NederlandReview

  Funding Circle
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

  Agressieve marketing

  J. van Hulten07-01-2019
  2
  Zou hier weer kopen: NEE

  Bestellen

  2

  Service

  2

  Prijs

  2

  Leveren

  2

  Ik blijf maar post van dit bedrijf ontvangen, terwijl ik al meerdere malen heb aangeven dit niet gewenst te vinden!! ONBETROUWBAAR!

  Team Funding Circle07-01-2019

  Beste J., bedankt voor je feedback. Wat vervelend dat eerdere verzoeken niet het gewenste effect gehad hebben. Excuses voor het ongemak, wij willen dit graag voor je oplossen. Hiervoor zouden we je willen vragen ons een email te sturen via kredietnemer@fundingcircle.nl en daarin het betreffende KvK-nummer te vermelden. Dan zullen wij ervoor zorgen dat je geen post meer van ons ontvangt. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, team Funding Circle

  ondernemer08-01-2019

  Beste Mevrouw van Hulten. Natuurlijk is het lastig om deze grote hoeveelheden post uit uw bedrijfsbrievenbus te moeten halen maar om een bedrijf als Funding Circle dan gelijk als ONBETROUWBAAR te bestempelen ? Daarmee slaat U de plank volledig mis. Mijn advies : koop een allesbrander of houtkachel en verstook deze papierberg daarin. Zo heeft U voortaan gratis warmte en een nuttige dagbesteding.


  Bekijk ervaringen van Funding Circle

  Schrijf zelf een review over Funding Circle

  Uw beoordeling