NederlandReview

  Funding Circle
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

  Ongewenste mail

  x14-02-2019
  2
  Zou hier weer kopen: NEE

  Bestellen

  2

  Service

  2

  Prijs

  2

  Leveren

  2

  Ik ontvang ongevraagd post van dit bedrijf zonder dat ik ooit mijn gegevens bij hen heb achtergelaten, klant ben. Ik zie geen gegronde redenen dat zij mij deze post mogen sturen. Afmelding kan alleen onder vermelding van KvK nummer. Hoe moeilijk kan het zijn om in een database op basis van postcode en huisnummer een adres te verwijderen. Als ze een adressenbestand gekocht hebben, dan moeten ze zich ernstig afvragen of ze geen miskoop hebben gedaan!

  Team Funding Circle19-02-2019

  Hi, bedankt voor je feedback. Wij kopen onze data in bij een extern bureau om toegang te hebben tot hoogkwalitatieve data waarbij de GDPR wetgeving in acht wordt genomen. Naar ons insziens is deze data altijd gevalideerd en met instemming van de klant. Mocht dit niet juist blijken te zijn, vinden we het erg belangrijk om dit te kunnen terugkoppelen naar de leverancier. We hebben dus zelf geen directe toegang tot de gegevens, en hebben om een onderneming op de non-mailinglijst te kunnen plaatsen het KvK-nummer of de bedrijfsnaam nodig. Hopelijk biedt dit wat meer duidelijkheid. Mocht je nog vragen hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, team Funding Circle

  J.Kemner26-02-2019

  Ook ik ben niet blij met het ongevraagd ontvangen van een zakelijke lening, dus mijn naam graag uit het bestand halen a.u.b.


  Bekijk ervaringen van Funding Circle

  Schrijf zelf een review over Funding Circle

  Uw beoordeling