NederlandReview

  Funding Circle
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

  Agressieve marketing

  J. van Hulten07-01-2019
  2
  Zou hier weer kopen: NEE

  Bestellen

  2

  Service

  2

  Prijs

  2

  Leveren

  2

  Ik blijf maar post van dit bedrijf ontvangen, terwijl ik al meerdere malen heb aangeven dit niet gewenst te vinden!! ONBETROUWBAAR!

  Team Funding Circle07-01-2019

  Beste J., bedankt voor je feedback. Wat vervelend dat eerdere verzoeken niet het gewenste effect gehad hebben. Excuses voor het ongemak, wij willen dit graag voor je oplossen. Hiervoor zouden we je willen vragen ons een email te sturen via kredietnemer@fundingcircle.nl en daarin het betreffende KvK-nummer te vermelden. Dan zullen wij ervoor zorgen dat je geen post meer van ons ontvangt. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, team Funding Circle

  ondernemer08-01-2019

  Beste Mevrouw van Hulten. Natuurlijk is het lastig om deze grote hoeveelheden post uit uw bedrijfsbrievenbus te moeten halen maar om een bedrijf als Funding Circle dan gelijk als ONBETROUWBAAR te bestempelen ? Daarmee slaat U de plank volledig mis. Mijn advies : koop een allesbrander of houtkachel en verstook deze papierberg daarin. Zo heeft U voortaan gratis warmte en een nuttige dagbesteding.

  Esther26-01-2019

  hahaha

  michael31-01-2019

  Beste heer/mevrouw ondernemer, Goede tip voor van Hulten, echter slaat u de plank ook mis. Door te suggereren dat van Hulten een nuttige dagbesteding zou hebben aan het verbranden van post. Dit is toch een beetje omgekeerde wereld. Velen laten bij KVK weten dat verstrekking van bedrijfsgegevens onwenselijk is. Hierdoor zou je Funding Circle onbetrouwbaar kunnen noemen. Als krediet/lening verstrekker zich niets aantrekt (niet respecteert) van het feit dat sommige ondernemers liever niet van dit soort post ontvangen (verzoek staat geregistreerd bij kvk) kan deze onbetrouwbaar overkomen. Maar erg nutig dat u (en ik ook) tijd hieraan spenderen

  hans15-03-2019

  Dat is het moderne leven. Ben ook geen voorstander van het lukraak in de rondte strooien van ongevraagde aanbiedingen (een echt professionele organisatie doet dat namelijk niet) maar als je zo'n bericht naar je spam xox stuurt, zie je ze niet meer in de in-box.


  Bekijk ervaringen van Funding Circle

  Schrijf zelf een review over Funding Circle

  Uw beoordeling