessoires op zoals een vlaggetje, toeter of sirene, mandje voor wat speelgoed en een kinderzitje voor de knuffel. Veel oudere kinderen krijgen een kratje voor de schooltas of een fietstas. Meeste prepubers zijn namelijk niet zo gecharmeerd van zo’n wapperend oranje herkenningsvlag op een lange spriet aan hun fiets. Maar naast alle versiering, is veiligheid natuurlijk ook een belangrijk ding. Een goed fietsslot, eventueel een hangslot (afhankelijk van waar je woont en wat voor fiets je hebt), duidelijke fietsverlichting, een werkende fietsbel en goed afgestelde remmen zijn geen overbodige luxe.

  123Kinderfietsen

  Deze fietsenverkoopsite uit Eindhoven is geheel gewijd aan kinderfietsen, inclusief loopfietsen voor de allerkleinsten. Naast fietsjes verkopen ze ook toebehoren en onderdelen, zoals fietssloten, verlichting, kinderzitjes, accessoires, fietscomputers en fietskratten. Tot hun assortiment behoren merken als Axa, Alpina, Puky, Troy, Cortina, Golden Lion, BSP, Basil, Bobike, Widek, Loekie, Popal, Sparta, Vogue, Pex, Polisport en Yepp. Veel artikelen zijn uit voorraad leverbaar, waardoor met een werkdag een afspraak voor de aflevering gemaakt kan worden. Fietsen worden voorgemonteerd en rijklaar bezorgd. Afhalen bij de showroom in Eindhoven kan natuurlijk ook, inclusief afhaalkorting. Op de fietsen zit fabriekskorting.

  Recensies en reviews: van consumenten voor consumenten

  Wellicht heb je ervaring met deze verkoper en wil je graag jouw mening met ons delen. Schrijf dan gerust een recensie. Daarmee help je gelijk de klanten na jou die deze webshop overwegen. Of misschien ben je juist hier om de beoordeling van anderen te lezen. Dat kan net zo goed. Kom dan na aanschaf en levering gerust bij ons terug om jouw ervaring met de wereld te delen.

  123Kinderfietsen.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over 123Kinderfietsen.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is 123Kinderfietsen.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over 123Kinderfietsen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is 123Kinderfietsen.nl actief?

  123Kinderfietsen.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van 123Kinderfietsen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.