NederlandReview

  Funding Circle
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

  Uiterst agressieve spammers

  Hennie09-04-2019
  2
  Zou hier weer kopen: NEE

  Bestellen

  2

  Service

  2

  Prijs

  2

  Leveren

  2

  Mijn bedrijf staat op alle plekken zoals de KvK aangemerkt als 'Niet mailen'. Toch word ik doodgespamd door Funding Circle.
  Ik zie dat FC hier altijd hetzelfde antwoordt: "We gebruiken een extern bedrijf en die doen toch alles netjes?" Ten eerste is het verschuilen achter een ander niet relevant, jullie zijn verantwoordelijk voor deze mailing. Ten tweede lijkt het me heel duidelijk uit de reacties op deze site dat jullie externe bedrijf zich NIET aan de regels houdt.
  Tot slot is jullie vraag: "Geef me je Kvk nr en ik meld je af" onzin. Jullie zijn illegaal bezig en daar moet je gewoon mee stoppen, en dan niet alleen voor die klanten die daar om vragen.

  Team Funding Circle19-04-2019

  Beste Hennie, Bedankt voor je bericht. Het is niet onze intentie om brieven te sturen naar mensen die hier geen behoefte aan hebben, excuses hiervoor. Wij kopen onze data in bij een extern bureau om toegang te hebben tot hoog kwalitatieve data waarbij de GDPR wetgeving in acht wordt genomen, dus wij houden ons uiteraard aan de regels. Je geeft aan dat je geen brieven van ons wilt ontvangen, dit zullen wij in orde maken. Wij vragen je een mailtje te sturen naar jbroekema@fundingcircle.nl met je bedrijfsnaam en KvK nummer. Op alleen naam kunnen we helaas je gegevens niet vinden. Wij zullen je direct uitschrijven zodat je geen brieven meer ontvangt. Nogmaals excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Funding Circle


  Bekijk ervaringen van Funding Circle

  Schrijf zelf een review over Funding Circle

  Uw beoordeling