Gereedschapswagen en milieukast onmisbaar op werkplaats?

Gereedschapswagen en milieukast onmisbaar op werkplaats?

Zijn een gereedschapswagen en milieukast onmisbaar op de werkplaats? Gereedschapswagens en milieukasten kunnen in ieder geval een belangrijke rol spelen. Een gereedschapswagen is in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Daarnaast bestaan er ook gereedschapstrolleys die handig van pas kunnen komen. Een wagen voor het gereedschap is niet alleen belangrijk voor een werkplaats. Garages en hobbyruimtes kunnen er eveneens profijt van hebben. In een milieukast kunnen bijvoorbeeld gevaarlijke stoffen, verf, vet en chemische olie bewaard worden. Je kan hier ook lekbakken voor inzetten. Deze opslagopties kunnen verzekeringstechnisch zeer goed uitkomen, mocht er eens iets misgaan. Milieukasten en lekbakken komen voor in werkplaatsen, garages en magazijnen. 

Voordelen gereedschapswagen 

Een gereedschapskar kan verreden worden. De wagen wordt gebruikt om apparaten, materiaal en gereedschap op een veilige en overzichtelijke wijze op te ruimen.  Goede gereedschapswagens zorgen ervoor dat je alles bij de hand hebt. 

Personen die vaak met reparaties bezig zijn, sleutelen en klussen, zijn gebaat bij een goede gereedschapswagen. Zij zien dit als een ideaal hulpmiddel. Professionals, monteurs en doe-het-zelvers zien het als een must-have. 

We zetten hieronder een aantal voordelen van een gereedschapswagen voor je op een rijtje: 

-    Al het gereedschap, apparatuur en materiaal kan overzichtelijk en op één plek worden opgeruimd. 
-    Je zal geen gereedschappen en andere producten meer kwijtraken. Dit zorgt ervoor dat je geld en tijd kunt besparen. 
-    Er kunnen sloten bevestigd worden. Dit kan diefstal tegen gaan. 
-    Wielen zorgen dat karren handig verplaatst kunnen worden. 
-    Het zorgt voor een hogere productiviteit. 

Voordelen milieukast 

Overweeg jij een milieukast te gebruiken? Eerder in dit artikel deelden we al de informatie dat verven, vetten, chemisch oliën en gevaarlijke stof(fen) in milieukasten opgeslagen kunnen worden. 

Het is van belang dat een kast in een opvallende kleur wordt geleverd. Zo kunnen opslagplekken goed van elkaar onderscheiden worden. Ga je voor meerdere kasten? Zorg dan dat deze allen een verschillende kleur bevatten. 

We zetten hieronder een aantal voordelen van een mileukast voor je op een rijtje: 

-    Milieukasten zijn perfect om potjes verf, kannetjes olie, reinigingsmiddelen of smeermiddelen mee op te slaan. 
-    Flesjes, busjes en kannetjes kunnen eenvoudig op legborden in de kast geplaatst worden.
-    Een legbord heeft een hoge rand wat zorgt dat vloeistoffen niet van een bord kan stromen of druppelen.
-    Legborden kunnen volraken. Om overzicht te houden kunnen deze eenvoudig uitgetrokken of uit de kast gehaald worden. Zo kan vloeistof makkelijk gedeponeerd worden.

Gerelateerd